po dvoch zimnych sezonach s castelli som sa rozhodol skusit assos (inspiroval ma niekdo o par stran dozadu)
ponožky, ča*****, návleky a zimné dlhé nohavice - zatial iba "na omak" skvelé, pri nohaviciach sa mi zdajú tie ochranné vložky akési veľké ... nemá niekto s tým skúsenosť?
Osobne v Dekaci gate all Mountain. Znova musim poďakovať dekacu za kus dobrej roboty. Cena smiešna v porovnaní so zvucnymi značkami,kolenacky vosli, strih trosku zvláštny, materiály špičkové. recenziu urobím po jazde v príslušnej téme
Jo. Ziadne minimalne mnozstva ani min hodnota objednavky. Plasticke mazivo za zlomok ceny oproti predrazenym “cyklo” vazelinkam. O kvalite skf asi ani nemsuime hovorit. A aby som nerobil priamu reklamu tak len napisem ze ide o loziskoveho predajcu na starych gruntoch 23
Osobne v Dekaci gate all Mountain. Znova musim poďakovať dekacu za kus dobrej roboty. Cena smiešna v porovnaní so zvucnymi značkami,kolenacky vosli, strih trosku zvláštny, materiály špičkové. recenziu urobím po jazde v príslušnej téme
Je to na prdeli nepremokave ci to iba tak vypadá? 😁
Terrexy na zimne vyjazdy a ergonomicke gripy na odporucanie foristov, kvoli trpnutiu ruk (hlavne lavej).
A este aj novy zvoncek, lebo predosly Knog Classic sa mi dost rychlo pokazil, vytahala sa strunka.
Tentokrat som vzal Lezyne Classic
Ric z vonka nepremokne a je to aj parádne vyvýšené.kus padajú z brucha nám pupkatým,nevadí,dáme traky. Zatiaľ som spokojný, dwr funguje aj z prednej časti
Valecek tvoje prispevky maju hodnotu, aj ty odvadzas kus dobrej roboty na tomto fore, vdaka za tip na gate 👍
Jo. Ziadne minimalne mnozstva ani min hodnota objednavky. Plasticke mazivo za zlomok ceny oproti predrazenym “cyklo” vazelinkam. O kvalite skf asi ani nemsuime hovorit. A aby som nerobil priamu reklamu tak len napisem ze ide o loziskoveho predajcu na starych gruntoch 23
Veď normálne napíš, aký je to predajca. Čo furt robíte drahoty okolo toho?
Dik za info. Tam som este nebol. Chodim na nobelovu do valivych.
fluider myslim ze zvladnes dat slovo loziska a adresu do google a kliknut hned na prve co ti najde 😉
fluider myslim ze zvladnes dat slovo loziska a adresu do google a kliknut hned na prve co ti najde 😉
Nezvladnem a nechcem. Ked ide o kritiku, prasknute zvary, karbon, a ine veci, tak na Canyon, YT a inych tak sa rozpindate zakazdym na niekolko dni. Ale ked treba pochvalit dobry obchod, s ktorym ste spokojni, tak sa hrate na tajnosti. Chalan mi to poslal, na tej adrese maju len showroom a na webe ziadny online katalog som nenasiel.
Takze pre mna totalna nula bodov. Nemienim si stahovat x-100-stranove PDF s katalogom lozisk, aby som nasiel to moje a potom este pisal email do shopy. Toto je slovensky business. A preto, si tie loziska radsej objednam na valiveloziska.sk, alebo z nemecka za 10eur dopravu, kde online vidim presnu specifikaciu.
To plasticke mazivo ma aku farbu ?
Hladam nejake kvalitne mazivo bielej farby /nie zltkaste ani cire/ ktore je v Shimano motoroch/.
ja mam e4 a s original platnami som spokojny, par kamosov skusalo metaliky a tvrdili ze su totalne zle v tychto brzdach (vsetko origo hope)
ano metaliky od hope su nahovno.
organiky boli ok ale BBB su lepšie-viac vydržia a lepšie brzdia, jazdím na hope 3 roky.
teraz mam na skušku goldfren , ale ešte som ich nebol vyvetrať
mne dost vydrzia aj tie origo a brzdit brzdia podla mna v pohode, nabuduce by som tiez nieco ine vyskusal a goldfren ma obzvlast zaujima tak potom daj vediet
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ponožky, ča*****, návleky a zimné dlhé nohavice - zatial iba "na omak" skvelé, pri nohaviciach sa mi zdajú tie ochranné vložky akési veľké ... nemá niekto s tým skúsenosť?
Je to na prdeli nepremokave ci to iba tak vypadá? 😁
A este aj novy zvoncek, lebo predosly Knog Classic sa mi dost rychlo pokazil, vytahala sa strunka.
Tentokrat som vzal Lezyne Classic
Valecek tvoje prispevky maju hodnotu, aj ty odvadzas kus dobrej roboty na tomto fore, vdaka za tip na gate 👍
Veď normálne napíš, aký je to predajca. Čo furt robíte drahoty okolo toho?
Nezvladnem a nechcem. Ked ide o kritiku, prasknute zvary, karbon, a ine veci, tak na Canyon, YT a inych tak sa rozpindate zakazdym na niekolko dni. Ale ked treba pochvalit dobry obchod, s ktorym ste spokojni, tak sa hrate na tajnosti. Chalan mi to poslal, na tej adrese maju len showroom a na webe ziadny online katalog som nenasiel.
Takze pre mna totalna nula bodov. Nemienim si stahovat x-100-stranove PDF s katalogom lozisk, aby som nasiel to moje a potom este pisal email do shopy. Toto je slovensky business. A preto, si tie loziska radsej objednam na valiveloziska.sk, alebo z nemecka za 10eur dopravu, kde online vidim presnu specifikaciu.
ja mam e4 a s original platnami som spokojny, par kamosov skusalo metaliky a tvrdili ze su totalne zle v tychto brzdach (vsetko origo hope)
To plasticke mazivo ma aku farbu ?
Hladam nejake kvalitne mazivo bielej farby /nie zltkaste ani cire/ ktore je v Shimano motoroch/.
ano metaliky od hope su nahovno.
organiky boli ok ale BBB su lepšie-viac vydržia a lepšie brzdia, jazdím na hope 3 roky.
teraz mam na skušku goldfren , ale ešte som ich nebol vyvetrať