tak, vcerajsi vyjazd. kedze su prazdniny, som doma Bikeri (Zuzka, ROpak a ja) sme isli cez Stankovce na Chatu pod Inovcom, na 1 kofolu, potom po hrebeni a velmi peknej asfaltke na Kulhan, na rybicku a odtial zase hore na Pansku Javorinu a odtial dlhy zjazd po modrej do Kalnice (uz znova pekne prejazdny). Na nom jedno blizke stretnutie s rodinkou diviakov. Ako ceresnicka bola DH trat vedla zjazdovky v Kalnici (druhy lesik vpravo), najlepsie bolo na nej to pekne U-cko na konci 1. polky. Moje udaje:
-vzdialenost: 100,00km !! (presne)
-cas: 7h:07m:05s
-priem. r.:14km/h
a Prdlafky isli na Zelenu vodu a potom sme sa vsetci stretli okolo osmej Pod orechom.
Vyjazd bol velmi dobry, podla mna najlepsi, aky som isiel.
este poprosim ROpa o fotky, ja mam len zablatene kolesa, kvoli jednej kaluzi
nazdar giboni skoda, ze sme sa nemohli zucastnit, bolo predsa Petra, Pavla. Hadam v nedelu pojdeme, navrhoval by som prejst si trasu bus basic alebo klasic, nakolko uz sa dubnicak blizi tak co vy na to??
a Prdlafky isli na Zelenu vodu a potom sme sa vsetci stretli okolo osmej Pod orechom.
Ja ti dam také prdlafky! Ja, Jožo a Tomáš sme išli na inoveckú chatu (840m), potom na červenú značku (1000m) po hrebeni, až na prameň pod Jakubovú a odtiaľ zjazd do Kálnice, potom na zelenú vodu a odtiaľ cez Beckov, Stankovce a Turnú do TN. Dĺžka trasy cca 70km, prevýšenie cca 1200m. Prdlafky su tí, čo sedeli doma na zadku pred televízorom, tak si to nemýľľ zmolko Čo sa týkalo organizácie tejto nedele, boli sme všetci rozlezený kade tade, ale nakoniec sme sa stretli tam kde sme sa mali, v krčme pod orechom Dôvodom bolo to, že mi fatálne zlyhal celý systém a doloval som z disku 120GB dát, z toho vačšina bola fotky z výjazdou a podobné cenné dáta, o ktoré by som nerád prišiel (a navyše ešte aj to nešťastné ročné zúčtovanie do zdravotnej poisťovne). No čo už, za všetko môže mrkvosoft Keď dám comp dohromady, hodím sem aj nejaké fotky zo včerajšieho výjazdu a plán na budúcu nedeľu.
Ja plánujem už konečne prejsť tú maratónsku trasu dubničáku, viem že to je docela dosť nuda pre niektorých, ale na maratón sa treba poctivo pripraviť, už sa pomaly blíži a tú trasu som nešiel ako je rok dlhý a chem si pripomenúť, kadiaľ to vlastne ide Predbežne navrhujem už teraz: tretnutie pre Trenčanov o 10:00 pri morovom stĺpe, predpokladaný návrat by bol o max o 18:00, to táleží podľa toho, kolko bude po ceste domou otvorených krčiem
nazdar giboni skoda, ze sme sa nemohli zucastnit, bolo predsa Petra, Pavla. Hadam v nedelu pojdeme, navrhoval by som prejst si trasu bus basic alebo klasic, nakolko uz sa dubnicak blizi tak co vy na to??
si ma nejako predbehol ja idem basic, ale komu sa chce šlapať v tomto teple na Baske nie je problém, počkáme ho (popribade klasik skupinu) v krčme v Hornej Porube a odtiaľ už môžeme ísť všetci spolu do Iliavky a potom do Kolačína do Dubnice.
si ma nejako predbehol ja idem basic, ale komu sa chce šlapať v tomto teple na Baske nie je problém, počkáme ho (popribade klasik skupinu) v krčme v Hornej Porube a odtiaľ už môžeme ísť všetci spolu do Iliavky a potom do Kolačína do Dubnice.
