Lubik a nechces z akeho dovodu?
Zatial mi moja sukromna statistika hovori, ze ludia sa neockuju kvoli obycajnemu strachu. Par sa ich nechce ockovat z ideologickych dovodov, ale aj za tymi je v konecnom dosledku zase len ten strach. To je ok, strach je uplne prirodzeny, skodi len ked cloveka ovladne a potlaci jeho racio.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ten strach ťažko ovplyvnis, keď napr. žiješ tam, kde ľudia šíria nezmysly o vakcinach. Kamarátku takto naifikovali v práci kolegovia, keď sa šla očkovať, tak odpadla, lebo psychosomaticka úzkosť bola tak silná, že jej klesol tlak.
Môj otec zas kedysi počul, že niekto umrel na vakcínu proti chrípke a od tej doby sa tých vakcín boji. To že vakcina proti covidu je niečo úplne iné mu nikto nevysvetlí.
Stretol som sa tento tyzden po dlhsom case s jednym znamym z juhu. Prisla rec aj na to, ze jeho blizky pribuzny bojuje v prvej linii v nemocnici v DS. Skoda, ze sme sa nestretli uz na jar, mozno by to par ludi bolo presvedcilo, aj ked nikdy nie je neskoro. Mali by to pustit na hlavnych kanaloch par krat namiesto sprav.
Miestni chripockovi "alternativci" (nebudem menovat) prosim pozriet povinne. Slovenske su sice len titulky, ale na pochopenie to uplne staci. https://www.aktuality.sk/clanok/869245/video-este-nechcem-zomriet-ako-bojuju-s-covid-19-v-nemocnici-v-dunajskej-strede/ https://www.youtube.com/watch?v=SgRDVV_Ye9M
V reportazi je vidiet, ze doktori v snahe pomoct skusali vsetko, co sa dalo - viackrat sa spomina aj ivermectin.
fico si hladi svoje, jedine o co mu ide je kydat na sucasnu vladu aby mal potom vo ovlbach viac hlasov. a je mu uplne jedno akym stylom. proste ked s niecim vlada pride, do par hodin ma tlacovku ze ci to myslia vazne a ze je to uplna hlupost a ze by mali spravit nieco ine
ked sa zavadzali opatrenia a ludia pindali, tak kritizoval ze preco sa ide proti ludom
ked sa nekonalo tak zas kritizoval ze preco sa nezavadzaju oaptrenia ze na co sa caka
proste jemu je to jedno, aj ked klame do kamery tak mu z toho nic nehrozi, tak preco nie ak mu to prinesie volicov...
to ze mu z nich koli jeho kecom xy zomrie nakoniec zvali na zdravotnictvo a ze vlada nekonala a vybavene
politici nikdy nebudu mat gule spravit razny krok, lebo by prisli o volicov. to je stale len kusok tu, kusok tam a celkovo je to este horsie lebo trpia vsetci. ak by sme mali ist do vojny a riadili by to tu politici, tak to mozme rovno kluce od slovenska odovzdat a nenamahat sa... oni nikdy neobetuju nejaku cast pre vyssie dobro.
fiktivny sicifi priklad: staclo by vsetkych zavriet na nejaky mesiac doma aby nik ani noho nevytrcil, aj keby mal doma zomriet koli niecomu inemu... a bolo by po pandemii. stalo by to za to? podla mna urcite hej, mesiac doma vydrzi kazdy. nejake obete co by nemuseli byt by pri tom urcite boli, ale uz by sme nemuseli riesit covid a slo by sa dalej
samo na nic podobne ani len z daleka nik nema gule, lebo obetovat niekoho, bozechran... radsej ideme akoze vsetkych zachranovat... co na tom ze popri tom nam zomre viac ludi, hlavne ze my sme nikoho neobetovali...
