...kto pozna tu cestu (ziletkari) vedia co sa asi stalo...
Vletel do tej zakruty jak cocot,alebo typicke pre nasich soferov telefonoval a neskoro ich zbadal...
takze pokial mozno nelezte s detmi na cestu ked nemusite lebo nejaka spina vam ho moze takto zabit....
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 10:00
bohuzial su..
ok berem stať sa to môže každému ale veľmi silne pochybujem že v 150 v pravotočivej zákrute ???? nemyslíš ????
...viete, treba sa na to pozriet aj z tejto strany, ze to iste sa moze stat hocikomu z nas ked to nebude vobec ocakavat a vobec by na nieco podobneho ani nepomyslel...
a nemusi to byt vobec ani autonehoda...pojdes zjazd dolekop.com do zakruty rychlejsie, nahodou tam bude decko, neubrzdis, a uz si v nom...a urcite vacsina z vas ma rada rychle zjazdy, a aj ked si myslite ze zjazd si mozete uzit, ze urcite na ceste nikto nebude, a nakoniec tam predsa len bude, a je to...
Billes: kde by malo byť to decko
Ak vidím na chodníku v lese turistu a hlavne deti tak zdaľeka spomalím, a to isté sa má robiť aj na ceste pokiaľ si vodič
Ak vidím na chodníku v lese turistu a hlavne deti tak zdaľeka spomalím..
samozrejme, ked ho vidis..
Chces povedat, ze vodici viac sleduju TV, ako cestnu premavku? Zeby sami od seba zvyseny pocet cyklistov nezaregistrovali?
Vsetko je to o vlastnom uvedomeni si zodpovednosti za svoje konanie.
Veď sa predsa nerútim niekam kde nevidím...
Alebo by to decko malo vyskočiť ako srnka z poza kríkov
Toto si ale nemyslel vazne
Ak si takymto sposobom jazdy rozbijes hubu tvoj problem, ale ak zostrelis niecije dieta tak ti tu hubu rozbije urcite rodic. Co si v lese sam ? Sa spametaj chlapce.
ano, presne tak som to myslela - dieta je dieta a ked si s nim v prirode na prechadzke, urcite ho nemas priviazane k nohe ako psika.. ale toto je uz o niecom inom a do inej temy, takze sorry za OT..
Ale missy,preboha,ved v lese nie je len biker a aleluja..
Je vidiet,ze nemas deti..aj ked ich sice nemas priviazane ako psika,nenecham ich behat kade tade,treba ich mat na dohlad a trochu aj vychovavat,co sa v lese smie a co nie...
Tak aspon my to tak robime a to su este malicki
A ked vidim zakrutu,za ktoru nevidim,veru,ako psici pri tej nohe byt musia...
Tak ako turisti musia pocitat ze nie su v lese sami,tak isto cyklisti..
Nikde nieje napisane ze 5rocne dieta nesmie ist po ceste. Ale 5rocne dieta je 5rocne dieta a ja by som sa o svoje decko bal nechat ho ist, navyse ze mnou? deti mali ist pekne pred nim aby ich videl a nie za nim.
Co by som bol v lese sam? Ty ides dolekopcom pomaly, nebodaj tlacis bike? Ak ano, tak nech sa paci. Ja nie...a presne ako tu napisala missy, decko ti vybehne spoza kriku a sejmes ho, ked ides len kusok rychlejsie...takze sa spamataj ty a nauc sa radsej gramatiku a potom sa pytaj kto tu ma kolko rokov
len nie som si isty, ze je to vhodne
Nikde nieje napisane ze 5rocne dieta nesmie ist po ceste. Ale 5rocne dieta je 5rocne dieta a ja by som sa o svoje decko bal nechat ho ist, navyse ze mnou? deti mali ist pekne pred nim aby ich videl a nie za nim.
Co by som bol v lese sam? Ty ides dolekop.com pomaly, nebodaj tlacis bike? Ak ano, tak nech sa paci. Ja nie...a presne ako tu napisala missy, decko ti vybehne spoza kriku a sejmes ho, ked ides len kusok rychlejsie...takze sa spamataj ty a nauc sa radsej gramatiku a potom sa pytaj kto tu ma kolko rokov
Len aby si spoza krikov nevybehol prvy Ty...
TO : Ivka - chlapcovi chyba zmysel pre zodpovednost aj voci sebe.
TO : Ivka - chlapcovi chyba zmysel pre zodpovednost aj voci sebe.
počuj, ty si asi moje prispevky abosultne nepochopil, lebo kecas totalne o2ci, neviem podla coho sudis aky som ja zodpovedny....ja nevravim ze ja sa rutim dole kopcom do zakrut, alebo ze sa to ma robit...ja som len uviedol priklad, ktory sa moze stat nezodpovednemu cyklistovi, alebo z nepozornosti .... ale uz neries
Co by som bol v lese sam? Ty ides dolekop.com pomaly, nebodaj tlacis bike? Ak ano, tak nech sa paci. Ja nie...a presne ako tu napisala missy, decko ti vybehne spoza kriku a sejmes ho, ked ides len kusok rychlejsie...takze sa spamataj ty a nauc sa radsej gramatiku a potom sa pytaj kto tu ma kolko rokov
keby si sledoval co sa stalo vedel by si ze ten maly siel pred otcom a ten starsi syn za otcom.. takze tatuldo videl co maly pred nim robi ale co ti to pomoze ked na teba vyleti audina do protismeru v 150ke..?
a neviem ako chodis ty dolekopcom ale ja rychlo ale v kazdej zakrute do ktorej nevidim pribrzdujem lebo tam nielen ze mozu byt pesiaci alebo deti ale hlavne dalsi rychly biker ktory sa uz tak lahko ako chodec uhnut nemoze.. takze sa spametaj a zacni jazdit ohladuplne lebo presne koli bezohladnym idiotom na cestach umieraju ludia a koli bezohladnym idiotom v lese nemaju radi ludia cyklistov a vypada to tak ako vypada..
inak ja vobec nejazdim neohladuplne, neviem kde si vycital ze ja sa rutim do zakrut.... takze mier bracho