A hlavne si nastudujte podmienky, ktore zdruzenie potrebuje splnit preto, aby mohlo byt zaradene do zoznamu prijimatelov 2% dane. (zakon 595/2003 §50).
bohuzial mam info ze v r. 2009 uz 2% nebudu, no dufam ze nikto nie je na slovensku prorokom.
Prave som rozoslal prve potvrdenia o platbe pre registrovanych clenov. Zaroven sa vsak nasiel pan, ktory zaplatil, ale nevyplnil registraciu na internete! pokial sa takyto pan nasiel, alebo nebodaj niekto zaplatil a neobdrzal potvrdenie o platbe mailom, prosim kontaktujte nas na [email protected] . upozornujem,ze platby trvaju bezne aj dva dni!
Pekny den! Peter Ksenzsigh - slomba
Práve som odoslal prihlášku aby ma niekto náhodou neobvinil že idem proti Vám. Týmto žiadam o nejakú riaditelskú funkciu. Velmi rád držím v ruke majkrofón. hehe
Práve som odoslal prihlášku aby ma niekto náhodou neobvinil že idem proti Vám. Týmto žiadam o nejakú riaditelskú funkciu. Velmi rád držím v ruke majkrofón. hehe
Povedz rovno, ze chces mat taku frajersku fotku ako ja
pocuvajte ... podal som si prihlasku hmm asi v piatok ale nechcem platit ked nemam ziaden potvrdzujuci mail alebo cokolvek.... hm? jesto take ci reku zaplatim az tak vela to nie je ak nahodou registracia sla do stratena?
bohuzial mam info ze v r. 2009 uz 2% nebudu, no dufam ze nikto nie je na slovensku prorokom.
No, nie je to také zlé. O zrušení 2% Fico síce uvažoval, lebo nezávislí občania mu lezú na nervy, ale úvahy ostali úvahami, aspoň zatiaľ, a do praxe sa nepreniesli. Zatiaľ nie sú nijaké oficiálne ani neoficiálne informácie o tom, že by mala byť asignácia dane zrušená a určite má zmysel sa o ňu uchádzať.
stale aj tak nechapem ze co bude pre mna prinos ked sa tam prihlasim...
otazku si polozil nespravne, skor by si sa mal pytat, aky bude tvoj prinos pre slombu, ked sa do nej prihalsis...lebo o to podla mna hlavne ide, aby sa tam hlasili ludia, ktori maju zaujem nejako pomoct horskej cyklistike na slovensku
otazku si polozil nespravne, skor by si sa mal pytat, aky bude tvoj prinos pre slombu, ked sa do nej prihalsis...lebo o to podla mna hlavne ide, aby sa tam hlasili ludia, ktori maju zaujem nejako pomoct horskej cyklistike na slovensku
Je to pravda, ide aj o to byt aktivny, mat oci otvorene a snazit sa vylepsit / postavit traily v okoli. Vsetko legalne. Zaplatenim clenskeho vyjadris suhlas s myslienkou a cielmi SloMBy, zastitime Ta, poskytneme knowhow a tak mozes jednat s uradmi efektivnejsie.. Urady inak pozeraju na organizacie ktore maju clenske, znamena to, ze clenovia naozaj podporuju myslienku danej organizacie..
Práve ubehlo osem dní od mojej registrácie a vôbec nič sa neudialo. Chlapci ak tak budete fungovať pri všetkom mám velké obavy nad funkčnosťou celého združenia.
Peto je momentalne na dovolenke a on jediny ma pristup k uctu, a teda jedine on ma prehlad o tom, kto zaplatil clenske, a kto nie. V pripade akychkolvek problemov poslite mail na [email protected]
Ja som sa tiez predbezne nahlasil, mail zatial ziadny a ani vyska registracneho poplatku nikde, ale to ma zas netrapi.
Skor ma napada otazka ohladom tych stanov. Cital som tam ze ziadny biking v zonach kde je to zakazane teda rozne tie parky a rezervacie, skratka kde to nas novy zakon zakazuje tam sa nesmie.
Tiez som rozmyslal nad tym ako si predstavujete robenie tych cyklochodnikov. Jeden ze vyjde na 200 - 300 tis. Aka je pritom idea? Obist vsetky zvaznice nejakym elegantnym cyklochodnikom a pritom vytycit zaujimavu trasu cez pekne miesta?
Skor ma napada otazka ohladom tych stanov. Cital som tam ze ziadny biking v zonach kde je to zakazane teda rozne tie parky a rezervacie, skratka kde to nas novy zakon zakazuje tam sa nesmie.
Buď som slepý, alebo ja neviem, ale kde v tých stanovách si to našiel?
