Ten hranol bude proste jbať do všetkého … a ešte aj do kovidpasov
Ústavný súd nateraz nepozastavil účinnosť digitálnych covid preukazov, posúdi však ústavnosť novely zákona, podľa ktorej môžu hygienici pri tvorbe opatrení prihliadať na preukazy. Návrh podal Smer.
Zmenu zákona o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia schválil parlament v júli tohto roka. Umožňuje ÚVZ alebo regionálnemu úradu verejného zdravotníctva pri ohrození verejného zdravia nariadiť dočasné podmieňovanie vstupu do prevádzok a na hromadné podujatia potvrdením o očkovaní proti ochoreniu covid-19, prekonaní ochorenia alebo negatívnym výsledku testu.
Novelu napadol Smer, ktorý ju označil za protiústavnú s tým, že vytvára v spoločnosti dve skupiny ľudí a diskriminuje nezaočkovaných. „Vytvárajú sa dve skupiny ľudí: tí, ktorí majú očkovanie alebo test, a tí, ktorí nemajú. Považujeme to za diskriminačné,“ vyhlásil predseda strany Robert Fico.
Podľa koalície novela umožňuje fungovanie prevádzok, ktoré sú inak v rámci protipandemických opatrení obmedzené. (tasr)
Ten hranol bude proste jbať do všetkého … a ešte aj do kovidpasov
Vzhladom na to, ze mnohym smerakom hrozi paskovane pyzamko budu jbt intenzivne do vsetkeho, co je proti terajsej vlade, aj ked by to nemalo najmensiu logiku. To logiku ma
V Rusku sa s tým prestávajú sra*
"Seniori nad 60 rokov a chronicky chorí Moskovčania majú od pondelka do 25. februára budúceho roku nariadenú domácu izoláciu.
Prekrutene informacie Sranda, ze to prebrali vsetci a dopatrat sa faktov , clovek musi na azbuku. "Fakt checkeri" z reutersu asi spia Vlastne nie, oni to bez linkovania na zdroj vycapili tiez.
V skutocnosti to nie je domaca izolacia, ale zaviedli nieco , co bolo u nas nejaky cas na jar. Ale pre 60+, chronicky chorych, ktori nie su ockovani. Maju sa zdrzovat v bydlisku , prechadzky, fyzicka aktivita ok, tusim aj nakupu a pod. Nic take ako v Cine zavreti doma A nemaju to nariadene do 25.2 , to vyplyva z opatreni, ktore su v platnosti do 25.2 a toto je jedna z veci, to je len zas senzacny bulvarny nadpis. Podobne ako ked cita o slovensku veci nieco v zahranicnej tlaci
Ja som tej sprave chvilu veril, dokial som nevidel prispevok clovek, co zije v Moskve /ten tvrdi,ze mesiac, nie do 25.2/ , tak som sa poobzeral. Zas len zistenie, ze nicomu sa neda verit co sa niekde napise. A moze byt modry, zeleny, biely, alebo cerveny
to iste som aj ja navrhoval, ked bude zle tak lockdown pre neockovanych
ale vidno ze tam nemaju fica, tak to mozno aj zavedu,,,
postupne casom pridavat tu nieco tam nieco... aj to som tak tipoval. nie su gule zaviest nieco odrazu, tak budeme varit zabu pomalicky...
to musi byt nejaka chyba, podla tunajsich niektorych foristov mame kapacity nemocnic dobludu... 4300 ci kolko, a este sme len na 1300 tak zdravotnici by sa mali v podstate nudit vacsinu casu... nieco mi tu nesedi
Tupota
"Máme tu aj ľudí, ktorým sa vlastné deti nedovolili zaočkovať. A to je najhoršie. Pretože oni ich nakazia, následne z toho majú asi blbý pocit a práve títo potom bývajú aj dosť agresívni."
Toto im nezávidím: "Najhoršia je tá schizofrénia. Ste v bojovej zóne na oddelení s chorými pacientmi a vonku všetko funguje normálne."
Hlavne je schizofrenia odmietat co hovoria lekari, odmietat ockovanie aj opatrenia a potom zasierat nemocnice. Ved nech ich teda liecia ich vodcovia stada. Akurat ze to su ti najvacsi pokrytci.
O desať dní neskôr (v nedeľu 29. augusta) na ďalšom stretnutí s Bödörom, Parom a Gašparom hovorí Fico o ťažkostiach, ktoré má po prekonaní koronavírusu.
„Sa sťažujem, že sa neviem zbaviť toho Covidu, počúvajte, testy mám v poriadku všetko, ale mňa tak zlomilo vo štvrtok. Ja som celý piatok ležal, celú sobotu som zrušil program a dneska ráno som bol v tom, že zruším aj tú Banskú...," hovorí Fico, ktorý sa v ten deň zúčastnil spolu s ďalšími straníckymi kolegami kladenia vencov v Banskej Bystrici – Kremničke, pri Pamätníku obetiam fašizmu pri príležitosti 77. výročia SNP.
