ved ok, tie tipy nie su zle, len beriem to vseobecne tak ze tu asi len male percento hlada "bagandže" na turistiku samozrejme nespochybnujem vase kladne skusenosti s nimi
Garmont Pinnacle GTX X-Lite - nekompromisná konštrukcia, 2.8 mm koža Perwanger - v podstate jeden kus po celom obvode vrátane jazyka, bez švov, GTX membrána, vysoký gumový len dookola topánky, Vibram Titus podrážka, kvalitné kovové očká pre šnúrky, samozrejme možnosť upnutia poloautomatických mačiek....
Topánka veľmi tvrdá a logicky aj vzhľadom na vyššie uvedené poriadne ťažká.....
Foto z prvej prechádky - chcel by som napísať, že z "rozchádzania topánok", ale privykačka nôh je výstižnejšie Už aj v Tatrách vyskúšane....
Kolega ich používal na stavbe,vždy mi prišlo smiesno ako ťažkopádne sa mu v nich kracalo po asfalte. Nwviem si predstaviť v nicj napr. Šoférovať.na tazky treking ale musia byť pecka
No tak bacha! Lebo minule som ich podaroval jednemu občanovi. Starší model. A keď som mu povedal, že niekedy stali okolo 250e,tak vždy sa chodi pýtať o brigádu. Ze zadarmo odrobí
Minule som ho videl, len tak kukám na neho z auta a on oblek a na nohách pinnacle
asi nie úplne normálne si pýtať o radu s topánkami ale neviem sa rozhodnúť ... chcem vymeniť gtx salomon x ultra, ktorých som už mal 3 páry postupne no a snažil som sa vyberať niečo civilné a zároveň vhodné na veľa chodenia ... našiel som si dolomite 54 low, ktoré sa mi páčia aj mi sedia atď ... ale potom som si skúsil aj salewa wildfire edge a tie mi sedia ako riť na šerbel akurát teda nie sú veľmi civilné na chodenie do práce.
Máte niekto skúsenosť s tou značkou dolomite? Ja som o takej predtým nikdy nepočul a teda rád by som kúpil niečo čo nie len dobre vyzerá ale aj dlho vydrží .. so salewou ako takou mám len a len dobré skúsenosti aj keď topánky som od nich tiež ešte nemal
rád by som kúpil niečo čo nie len dobre vyzerá ale aj dlho vydrží .. so salewou ako takou mám len a len dobré skúsenosti aj keď topánky som od nich tiež ešte nemal
So Salewa topankami mam dobre skusenosti, celkom dlho vydrzia a su odolne. Inac taka topka medzi topankami su Hanwag, dostat ich napr. v sportrysy.sk alebo v kamennych predajniach Fjallraven.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.obuvdoroboty.sk/pracovna-obuv-2/crv-ergon-beta-s1-src--0201002599/
A diky za reakcie, zistil som teda, že ak sadne na nohu tak dobre poslúži aj "obyc." pracovná bota za polovicu..
mam ich od 2017 a stale ako nove
https://www.topski.sk/sk/turisticka-obuv-high-colorado-eiger-4-trek-vibram/
Topánka veľmi tvrdá a logicky aj vzhľadom na vyššie uvedené poriadne ťažká.....
Foto z prvej prechádky - chcel by som napísať, že z "rozchádzania topánok", ale privykačka nôh je výstižnejšie
Minule som ho videl, len tak kukám na neho z auta a on oblek a na nohách pinnacle
Máte niekto skúsenosť s tou značkou dolomite? Ja som o takej predtým nikdy nepočul a teda rád by som kúpil niečo čo nie len dobre vyzerá ale aj dlho vydrží .. so salewou ako takou mám len a len dobré skúsenosti aj keď topánky som od nich tiež ešte nemal
pozri sem, da sa tam ziskat este 10% zlava naviac https://www.4camping.sk/extra-zlavy/zlavovy-kupon-10-na-topanky-dolomite/
So Salewa topankami mam dobre skusenosti, celkom dlho vydrzia a su odolne. Inac taka topka medzi topankami su Hanwag, dostat ich napr. v sportrysy.sk alebo v kamennych predajniach Fjallraven.