Je to nakoniec v kodexe, takze asi nie v stanovach
No, tak, ako si to napísal, to nie je ani v kódexe, ale OK
Ten úvodný odstavec je celý zrelý na zmenu:
"V Slovenskej republike je jazda na bicykli na niektorých lesných cestách obmedzená orgánmi ochrany prírody. "
To nie je celá pravda, pretože väčším obmedzovateľom sú lesáci, nie ochranári a svoje si môžu povedať aj vlastníci. Navyše tá veta je z hľadiska Slomby trochu samoúčelná, pretože ak je rozumiem, jej záujmom sú chodníky (singletracky, terénna jazda) a tam pri zakazovaní lesáci hrajú úplne dominantnú rolu - zakazujú všade, zatiaľ čo ochranári iba v chránených oblastiach.
"V NP a NPR preto využívaj pre jazdu na bicykli len vyznačené cesty schválené orgánmi ochrany prírody. "
Pozor, orgány ochrany prírody v návštevných poriadkov národných parkov povoľujú bicyklovanie nielen po "vyznačených" cestách, ale aj po tzv. cestách vyhradených pre vjazd bicykla a tie nemusia byť vyznačené, stačí, že sú uvedené v návštevnom poriadku. Odporúčam opraviť na "vyznačené alebo vyhradené".
Jaroh Islo mi v tom kodexe iba o biking v CHKO a podobne, ale ak je to tak ako pises mne to len vyhovuje, ten zvysok je na inom mieste.
Ci chces aby som ti na vsetko nechaval odkazy ako malemu decku!!!
Inac Jaroh je vidno ako si si vsetko dobre prestudoval ak si teda clenom. Ci najlepsie je dodatocne ked uz sa nieco stane.
Po bitke je kazdy general... Mal si tie stanovy vytvorit Ty, teraz sa uz na zaklade Tvojich pripomienok menit nebudu kedze ich schvalili na ministerstve.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
" v dolináááááách .... "
Repete rulez!
Pekny den! Peter Ksenzsigh - slomba
Povedz rovno, ze chces mat taku frajersku fotku ako ja
No, nie je to také zlé. O zrušení 2% Fico síce uvažoval, lebo nezávislí občania mu lezú na nervy, ale úvahy ostali úvahami, aspoň zatiaľ, a do praxe sa nepreniesli. Zatiaľ nie sú nijaké oficiálne ani neoficiálne informácie o tom, že by mala byť asignácia dane zrušená a určite má zmysel sa o ňu uchádzať.
Je to pravda, ide aj o to byt aktivny, mat oci otvorene a snazit sa vylepsit / postavit traily v okoli. Vsetko legalne. Zaplatenim clenskeho vyjadris suhlas s myslienkou a cielmi SloMBy, zastitime Ta, poskytneme knowhow a tak mozes jednat s uradmi efektivnejsie.. Urady inak pozeraju na organizacie ktore maju clenske, znamena to, ze clenovia naozaj podporuju myslienku danej organizacie..
Tiez som rozmyslal nad tym ako si predstavujete robenie tych cyklochodnikov. Jeden ze vyjde na 200 - 300 tis. Aka je pritom idea? Obist vsetky zvaznice nejakym elegantnym cyklochodnikom a pritom vytycit zaujimavu trasu cez pekne miesta?
Buď som slepý, alebo ja neviem, ale kde v tých stanovách si to našiel?
No, tak, ako si to napísal, to nie je ani v kódexe, ale OK
Ten úvodný odstavec je celý zrelý na zmenu:
"V Slovenskej republike je jazda na bicykli na niektorých lesných cestách obmedzená orgánmi ochrany prírody. "
To nie je celá pravda, pretože väčším obmedzovateľom sú lesáci, nie ochranári a svoje si môžu povedať aj vlastníci. Navyše tá veta je z hľadiska Slomby trochu samoúčelná, pretože ak je rozumiem, jej záujmom sú chodníky (singletracky, terénna jazda) a tam pri zakazovaní lesáci hrajú úplne dominantnú rolu - zakazujú všade, zatiaľ čo ochranári iba v chránených oblastiach.
"V NP a NPR preto využívaj pre jazdu na bicykli len vyznačené cesty schválené orgánmi ochrany prírody. "
Pozor, orgány ochrany prírody v návštevných poriadkov národných parkov povoľujú bicyklovanie nielen po "vyznačených" cestách, ale aj po tzv. cestách vyhradených pre vjazd bicykla a tie nemusia byť vyznačené, stačí, že sú uvedené v návštevnom poriadku. Odporúčam opraviť na "vyznačené alebo vyhradené".
je to tuna : http://slomba.sk/clanky.php?set=1&id=20
Ci chces aby som ti na vsetko nechaval odkazy ako malemu decku!!!
Inac Jaroh je vidno ako si si vsetko dobre prestudoval ak si teda clenom. Ci najlepsie je dodatocne ked uz sa nieco stane.
...
Po bitke je kazdy general... Mal si tie stanovy vytvorit Ty, teraz sa uz na zaklade Tvojich pripomienok menit nebudu kedze ich schvalili na ministerstve.