ja by som v prvom rade obetoval pendelrov, dal im nejaky cas na vyber ci chcu byt tu alebo za hranicami, dal im nejaku podporu nejaky cas a potom koniec, zavrel hranice a ziadne lozenie cez hranice za pracou, dovolenkami, nakupmi atd... je jedno aka by bola situacia v susednej krajine. kto by chcel ist cez hranice, tak jedine pomocou povinnej statnej karanteny pri navrate. rovnako obetovat zahranicne dovolenky je fakt najmenej... kto by uz vazne nevydrzal bez mora tak 2 tyzdne v karantene snad prezije
cim viac by sme sa izolovali tym lepsie. aj za komousov sme boli izolovani a vsetci to prezili... nic hozne to nie je
plus podporit trasovanie kontaktov a karanteny, aby sa im nik nevyhybal koli tomu ze napr pride o pracu, o prijem atd... proste ak by bol pozitivny tak by mal istotu ze vsetko bude ako normalne. potom by ludia aj dobrovolne chodili do karanteny
V boji proti vírusom je potrebné urobiť systémové dlhodobo udržateľné riešenie bez ivermektinu, vakcín, lockdownov, štátnej karantény, zatvárania hraníc, obmedzovania cestovania, ... Prvý krok - ľudia s BMI vyšším ako 25 ho musia dostať na túto hodnotu. Druhý krok - po dosiahnutí BMI 25 a menej udržiavať dostatočnú kondíciu pravidelným zaťažovaním srdcovo cievneho systému submaximálnou aeróbnou pohybovou aktivitou /70 až 90 % z max. pulzu/ v trvaní 5 hodín týždenne a to cyklistikou /aj na trenažéri/, intenzívnou chôdzou striedaním s behom alebo chôdzou do kopca, plávaním, behom na lyžiach, ... pre otužovanie organizmu prevádzanou prevažne outdoor.
Per Práveže ovplyvníš, ak zvládneš prvý krok a to je, že si ho priznáš a rozhodneš sa, že ho chceš poraziť. Je to podobné, ako boj so závislosťami. Pokiaľ si niekto nepripustí, že je alkoholik a nechce prestať, tak je bez šance.
Krásny príklad je Sovicka30 ten si svoj strach priznal a porazil:
-Ľudia sa viac boja nepriaznivých účinkov vakcín, ako covidu ..aj ja som jeden z nich.
-Kto mi zaručí, že nebudem ten čo na to umrie? Nikto...skrátka môj strach je momentálne väčší z vakcíny ako s korony
-Kolegyňa 6 mesiacov vakcina a stále ju bolí ruka, že ani písať nevie..včera úmrtie 20 ženy a pod.
-Už nám prvú vcelicku..zatiaľ žijem 😂
no nemyslim zeby sa ludia viac bali nepriazniviych ucinkov vakciny ako covidu... covid ma tiez nepriaznive ucinky PO...
tu je to presne len o tom ze nic mi nie je, tak sa bojim do seba nieco pichnut lebo mylne predpokladam ze to moze byt len horsie ako keby som nespravil nic
garantujem ti, ze kebyze sa vakcina picha az ked ludom uz nieco seriozne je, ani jedneho nebudu zaujimat nejake nepriaznive ucinky a ludia by sa bili o vakcinu
inak je vtipna ta fobia ze: jednu boli ruka, jedna zomrela vs tisicky ludi maju problemy po prekonani a tisicky zomreli...
Dnes som bol na výjazde, a išiel som aj okolo protestu v Rim.Sobote, keďže neďaleko bývam. Chvíľu potom ma obiehalo auto, vzadu sa otvorilo okno a so vztýčeným prostredníkom nejaký pacient na mňa kričal že som kkt (len pre zaujímavosť som išiel za bielou čiarou po krajnici)... Toto sa mi stalo prvý krát, ako z auta už na mňa kričali viac krát, ale väčšinou len Sagan, alebo že mám pridať povzbudzovali 😁
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Talianom došla trpezlivosť a vyriešili to, ako sa na demokratickú krajinu slusi a patrí 😎 …
Slzotvorným plynom a vodným delom zasiahla talianska polícia proti demonštrantom v Terste po trojdňových protestoch proti povinnosti preukázať sa covidpasom na pracovisku.