no widis ja som rychly gibon suhlasim,takze predbezne o 10:00 pri morowom stlpe.a pridi na skype
tato Nedela bola super. Presli sme toho podstatne viac ako sme povodne mali na plane, dokonca sme trafili tam kde sme chceli. 2x za den dat 950mnm uplne zdola to sa nam este asi ani nestalo. Skoda ze sme nemali polar alebo nieco podobne ten by nam to prevysenie pekne spocital. Prikladam par fotiek.
odbocka z hrebena Inovca dolava dole, smer Kulhan. Je to celkom pekny zjazd obcas daky konar, strom a kamenie. Ked sa to trocha poupratuje uz to daju mozno aj baby
sedlo pod Panskou Javorinou. Pekne vyhlady, caka nas este skoro 250m prevysenia po modrej (neskor aj zltej) turistickej znacke hore na Pansku... rozhodol som sa ze na maraton pojdem az toto vyslapem na jeden krat. Zatial na 5x
pohlad na Inovec z Panskej Javoriny. Odtialto nasledoval zjazd po modrej turistickej znacke az do lyziarskeho strediska Piesky v Kalnici. Tento zjazd je dost dlhy a velmi zaujimavy najme svojou pestrostou a urcite si ho onedlho este dame. Na Pieskoch sme si presli este DH trat ale to som uz nefotil lebo dosla baterka.
odbocka z hrebena Inovca dolava dole, smer Kulhan. Je to celkom pekny zjazd obcas daky konar, strom a kamenie. Ked sa to trocha poupratuje uz to daju mozno aj baby
zabudol si napisat, ze uz si to poupratoval, takze je to zjazdne. a mali by to zvladnut vsetci
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bikeri (Zuzka, ROpak a ja) sme isli cez Stankovce na Chatu pod Inovcom, na 1 kofolu, potom po hrebeni a velmi peknej asfaltke na Kulhan, na rybicku a odtial zase hore na Pansku Javorinu a odtial dlhy zjazd po modrej do Kalnice (uz znova pekne prejazdny). Na nom jedno blizke stretnutie s rodinkou diviakov. Ako ceresnicka bola DH trat vedla zjazdovky v Kalnici (druhy lesik vpravo), najlepsie bolo na nej to pekne U-cko na konci 1. polky.
Moje udaje:
-vzdialenost: 100,00km !! (presne)
-cas: 7h:07m:05s
-priem. r.:14km/h
a Prdlafky
este poprosim ROpa o fotky, ja mam len zablatene kolesa, kvoli jednej kaluzi
foto pod orechom s stankovciach kde sme sa vsetci stretli
Ja ti dam také prdlafky! Ja, Jožo a Tomáš sme išli na inoveckú chatu (840m), potom na červenú značku (1000m) po hrebeni, až na prameň pod Jakubovú a odtiaľ zjazd do Kálnice, potom na zelenú vodu a odtiaľ cez Beckov, Stankovce a Turnú do TN. Dĺžka trasy cca 70km, prevýšenie cca 1200m. Prdlafky su tí, čo sedeli doma na zadku pred televízorom, tak si to nemýľľ zmolko
Ja plánujem už konečne prejsť tú maratónsku trasu dubničáku, viem že to je docela dosť nuda pre niektorých, ale na maratón sa treba poctivo pripraviť, už sa pomaly blíži a tú trasu som nešiel ako je rok dlhý a chem si pripomenúť, kadiaľ to vlastne ide
si ma nejako predbehol
si ma nejako predbehol
no widis
Ja ti dam také prdlafky! Ja, Jožo a Tomáš sme išli na inoveckú chatu (840m), potom na červenú značku (1000m) po hrebeni....
jasne, sak sranda, ne?
a preco zrovna ked tu nebudem, tak idete Basic?
zabudol si napisat, ze uz si to poupratoval, takze je to zjazdne. a mali by to zvladnut vsetci