„Únava, stále mám plechovú chuť v ústach, neviem, čo to je, takú, že jak keby som necítil stále niečo," pokračuje Fico. „Strašná choroba, strašná. A pritom, nemal som ťažký priebeh, ja som normálnu chrípku mal," dodal.
Per Čo tam nejakí lekári z prvej línie budú trepať. Však Fico hneď vysvetlí. ***** národ. Keď sa nedá niekto očkovať dobrovoľne, tak ok, ale aby nedovolili deti starším rodičom, to je silná káva... Potvrdzuje to, že Slováci sú mentálne zaostalý národ...
Inak, prišiel som sem pozrieť po dlhšom čase a teda, čo tu niektorí popíšu, klobúk dolu... Už nech toto celé skončí, pretože ľuďom už z toho strasne j*be...
cokupit Keď nezložilo vodcu, tak potom nikoho z jeho stúpencov. Keď to prežil on, tak to dajú asi všetci - určite si to takto mnohí povedia....
to musi byt nejaka chyba, podla tunajsich niektorych foristov mame kapacity nemocnic dobludu... 4300 ci kolko, a este sme len na 1300 tak zdravotnici by sa mali v podstate nudit vacsinu casu... nieco mi tu nesedi
Pockaj, ono je to inak.
4300 bol maximalny pocet. Ked zdravotnici "nerobili ine iba sa starali o covidakov". Tych 1300 aj teraz je cca 1000 navyse oproti normalnemu stavu co by mal byt v nemocniciach.
Zdravotnici budu vytazeni stale. Akurat niekedy na roznych diagnozach a niekedy iba na covide. Niekde pridas = niekde uberies.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Takze asi tam tiež majú svojho Matoviča 🤡 … a , vraj podľa miestnych dezolov , my sme príliš prísni 😳 .
Veľké mestá na severovýchode Číny podstatne sprísnili opatrenia po pár nových prípadoch nákazy. Napríklad Chej-che s 1,3 miliónmi obyvateľov zaznamenalo štyroch nakazených, z toho troch bez príznakov. Zastavilo však priemyselnú výrobu, verejnú a leteckú dopravu a obmedzilo pohyb. (reuters)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ústavný súd nateraz nepozastavil účinnosť digitálnych covid preukazov, posúdi však ústavnosť novely zákona, podľa ktorej môžu hygienici pri tvorbe opatrení prihliadať na preukazy. Návrh podal Smer.
Zmenu zákona o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia schválil parlament v júli tohto roka. Umožňuje ÚVZ alebo regionálnemu úradu verejného zdravotníctva pri ohrození verejného zdravia nariadiť dočasné podmieňovanie vstupu do prevádzok a na hromadné podujatia potvrdením o očkovaní proti ochoreniu covid-19, prekonaní ochorenia alebo negatívnym výsledku testu.
Novelu napadol Smer, ktorý ju označil za protiústavnú s tým, že vytvára v spoločnosti dve skupiny ľudí a diskriminuje nezaočkovaných. „Vytvárajú sa dve skupiny ľudí: tí, ktorí majú očkovanie alebo test, a tí, ktorí nemajú. Považujeme to za diskriminačné,“ vyhlásil predseda strany Robert Fico.
Podľa koalície novela umožňuje fungovanie prevádzok, ktoré sú inak v rámci protipandemických opatrení obmedzené. (tasr)
Denník N
Vzhladom na to, ze mnohym smerakom hrozi paskovane pyzamko budu jbt intenzivne do vsetkeho, co je proti terajsej vlade, aj ked by to nemalo najmensiu logiku. To logiku ma
"Seniori nad 60 rokov a chronicky chorí Moskovčania majú od pondelka do 25. februára budúceho roku nariadenú domácu izoláciu.
Prekrutene informacie
V skutocnosti to nie je domaca izolacia, ale zaviedli nieco , co bolo u nas nejaky cas na jar. Ale pre 60+, chronicky chorych, ktori nie su ockovani. Maju sa zdrzovat v bydlisku , prechadzky, fyzicka aktivita ok, tusim aj nakupu a pod. Nic take ako v Cine zavreti doma
Ja som tej sprave chvilu veril, dokial som nevidel prispevok clovek, co zije v Moskve /ten tvrdi,ze mesiac, nie do 25.2/ , tak som sa poobzeral. Zas len zistenie, ze nicomu sa neda verit co sa niekde napise. A moze byt modry, zeleny, biely, alebo cerveny
https://www.facebook.com/tassagency/videos/428557838684327/
Tento level by zvladol aj lto.
