premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Len tlmocim jednu prosbu: "Prosím neviete mi poradit potrebujem deťom dať opraviť bicykle - opravit brzdu,vymeniť dusi,skontrolovať bicykle,niekde prosím na foncorde keďže nie som šofér. Ak by ste prosím o niekom vedeli budem vďačná.pekny vecer"
diky. Len neviem ci odporucat Trekbikes, lebo ak sa tam ma ta mamicka s detmi trepat s bicyklami a sfuknu ju tam ako maju vo zvyku, tak to sa radsej asi ponuknem, ze jej tie biky zaveziem napr. do Terrabike. Este ma napadlo, ze bola kadetade na stlpoch, zabradliach nalepena reklama s ponukou zoservisovania aj vyzdvihnutia a dovezenia bicykla domov. Nemate niekto ten kontakt?
To už máte lepšie na Zvolenskú cestu, tam je Specialized, tam majú dobrý servis. Každopádne všade si najprv zavolajte a overte si, kedy prísť lebo do toho Trekbikes sa dá aj normálne dojsť a nie sú až takí zlí, keď sa objednáte na servis a potom už len dôjdete na termín.
Otázka z iného súdka, všimol som sk na Trailforks, že už v okoli nie sú zaznačené niektoré traily, ako napr na selcianskom Kajchiar, okolo krmelca vysokej na urpine a pod….
Neviete niekto dôvod ? Dlhšiu dobu som nebol na selcianskom diely a tak neviem či to tam ešte je alebo ci je prejazdný.
Ak by tu nahodou bol este niekto taky co to neskusil, tak na Kozlinec sa v smere od vartovky neda dostat. Hned na vrchu prveho stupania je padnutych asi milion stromov a neda sa to ani obist ani preniest, teda aspon mne sa to nepodarilo.
Otázka z iného súdka, všimol som sk na Trailforks, že už v okoli nie sú zaznačené niektoré traily, ako napr na selcianskom Kajchiar, okolo krmelca vysokej na urpine a pod….
Neviete niekto dôvod ? Dlhšiu dobu som nebol na selcianskom diely a tak neviem či to tam ešte je alebo ci je prejazdný.
Ahoj, Trail Kajchiar je plne prejazdný - naposledy som ho išiel 10.10.2021
Chcem vziať v sobotu frajerku na bike. Pôjdem cez Sachticky ku koncu. Rozmýšľal som zbehnúť dole do Španej. Ktorá trasa sa tam oplatí? Vidím tam zelenu a potom inú neoznačenu(na mape čierna) cyklotrasu.
Šiel by som po tej neoznačenej a teda zo sedla Horný Šturec - Ganiarka - Katrenka - Alžbetka - a už dole cestou do dediny.
Cesta je široká a štrková, občas dáka mláka + budete mať výhľady na Krížnu.
Len je to taká blbá strana, takže ak pojdeš poobede nebude tam už slnko a môže tam byť chladnejšie.
Tá čierna je Barborská cesta. Nie je značená klasickým cykloznačením ale čiernou vežou na žltom podklade. Niekde tabuľky inde len nastriekané značky. https://barborskacesta.sk/logo-a-znacenie/
Len pozor, záver tej zelenej prerušovanej (dal som to do fialového krúžku) je brutal zjazd v koryte po vymletých kameňoch. Aj popri bicykli "napešo" je to smerom dolu riadna strmina.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Iná predajňa so servisom na Fončorde nie je.
https://bikebb.webnode.sk/
Ahoj, Trail Kajchiar je plne prejazdný - naposledy som ho išiel 10.10.2021
Cesta je široká a štrková, občas dáka mláka + budete mať výhľady na Krížnu.
Len je to taká blbá strana, takže ak pojdeš poobede nebude tam už slnko a môže tam byť chladnejšie.
https://barborskacesta.sk/logo-a-znacenie/
Tak vediet vlani. so zenou sme to tlacili zo Spanej.. resp. ja 15kg analog + 24kg e-bajk. ale potom fajn povozenie