...kto pozna tu cestu (ziletkari) vedia co sa asi stalo...
Vletel do tej zakruty jak cocot,alebo typicke pre nasich soferov telefonoval a neskoro ich zbadal...
takze pokial mozno nelezte s detmi na cestu ked nemusite lebo nejaka spina vam ho moze takto zabit....
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 10:00
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
Preco su tam dva biky rozbite ?
lebo zramoval tatka aj maleho.. len tatko to este rozchodil..
z diskusie k clanku:
čo robil ten bláznivý foter s 5 ročným deckom na ceste na bicykli. Podľa mňa ten rodič nesie cca rovnakú vinu ako Rasťo, takže by mohli sedieť spoluR^
mec_zakona | 30.06.2008 14:48 |
no jaky idiot uz toto napise..
Ak sa toto potvrdi tak je to na gulku do hlavy...
....nie, znamena to, ze letel prilis nizko.
Je to hnus....
sorry ale toto uz prehanas trochu.. ze ti durianova lezi v zaludku je jedna vec.. ale uz vidim ze tvoj blizky lezi, aj ked po takejto nechutnej udalosti, v nemocnici a ty sa nanho nejdes pozret ale posles mu sms ze seres nanho nech skape..
Nehnevaj sa ale ja trikimu rozumiem, je mi nagrc s týchto "nadľudí", ako teraz budú všetci spolu držať a podporovať sa navzájom a blá, blá, blá....
Nech sa idú opýtať obetí ako sa majú...
Nech tam vyjadria svoju ľútosť nad zbytočne vyhasnutím životom
Mne to tu občas pripadá akoby ľudia nevedeli kde žiju
Ale uz navzdy bude nosit cedulku vrah a tej sa nezbavi....
Tak je..ani v jednom prispevku na Markize som nenasla,ze by sucitili ,alebo vyjadrili lutost rodine toho chlapceka...
Este si v pohode taneckovali,prisposobili program,nech idu do piiiiip...
No,uz vyjadrili sustrast a nezabudli pripomenut,aka je to osona tragedia Zitneho,ktoreho pozname ako cisteho a charakterneho cloveka...
Moze byt...Doteraz..ale odteraz ho ako hlavne zodpovedneho neberiem...
A co som prispela do fora,kuvy,ani to tam nezverejnili..je pravda,ze som ich za tu informovanost nechvalila...
no tiez niesom nadseny z toho ze si znamy ludia myslia ze su nepostihnutelny.. ale tu nejde o to ze je to fajcidrevo durianova ale o to ze je to pribuzna, priatelka, znama.. tak isto by sa prisli pozriet aj kolegovia na stavbara, smetiara atd.. ten mlady clovek zabil male decko! nech je uz kkt aky chce podporu blizkych bude potrebovat lebo si hodi slucku..
Si myslia že ľudia su ovce
Prajem mu len jednu vec,aby takuto bolest aku sposobil tejto rodine raz zazil na vlastnej kozi ked raz niekto zabije jeho decko...to mu uprimne prajem nic ine ziadna lutost nad hov..adom len smrt jeho decka ho prinuti rozmyslat nad tym co vlastne sposobil.
TOTO NEPRAJTE NIKDY A NIKOMU!!!!!!!!!
TOTO NEPRAJTE NIKDY A NIKOMU!!!!!!!!!
Presne,on si svoje este uzije,ale aby sa to neobratilo proti tomu,kto to praje
Smiať sa fakt netreba, je to tragická vec, nikomu to neželám. Ani on to neurobil naschvál, hoci veľmi pochybil.Len nech sa s takýmto niečim nik z nás nestretne či už z jednej,alebo z druhej strany.
...
Tu ide skôr o to, keď už riskuješ musíš počítať aj s následkami ktoré môžeš spôsobiť
Nikto mú tu nohu na plyne nedržal
alenazdravotacka: je jasné že ako matka by si pri ňom stála, len neviem čo by si si v skutočnosti vo svojm vnútri myslela.
...môjmu... hrozilo väzenie, vedel som za čo, no aj tak mi to nezaslepilo oči aby som stratil úsudok. Spravil si chybu? musíš počítať s následkami! Bohužial, nikto nikoho nenúti aby sa tak správal, vždy máš na výber
...viete, treba sa na to pozriet aj z tejto strany, ze to iste sa moze stat hocikomu z nas ked to nebude vobec ocakavat a vobec by na nieco podobneho ani nepomyslel...
a nemusi to byt vobec ani autonehoda...pojdes zjazd dolekop.com do zakruty rychlejsie, nahodou tam bude decko, neubrzdis, a uz si v nom...a urcite vacsina z vas ma rada rychle zjazdy, a aj ked si myslite ze zjazd si mozete uzit, ze urcite na ceste nikto nebude, a nakoniec tam predsa len bude, a je to...