Desiatky ťažkoodencov sa postavili stovkám demonštrantov, ktorí zotrvali na mieste protestov, ako aj zamestnancom, ktorí v piatok zablokovali jeden z vchodov do prístavu na protest proti opatreniam.
Po niekoľkých hodinách patovej situácie sa policajtom podarilo uvoľniť vstup do prístavu a demonštrantov zatlačiť na neďaleké parkovisko. (ansa, tasr)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ps: ja som FTP
apropo, tuna je jeden krasny dezolativny clanok, priam ukazkovy https://kosice.korzar.sme.sk/c/22756659/organy-nemocnice-su-ukryte-v-podzemi-rozprestieraju-sa-pod-nou-katakomby.html , ked uz tak radi riesite dezolatov.
🔓 : https://dennikn.sk/2575039/virologicka-betakova-o-covide-nezabija-nas-len-virus-ale-aj-aroganc*****hlupost/?cst=f49231665c7707edcc415c24b79643459f43a9fd
Zatial mi moja sukromna statistika hovori, ze ludia sa neockuju kvoli obycajnemu strachu. Par sa ich nechce ockovat z ideologickych dovodov, ale aj za tymi je v konecnom dosledku zase len ten strach. To je ok, strach je uplne prirodzeny, skodi len ked cloveka ovladne a potlaci jeho racio.
Môj otec zas kedysi počul, že niekto umrel na vakcínu proti chrípke a od tej doby sa tých vakcín boji. To že vakcina proti covidu je niečo úplne iné mu nikto nevysvetlí.
Strach je dosť komplexný problém.
Miestni chripockovi "alternativci" (nebudem menovat) prosim pozriet povinne. Slovenske su sice len titulky, ale na pochopenie to uplne staci.
https://www.aktuality.sk/clanok/869245/video-este-nechcem-zomriet-ako-bojuju-s-covid-19-v-nemocnici-v-dunajskej-strede/
https://www.youtube.com/watch?v=SgRDVV_Ye9M
V reportazi je vidiet, ze doktori v snahe pomoct skusali vsetko, co sa dalo - viackrat sa spomina aj ivermectin.
ked sa zavadzali opatrenia a ludia pindali, tak kritizoval ze preco sa ide proti ludom
ked sa nekonalo tak zas kritizoval ze preco sa nezavadzaju oaptrenia ze na co sa caka
proste jemu je to jedno, aj ked klame do kamery tak mu z toho nic nehrozi, tak preco nie ak mu to prinesie volicov...
to ze mu z nich koli jeho kecom xy zomrie nakoniec zvali na zdravotnictvo a ze vlada nekonala
politici nikdy nebudu mat gule spravit razny krok, lebo by prisli o volicov. to je stale len kusok tu, kusok tam a celkovo je to este horsie lebo trpia vsetci. ak by sme mali ist do vojny a riadili by to tu politici, tak to mozme rovno kluce od slovenska odovzdat a nenamahat sa... oni nikdy neobetuju nejaku cast pre vyssie dobro.
fiktivny sicifi priklad: staclo by vsetkych zavriet na nejaky mesiac doma aby nik ani noho nevytrcil, aj keby mal doma zomriet koli niecomu inemu... a bolo by po pandemii. stalo by to za to? podla mna urcite hej, mesiac doma vydrzi kazdy. nejake obete co by nemuseli byt by pri tom urcite boli, ale uz by sme nemuseli riesit covid a slo by sa dalej
samo na nic podobne ani len z daleka nik nema gule, lebo obetovat niekoho, bozechran... radsej ideme akoze vsetkych zachranovat... co na tom ze popri tom nam zomre viac ludi, hlavne ze my sme nikoho neobetovali...