Offtopic: No dpc
Tento level by zvladol aj lto.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
🔓: https://dennikn.sk/2589616/ako-sa-prihlasit-na-tretiu-davku-ked-mi-neprisla-sms-kde-najdem-pin-a-kedy-pridem-na-rad-otazky-a-odpovede/?cst=dced17df438e9a9baf1e64126181763eccde61ba
🔓 : https://dennikn.sk/2588006/v-den-operacie-mi-zavolali-ze-zakrok-sa-odklada-nemozu-mi-pomoct-musia-sa-starat-o-covidovych-pacientov/?cst=63430160710aebc1a02421971b47a8591b6b2261
to iste som aj ja navrhoval, ked bude zle tak lockdown pre neockovanych
ale vidno ze tam nemaju fica, tak to mozno aj zavedu,,,
postupne casom pridavat tu nieco tam nieco... aj to som tak tipoval. nie su gule zaviest nieco odrazu, tak budeme varit zabu pomalicky...
🔓 : https://dennikn.sk/2588006/v-den-operacie-mi-zavolali-ze-zakrok-sa-odklada-nemozu-mi-pomoct-musia-sa-starat-o-covidovych-pacientov/?cst=63430160710aebc1a02421971b47a8591b6b2261
Tupota
"Máme tu aj ľudí, ktorým sa vlastné deti nedovolili zaočkovať. A to je najhoršie. Pretože oni ich nakazia, následne z toho majú asi blbý pocit a práve títo potom bývajú aj dosť agresívni."
Toto im nezávidím: "Najhoršia je tá schizofrénia. Ste v bojovej zóne na oddelení s chorými pacientmi a vonku všetko funguje normálne."
„Sa sťažujem, že sa neviem zbaviť toho Covidu, počúvajte, testy mám v poriadku všetko, ale mňa tak zlomilo vo štvrtok. Ja som celý piatok ležal, celú sobotu som zrušil program a dneska ráno som bol v tom, že zruším aj tú Banskú...," hovorí Fico, ktorý sa v ten deň zúčastnil spolu s ďalšími straníckymi kolegami kladenia vencov v Banskej Bystrici – Kremničke, pri Pamätníku obetiam fašizmu pri príležitosti 77. výročia SNP.
„Únava, stále mám plechovú chuť v ústach, neviem, čo to je, takú, že jak keby som necítil stále niečo," pokračuje Fico. „Strašná choroba, strašná. A pritom, nemal som ťažký priebeh, ja som normálnu chrípku mal," dodal.
https://www.postoj.sk/91223/fica-pocas-dovolenky-vykradli-v-grecku-prekonal-covid-a-prisiel-o-50-tisic-eur
Inak, prišiel som sem pozrieť po dlhšom čase a teda, čo tu niektorí popíšu, klobúk dolu... Už nech toto celé skončí, pretože ľuďom už z toho strasne j*be...
cokupit Keď nezložilo vodcu, tak potom nikoho z jeho stúpencov. Keď to prežil on, tak to dajú asi všetci - určite si to takto mnohí povedia....
Pockaj, ono je to inak.
4300 bol maximalny pocet. Ked zdravotnici "nerobili ine iba sa starali o covidakov". Tych 1300 aj teraz je cca 1000 navyse oproti normalnemu stavu co by mal byt v nemocniciach.
Zdravotnici budu vytazeni stale. Akurat niekedy na roznych diagnozach a niekedy iba na covide. Niekde pridas = niekde uberies.
Ono na covid odislo na onen svet viac jeho znamych aj menej znamych stupencov. Napriklad knaz Cajka, Kotlebov velmi blizky clovek, ktory bol napriklad aj pri kotlebovom odovzdavani 1488 sekov https://slovensko.hnonline.sk/2242481-zomrel-knaz-miroslav-cajka-ktory-zdielal-prispevky-proti-noseniu-rusok
Takisto na covid zomrel aj otec Lubosa Blahu https://www.cas.sk/clanok/1066940/poslanec-blaha-prisiel-pred-vianocami-o-milovaneho-otca-75-zomrel-znamy-novinar-na-koronavirus/
Na covid zomrel aj blizky ficov spolupracovnik a poslanec Petrak. Vsetci mohli zit, stari neboli. Ze by ti traja spominani pozostali zmenili retoriku? Ani nahodou. Su to neskutocni bezskurpulozni psychopati, ktori v honbe za mocou nemaju najmensi problem s prinasanim ludskych obeti aj z radov najblizsich. A vzdy sa najde mnozstvo uzitocnych idiotov, aj tuna na fore, ktori im budu doslova lizat gule.
Veľké mestá na severovýchode Číny podstatne sprísnili opatrenia po pár nových prípadoch nákazy. Napríklad Chej-che s 1,3 miliónmi obyvateľov zaznamenalo štyroch nakazených, z toho troch bez príznakov. Zastavilo však priemyselnú výrobu, verejnú a leteckú dopravu a obmedzilo pohyb. (reuters)
Denník N