Toto je úplná sila. Je iba marec a MTB so vzduchovou vidlicou je problém zohnať - hlinikáč za 900 - 1000 EUR skoro nemožné. Všade mi povedia to isté. Zháňal som manželke a dcére - výsledok = obe majú pánske bicykle. Čo to tu bude v máji potom?
nechýba. Normalne znižiš hlavové o pol stupna a prezentuje sa to ako niečo čo musíš jednoducho mať už nento rok:) Nehovorím že progres nenastal posledné roky ale kto má bike kupený posledné tri - styri roky možno aj viac tak onič neprišiel. To znamena ak jazdiš traily tak ak máš teleskopicku sedlovku, hlavak 66, kolesa 29 poprípade aj 27,5, fox s fit 4patronou, jednoprevodník , vnutorné vedenie laniek, karbonový ram, dobre ložiská, dlhší rázvor, štvorpiestové brzdy tak načo menit nový bike? otázne je al,e že su teraz bicykle na rozne urovne terenov takže dva bicykle zrejme nieje odveci jazdit teda ja jedným bicyklom nepokryjem žial všetky moje vyjazdy.
Jakoze jednym bajkom dojdes cez dolinu k lanovke /alebo cestakom 100km po asfaltkach/, tam ho zamknes, pozicias si DH stroj, vyvezies, pojazdis a po skonceni pokracujes naspat na zaciatok na povodnom
Ked mas Orbeu, mozes mat aj 69 a vsetko je v poriadku. Ale nech ta vsetci cyklo svaty chrania ak mas inu znacku a nemas uhol aspon 67,5 a menej ( to len na margo tych slohovych prac co tu clovek cita o hlavovych uhloch ktore musia mat dnesne XC biky a na druhu stranu vychvalovana Orbea Oiz ma 69...a cuduj sa svete, ono sa na tom v dnesnej dobe daju vyhravat aj svetaky XC )
Ja som uplne v prdeli ?
Karbonovy ram z talianska znacky ktoru nikto nepozna, 27,5" kolesa, rafky len 19mm, vidlu ktora ma 8 rokov, bez teleskopky, dvojprevodnik, len dvojpiesty, HA ako na cestaku, hlinikovu sedlovku. No uplna katastrofa ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nechýba. Normalne znižiš hlavové o pol stupna a prezentuje sa to ako niečo čo musíš jednoducho mať už nento rok:) Nehovorím že progres nenastal posledné roky ale kto má bike kupený posledné tri - styri roky možno aj viac tak onič neprišiel. To znamena ak jazdiš traily tak ak máš teleskopicku sedlovku, hlavak 66, kolesa 29 poprípade aj 27,5, fox s fit 4patronou, jednoprevodník , vnutorné vedenie laniek, karbonový ram, dobre ložiská, dlhší rázvor, štvorpiestové brzdy tak načo menit nový bike? otázne je al,e že su teraz bicykle na rozne urovne terenov takže dva bicykle zrejme nieje odveci jazdit teda ja jedným bicyklom nepokryjem žial všetky moje vyjazdy.
volodaj: pridaj sa predsa
veru, ako tu uz raz Lto napisal - pokial tu placeme len nad drahymi alebo nedostupnymi komponentami na bike, tak sa mame este dobre.
Ked mas Orbeu, mozes mat aj 69 a vsetko je v poriadku. Ale nech ta vsetci cyklo svaty chrania ak mas inu znacku a nemas uhol aspon 67,5 a menej ( to len na margo tych slohovych prac co tu clovek cita o hlavovych uhloch ktore musia mat dnesne XC biky a na druhu stranu vychvalovana Orbea Oiz ma 69...a cuduj sa svete, ono sa na tom v dnesnej dobe daju vyhravat aj svetaky XC
Karbonovy ram z talianska znacky ktoru nikto nepozna, 27,5" kolesa, rafky len 19mm, vidlu ktora ma 8 rokov, bez teleskopky, dvojprevodnik, len dvojpiesty, HA ako na cestaku, hlinikovu sedlovku. No uplna katastrofa ?