Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"... (náradie,sada nástrojov)
Makita má samozrejme taký rázový uťahovák aj v 12V verzii, mám ho už dlhé roky doma (kupoval som také kombo - skrutkovač /vrtačka/ a razový uťahovák + ešte bonus v kufríku bola baterka na svietenie a puzdro na opasok) a kedže veľa veci na dome som robil svojpomocne, tak bol riadne využitý....veľmi dobre poslúži rázový uťahovák, ak človek skrutkuje v takej polohe, že nevie silou tlačiť napr. na rebríku v 6 m výške v záklone , vtedy pri klasickom aku-skrutkovači zvyčajne prešmykne bit v hlavičke skrutky
ja som raz omylom v LIDL zobral razovy utahovak, lebo cena. Doma otvorim a bez baterky, bola len nabijacka a este aj pikovina nechal som si ho, lebo v tesnom zavese som z LIDL zobral aj aku skrutkovac (obe 20V) dokupil vacsiu baterku, ako mal skrutkovac a cakal na svoju prilezitost. A opat ako pise bladerunner, pri renovaci chaty, a ako mi pribudaju nejake stroje, zariadenia v dielni, ho vyuzivam castejsie a castejsie. Pri "vyrobe" nabytku, alebo stolarine - tesarine neocenitelna vec, ale jednoznacne s min. TORX, na philips sa len pozrie a je po nom. vcitane bitu. Obe maju rovnaku ergonomiu (skrutkovac aj utahovak) vacsie a tazsie ako premie, ale nemam co vytknut. Akurat nastavovanie momentu pri praci s nitovacimi maticami na skrutkovaci je neucinne, bud nedotiahne, alebo ho strhne. copyrightwww.lidl-shop.sk www.lidl-shop.sk
asi by som pozeral po niecom takom https://www.aliexpress.com/item/32835059769.html pripadne kupil samostatne to kladivo a dokupil po jednom tie vytahovaky podla rozmeru ktory by som potreboval. ale nemam s tym skusenost co som cital tu na fore tak niekto pisal ze tie mensie priemery vytahovakov sa im z lozisk vyberali resp. ze to tam nedrzalo velmi dobre ako pri vacsich priemeroch. tak neviem ci chyba operatora alebo je to horsou kvalitou vypracovania alebo preco.
Makita má samozrejme taký rázový uťahovák aj v 12V verzii, mám ho už dlhé roky doma (kupoval som také kombo - skrutkovač /vrtačka/ a razový uťahovák + ešte bonus v kufríku bola baterka na svietenie a puzdro na opasok) a kedže veľa veci na dome som robil svojpomocne, tak bol riadne využitý....veľmi dobre poslúži rázový uťahovák, ak človek skrutkuje v takej polohe, že nevie silou tlačiť napr. na rebríku v 6 m výške v záklone , vtedy pri klasickom aku-skrutkovači zvyčajne prešmykne bit v hlavičke skrutky
Pamätám si ťa z o STAVBE.SK ?,keď som sa budoval . Ak si to ty
Chalani, paradte stolovu pilu na vonkajšie používanie, na dokončovačky okolo domu
Mám nejaké vytypované:
DeWalt 7492
Bosch GTS 10XC
Metabo TS 254
...
stivko76 fajna masina, napis viac, ako si spokojny, ako si sa k nej dostal a tak. vyzera celkom kompaktne. Vies mi urobit detail na upinanie pravitka ? Vyzera, ze to vies davat aj do 45°, ja sa to prave snazim vymysliet na mojej samodomo rekonstrukcii - 3 nozova hlava, 300mm,
PS. ak by mal niekto remenicu 3*13, 28mm os min 150mm priemer, nech sa ozve
Tiez mi minuly tyzden prisiel kompresor, ale 24l Einhell, len ten zrovna tichy nie je ....ale planujem ho pouzivat aj na pieskovanie, prezuvanie auta so vzduchovym utahovakom a podobne. Popritom samozrejme aj nejaky servis na bajku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zatial po starom, ale verim ze ak budem vytahovat niekedy zlozitejsie loziska dokupim casom aj to.
Máš nejaký tip čo sa oplatí kúpiť z aliexpressu na vyťahovanie ložísk z rámu?
Slogan: „Vypni sa sam a necakaj, kym ta vypne niekto iny"
Pamätám si ťa z o STAVBE.SK ?,keď som sa budoval . Ak si to ty
Chalani, paradte stolovu pilu na vonkajšie používanie, na dokončovačky okolo domu
Mám nejaké vytypované:
DeWalt 7492
Bosch GTS 10XC
Metabo TS 254
...
dewaltku , super píla, hlavne posuvný doraz je dobre vyriešený a presný.
V pracovnom nasadení
dewaltku , super píla, hlavne posuvný doraz je dobre vyriešený a presný.
V pracovnom nasadení
SrsenJj, tiež to mám tak v pláne do stola, keď postavím nejakú dielničku.
PS. ak by mal niekto remenicu 3*13, 28mm os min 150mm priemer, nech sa ozve
Chcem ešte od neho kúpiť pasovu pilu...
Podstate je to poctive Metabo vyrobené ešte v Nemecku 🙂
Na pravítku sa dá meniť uhol. Prídem domov a ti to odfotim
spominana pila https://www.stavbaeu.sk/dewalt-stolna-okruzna-pila-2-000-w-250-mm-dwe7492-213034?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Profesionlne_nradie_pre_vaej_dielu_a_stavbu&utm_medium=email
V robote by ti to spravil moj kolega, len je nutne dat este blizsie info. Otacky motora, ci ma byt s cervikom atď.