Vieš Martin..v princípe niečo takéto. Už by som to tam aj vyjazdieval, len tá hora je fakt plná suchých polámaných stromov, tak sa nedá ísť viac ako 20m na biku a ja neprejdem pešo nič
Brano,dik za mapku uz si to viem ako tak predstavit.Cez tyzden mozno pojdem omrknut
hurmikak Niekedy môžeme ak chceš sa stretnúť na takej prieskumnej trase. Zavolal by som aj Tomáša, lebo s ním sme to práve boli už pozerať, ale len kúsok. ja by som to chcel celé prejsť, len tie stromy popadané ma trochu v tom odrádzajú. Celé by to možno šlo aj čiastočne zlegalizovať, lebo v Strečne sú celkom na turistické aktivity moderne naladení a vítajú všetko čo sa vyzerá moderne.
Martin len opatrne tam choď, viem že ty tieto terény až tak nechodíš a tam sú sklony aj viac ako 60%, tak až tam na mňa nenadávaš
Najskôr to Edo skúsime prejsť, že čo na to povieš pri obhliadke terénu. Či by sa to pozdávalo ľuďom a či to hlavne nižšie nie je nejako topologicky nevhodné Tak ak budeš mať čas, tak môžeme vybehnúť k nám do doliny, ukážem aj taký trail nad hradom pre deti, či by aj ten mal zmysel, tam už mám stopu hotovú
Ja tam mam niekde este odlozenu motyku Je tam perfektna skala s kanadskymi lajnami a jeden asi 2m rockface, len to treba bud Eda, alebo dokonca motorovu pilu, lebo stromov je tam neurekom. Ratajte aj s mojou pomocou.
To je super Juro, že by sa toho aj niekto skúsenejší chytil. Ja jazdím dlho len s pauzami...a vyslovene čisto prírodné traily intenzívne posledný rok. Takže neviem aké až náročné technické prvky by sa tam dali zapracovať...Inšpirácie mám aktuálne len v Kunerade a potom ešte Prašivec na MT Holiach. Niečo také by sme vedeli asi aj tu urobiť a vyslovene sa to tam pýta.
Ranna brigada na Anakonde - vsetky stromy okrem toho jedneho podliezacieho som dal prec. Plus som vytunil ten strom s kamennym najazdom. Ten velky podliezaci strom pojde prec, len mi dosli baterky a bal som sa zranenia - chcelo by to jedneho pomocnika. Alebo dvoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Brano,dik za mapku uz si to viem ako tak predstavit.Cez tyzden mozno pojdem omrknut
Martin len opatrne tam choď, viem že ty tieto terény až tak nechodíš a tam sú sklony aj viac ako 60%, tak až tam na mňa nenadávaš