ja by som v prvom rade obetoval pendelrov, dal im nejaky cas na vyber ci chcu byt tu alebo za hranicami, dal im nejaku podporu nejaky cas a potom koniec, zavrel hranice a ziadne lozenie cez hranice za pracou, dovolenkami, nakupmi atd... je jedno aka by bola situacia v susednej krajine. kto by chcel ist cez hranice, tak jedine pomocou povinnej statnej karanteny pri navrate. rovnako obetovat zahranicne dovolenky je fakt najmenej... kto by uz vazne nevydrzal bez mora tak 2 tyzdne v karantene snad prezije
cim viac by sme sa izolovali tym lepsie. aj za komousov sme boli izolovani a vsetci to prezili... nic hozne to nie je
plus podporit trasovanie kontaktov a karanteny, aby sa im nik nevyhybal koli tomu ze napr pride o pracu, o prijem atd... proste ak by bol pozitivny tak by mal istotu ze vsetko bude ako normalne. potom by ludia aj dobrovolne chodili do karanteny
Ono aj myslienka komunizmu je v principe dobra, len vzhladom na ludsku povahu nerealizovatelna.
Krásny príklad je Sovicka30 ten si svoj strach priznal a porazil:
-Kto mi zaručí, že nebudem ten čo na to umrie? Nikto...skrátka môj strach je momentálne väčší z vakcíny ako s korony
-Kolegyňa 6 mesiacov vakcina a stále ju bolí ruka, že ani písať nevie..včera úmrtie 20 ženy a pod.
-Už nám prvú vcelicku..zatiaľ žijem 😂
tu je to presne len o tom ze nic mi nie je, tak sa bojim do seba nieco pichnut lebo mylne predpokladam ze to moze byt len horsie ako keby som nespravil nic
garantujem ti, ze kebyze sa vakcina picha az ked ludom uz nieco seriozne je, ani jedneho nebudu zaujimat nejake nepriaznive ucinky a ludia by sa bili o vakcinu
inak je vtipna ta fobia ze: jednu boli ruka, jedna zomrela vs tisicky ludi maju problemy po prekonani a tisicky zomreli...
Lebo sa na to pozeraju tak, z vakcinu urcite dostanes ak sa das vakcinovat a covidu sa urcite vyhnes, ak si das pozor.
ako sa hovori "no ty moj (vý)kvet"
https://www.aktuality.sk/clanok/550qmcj/smer-zvolal-protest-do-rimavskej-soboty-ziada-zastavit-reformy-a-navrat-k-socialnemu-statu/
https://www.aktuality.sk/clanok/qgjw4kx/ficov-protest-v-cervenom-okrese-hamran-avizuje-prekvapenie/
https://www.ta3.com/clanok/215317/smer-zorganizoval-protest-v-rimavskej-sobote-fico-na-nom-predstavil-referendove-otazky
záujemcovia si budú môcť vybrať z vakcín od spoločností Pfizer/BioNTech a Johnson & Johnson.
https://bratislava.sme.sk/c/22764441/v-nakupnom-centre-na-einsteinovej-ockuju-bez-registracie.html
🔓 : https://dennikn.sk/2577970/lekar-sabaka-zaluje-uhrikovcov-nemozu-o-mne-beztrestne-sirit-nepravdy-hovori/?cst=1aa88110ed0b5e6ae5f42e30d9204f06600d0831
Slzotvorným plynom a vodným delom zasiahla talianska polícia proti demonštrantom v Terste po trojdňových protestoch proti povinnosti preukázať sa covidpasom na pracovisku.
Desiatky ťažkoodencov sa postavili stovkám demonštrantov, ktorí zotrvali na mieste protestov, ako aj zamestnancom, ktorí v piatok zablokovali jeden z vchodov do prístavu na protest proti opatreniam.
Po niekoľkých hodinách patovej situácie sa policajtom podarilo uvoľniť vstup do prístavu a demonštrantov zatlačiť na neďaleké parkovisko. (ansa, tasr)
Denník N
🔓 : https://dennikn.sk/2578477/fico-porusil-v-rimavskej-sobote-na-proteste-bez-rusok-pandemicke-opatrenia-smeru-hrozi-pokuta-20-tisic-eur/?cst=37bdc4e55ecfd521b25ac1482dc37b769506ec79