my sme akurát nedávno riešili práčku a chladničku do domu kupované v alze a bezproblémov chlapíci doniesli až do vnútra v dohodnutý čas mall mi nenapadlo ani pozerať, s tou firmou mám také všelijaké skúsenosti...
áno chcel som to spraviť ...no len mali sme pokazenú chladničku, novú som naozaj potreboval .... ale tak stará chladnička ide na chodbu a hádam za pár dní prídu
juj chcel som pôvodne v alze ale ulakomil som sa na o 5 euro nižšiu cenu a o myslím euro či dve lacnejšiu "komplet" službu nech je pre vás aj toto ponaučením, ak máš niekde dobrú skúsenosť choď tam a nedaj sa zlákať cenou ... čo pri cene chladničky naozaj nebolo veľké percento
dík za ponuku ... manželka ma presvedčila, že ju dáme na chodbu a počkáme, kedy prídu ... ale ak ju budem mať ešte aj budúci týždeň, tak im ju prisámvačku hodím pred hlavný vchod a polystyrén kdesi na pult
Na aspon trochu zlepsenie nalady som si dnes doniesol domov tuto bundu. Origo skialp ale myslim ze bude fajn aj na beh aj na bike sem tam a paci sa mi takze aj na bezne nosenie
Akoze ked sa rozhodnes ist priamo cez kriky?
Mne to nejak nedava zmysel, konare su vacsinou po ceste v horizontalnej polohe, ale nejdem to radsej rozberat
btw. trochu odbocim, trochu viac . Rozmyslam, preco mtb prilby maju silt a cestne nemaju. Nemalo by to byt naopak? Ved v lese mas menej slnka skrz stromy.
Preto na MTB používam len cestné prilby alebo MTB prilby z ktorých dám ten zavadzajúci šilt dole
Teraz si ešte dopisujem a vyvolávam s mall aby si prišli pre starú a obal ... ale moc v to nedúfam a celkom presne neviem, ako to nakoniec urobím.
obávam sa že dostaneš max poukážku v cene dopravy na ďalší nákup ako kompenzáciu je to pre nich oveľa jednoduchšie jak sa ondiť s dajakou starou chladničkou.. ten hlavný kšeft už spravili, toto sú len komplikácie za pár drobných
milos21 A nedavas ho dolu skor z dovodu gramarenia?
Skúšal som aj so šiltom, ale vadil mi dosť vo výhľade. A nie, s protislnkom nemám problémy - keď je už tak nízko, že by pomohol šilt, tak slnko už nie je také intenzívne, dokonca neznášam ani čierne slnečné okuliare a vždy mám číre. A nemám gaučový posed a nesedím vzpriamene ani na MTB ani na cesťáku...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akoze ked sa rozhodnes ist priamo cez kriky?
Mne to nejak nedava zmysel, konare su vacsinou po ceste v horizontalnej polohe, ale nejdem to radsej rozberat
teraz nehejtujem silty, sam taku prilbu mam
https://www.bandi.sk/majitel-modnej-znacky-bandi-dakuje-lekarom-a-zdravotnikom/
btw. trochu odbocim, trochu viac
Preto na MTB používam len cestné prilby alebo MTB prilby z ktorých dám ten zavadzajúci šilt dole
obávam sa že dostaneš max poukážku v cene dopravy na ďalší nákup ako kompenzáciu
Skúšal som aj so šiltom, ale vadil mi dosť vo výhľade. A nie, s protislnkom nemám problémy - keď je už tak nízko, že by pomohol šilt, tak slnko už nie je také intenzívne, dokonca neznášam ani čierne slnečné okuliare a vždy mám číre. A nemám gaučový posed a nesedím vzpriamene ani na MTB ani na cesťáku...
https://www.interez.sk/slovenska-posta-chysta-velke-novinky-zacne-dorucovat-zasielky-aj-z-aliexpressu-clo-sa-platit-nebude/
https://www.cas.sk/clanok/2603017/od-1-januara-budeme-pet-flase-a-plechovky-vracat-predajcom-10-otazok-o-zalohovani/
Sponzorom pretáčania hodín je AAA auto.