Oba môžeš použiť na bike/beh ale Pro má navyše akcelerometer, takže vie zmerať rôzne bežecké metriky (kadencia, vertikálna oscilácia atď.).
PRO verzia ma okrem ANT+ aj BT a vlastnu EPROM do ktorej zapisuje data, ktore nie je mozne preniest on line. Napr pri plavani ti PRO pas meria tep, ale udaje do hodiniek sa prenesu az ked vylezies z vody, lebo vo vode prenos nefunguje.
Prvé bežecké, a to ani netrebalo wide na moje plutvy. Pohodlné a Ĺahučké Hoka One one,neskutocne pohodlné boticky a zrazu ani kolená nebolia
a to si asi este nebehal v Nike Zoom. Hoka One One su dobre, tiez som na nich zacinal s behom. Mne na nich nevyhovuje tvrsi zvrsok, podrazka je OK. Nike Air Zoom su top ale aj za vyssiu cenu.
Bezec nie som ani ja a co sa tyka strihu Nike zalezi o aky model ide. Napr. Nike Zoom Fly Flynknit su dost uzke, hlavne v predu na prstoch, ale Zoom Tempo Next su riadne plutvy. Problem je ze tieto bezecke modely Nike nekupis len tak volne v sportovom kamenom obchode. Myslim ze Top4running.sk ma len jednu predajnu v Blave zvysok slovenska jedine cez e-shop.
tiez som kupoval na beh wide verzie, Nike som mal jedny a nosim ich do prace a do mesta, lebo na beh boli moc uzke. po 1km mi tak zovierali nohu ze som v bolestiach dobehol domov.
Normálka to sú topánky ktoré vedia zvládnuť aj asfalt aj ľahší terén úplne s prehľadom a kedže behať sa dá ozaj v každom počasí pokiaľ fúriky nepadajú ten gore tex sa hodí.. prvé som mal bez goráču akože ani som po primárne netúžil ale v predajni kde som ich kupoval bez goráču moje číslo nemali a keď mi tam kamoš hodil ešte zľavu vyšli ešte menej ako klasické
narazal asi na to ze aj bez goráča sa noha pri behu hodne hreje. ja by som tiez goráč na beh nekupoval, no ak boli lacnejsie ako bez a budu mat aj ine vyuzitie tak preco nie.
...poviem to takto...ked "nebehavas" ale len si ides "zabehnut" niekedy raz za tyzden, tak si vyberies pocasie ale ked behavas kazdy den a zmoknes do nitky - daj si na dalsi den mokre tenisky, ktore ti nestihli vyschnut v satni na stadione do 24hod. Niekedy mi nestihli vyschnut ani dresy a teplaky. To GTX by som, ked som behal zavodne, hlavne v zime po snehu (ked sa topil) ocenil.
neodsudzujem, ale bezne som behal po snehu bez goraca a nohy som mal stale teple mozno to tak nema kazdy no ja ano
a k postu nadomnou, mam asi 5 parov tenisiek na behanie, tak aj ked by som mal jedny este mokre beriem dalsie.
pisal sa rok 1987, fasovali sme jedny "MARATHONky" na sezonu, v obchodoch boli len take číny s tenkou podražkou, nevhodne na škvaru...a siel som na atleticky stadion priamo zo skoly na trening... dnes je uplne ina doba a ty behas z domu. nik ma nevozil autom ako dnešne deti, vsetko autobusom a sam som si nosil.
:-) pisal sa rok 1987, fasovali sme jedny "MARATHONky" na sezonu, v obchodoch boli len take číny s tenkou podražkou, nevhodne na škvaru...a siel som na atleticky stadion priamo zo skoly na trening... dnes je uplne ina doba a ty behas z domu. nik ma nevozil autom ako dnešne deti, vsetko autobusom a sam som si nosil.
Tak prišiel mi ešte ten sľubovaný balíček z proxxonu. Kvalita spracovania parádna. Momenťák 3-15nm.
Bude to na servis ale aj domáce kutilstvo.
Hlavne balenie je pevné v oceĺových krabičkách.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PRO verzia ma okrem ANT+ aj BT a vlastnu EPROM do ktorej zapisuje data, ktore nie je mozne preniest on line. Napr pri plavani ti PRO pas meria tep, ale udaje do hodiniek sa prenesu az ked vylezies z vody, lebo vo vode prenos nefunguje.
a to si asi este nebehal v Nike Zoom. Hoka One One su dobre, tiez som na nich zacinal s behom. Mne na nich nevyhovuje tvrsi zvrsok, podrazka je OK. Nike Air Zoom su top ale aj za vyssiu cenu.
a k postu nadomnou, mam asi 5 parov tenisiek na behanie, tak aj ked by som mal jedny este mokre beriem dalsie.
Dobre 😀
Jazdenky?
Bude to na servis ale aj domáce kutilstvo.
Hlavne balenie je pevné v oceĺových krabičkách.