Ja len toľko, že napríklad výtvarné umenie nie je o tom namaľovať niečo, čo sa takmer nedá odlíšiť od fotografie. A ešte to, že keď sa niekto na yt vyhlási za umelca, tak to automaticky neznamená že umelec naozaj aj je.
To je este v pohode. Toto som si zvecnil v muzeu moderneho umenia v Stockholme. Najviac sme sa s priatelkou bavili na ludoch, ktori sa tvarili, ze tomu rozumeju.
V galerii:
- Preco sa smejete, ved len chcem vysvetlit, co chcel autor tymto obrazom povedat...
- Smejem sa pretoze ja som ten autor.
opytam sa znova, kto je Matej Vida? myslim uprimne, vobec neviem kto to je a cim je vynimocny. obrqazy su pocitovo na urovni nasich 9 rocnych dvojiciek ked sa "bavia" na ZUŠke bez urazky, no mne tieto moderne veci nic nehovoria
ja som si v prvom momente pomyslel, ze Matej bude Kalorov syn
Páni, tak keď sme pri modernom umení, toto sa v roku 2012 vydražilo za 75,1 milióna dolárov, autor (už nežijúci), Mark Rothko, americký abstraktný expresionista, narodený v Rusku, na území dnešnej Litvy. Inak nemyslím to ironicky, jeho dielo sa naozaj teší veľkej vážnosti hlavne v USA a Rusku. Má viac takých obrazov, sú to všetko dekoračné veľkorozmerné plátna, jedno som videl dávnejšie aj v Metropolitnom múzeu v N.Y.
Mám kamaráta maliara, ako mi tak raz ukazoval obrazy, jeden taký pestrofarebný ma zaujal, ten neukazoval, ten bol opretý úplne vzadu,
hovorím mu, tento sa mi celkom páči ...
A on, to je plátno, kde si vytieram štetce ty k....
Páni, tak keď sme pri modernom umení, toto sa v roku 2012 vydražilo za 75,1 milióna dolárov, autor (už nežijúci), Mark Rothko, americký abstraktný expresionista, narodený v Rusku, na území dnešnej Litvy. Inak nemyslím to ironicky, jeho dielo sa naozaj teší veľkej vážnosti hlavne v USA a Rusku. Má viac takých obrazov, sú to všetko dekoračné veľkorozmerné plátna, jedno som videl dávnejšie aj v Metropolitnom múzeu v N.Y.
U nás je jeden, čo si hovorí umelec. Údajne predáva tie svoje umelecké kúsky za celkom dosť peňazí. Môj známy (jeho sused) mi raz opisoval, ako tvoril umelecké diela do exkluzívneho kalendára. Dal si doviezť veľké tabule polystyrénu. 12ks, na každý jeden mesiac v kalendári. Postavil tabuľu a následne ju oblial acetónom. Kto vie, čo acetón urobí z polystyrénom tuší, čo sa stalo. Následne to nejaký známy fotograf nafotil a exkluzívny kalendár bol hotový.
Ľudia sú ochotní zaplatiť za čokoľvek v dnešnej dobe.
🤗 tuto panko profesor dal tripa a skumal aky to bude mat efekt pri sketchovani, niekde som ale videl ako si typek supol kazdy den nieco ine (a bolo toho dost) - zacinajuc alkoholom, konciac kodeinom a teda boli to riadne rozdiely 😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V galerii:
- Preco sa smejete, ved len chcem vysvetlit, co chcel autor tymto obrazom povedat...
- Smejem sa pretoze ja som ten autor.
ja som si v prvom momente pomyslel, ze Matej bude Kalorov syn
Zdroj : https://en.wikipedia.org/wiki/No_1_(Royal_Red_and_Blue)
hovorím mu, tento sa mi celkom páči ...
A on, to je plátno, kde si vytieram štetce ty k....
https://sarisskagaleria.sk/vp/vpScholtz/
Zdroj : https://en.wikipedia.org/wiki/No_1_(Royal_Red_and_Blue)
tohto pana teda caka rozpravkove bohatstvo
https://www.sadanduseless.com/shirt-art-funny/
Ľudia sú ochotní zaplatiť za čokoľvek v dnešnej dobe.
https://www.openculture.com/2013/10/artist-draws-nine-portraits-on-lsd-during-1950s-research-experiment.html
🤗 tuto panko profesor dal tripa a skumal aky to bude mat efekt pri sketchovani, niekde som ale videl ako si typek supol kazdy den nieco ine (a bolo toho dost) - zacinajuc alkoholom, konciac kodeinom a teda boli to riadne rozdiely 😁
Knog blinder road 600 a force cob usb 16 led