Caute,
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
ahojte, mám vidlicu rockshox sid brain 2015. chcel by som si ju odservisovat sám. viete mi poradiť aké tesnenia prípadne iné veci si mám k tomu zaobstarať?
ďakujem za rady, jakub
Co sa mohlo posrat na vidlici, ked som sa zje-padol, resp. si len tak na bok ustlal, bez nejakeho enormneho narazu alebo prerazenia locku ci dorazu, iba sa klasicky pretocili rajdy a z pravej nohy, kde je lock-out vytlacilo zjavne zvrchu olej a nezamyka? Iba som si vsimol ze je to tam od korunky mastne a nezamyka… Podarilo sa popri tom aj prasknut odblokovaciu packu na remote ovladani (mimochodom, ak niekto taku mate sem s nou), tu mensiu, no zamknut, resp. aspon pohnut packou zamykania ide ale vidla furt tlmi. Vidla sid sl ultimate race day. A minuly mesiac bola na servise
Mam raceday patronu a ked zacala po locknuti prepruzovat, stacilo odvzdusnit a vratilo sa to do povodneho stavu. Ona vzdy pocas roka trochu slzi okolo hriadela pre packu. Skusil by som najprv doplnit olej/odvzdusnit.
Chlapi mám na Luxe DT Swiss teleskopku. Občas si zmyslí a počas šlapania sa z ničoho nič zasunie. Absolútne netuším prečo a čím to je. Občas to spraví 3x za hodinu a občas celý výjazd nič. Má niečo vyše roka. Reklamovať, alebo je to len nejaká hlúposť, čo sa dá ľahko poriešiť?
Tiež by som skúsil to lanko povoliť. Ja mám rovnakú sedlovku, zo začiatku mi to tiež občas urobilo, potom som zlomil páčku a po výmene už to nerobí. Ale nemyslím si že to bola chyba páčky, len som pri výmene už tak nenapol lanko.
A je to tu... Luftkappe od rock shox s nazvom DEBONAIR+ ... kurdemole, mam doma airshaft B1, nedavmo som kupil na skusanie C1 a teraz mam kupit zas debonair+ ....
DebonAir+ is built to strike the perfect balance of what riders really want: butter-like small bump feel, increased support throughout the travel, and higher overall ride height for more confidence when things get steep.
A je to tu... Luftkappe od rock shox s nazvom DEBONAIR+ ... kurdemole, mam doma airshaft B1, nedavmo som kupil na skusanie C1 a teraz mam kupit zas debonair+ ...
Ten medzikrok/downgrade na C1 si mohli v RS odpustiť a vyriešiť to hneď.
Alebo sa len niekto riadil heslom : Je to síce dál, ale za to horší cesta.
Faktom je, že to RS (teda SRAM) s tými air shaftami dosť preháňa. Toľko modifikácií jednej obyčajnej veci. Nedávno som to riešil na FOXE 36 a žiadne špekulácie, na výber jeden air shaft a netreba premýšľať čo tam pasuje. Chod vidly samozrejme citeľne lepší ako pri RS.
Ešte by mohlo RS na modely 2023 potom vyrobiť obtokové kanály ako to majú aktuálne FOXky Ale samozrejme dobre oservisovaný RS za dané peniaze nie je zlá kúpa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ďakujem za rady, jakub
https://trailhead.rockshox.com/en/search/
https://www.insportline.sk/18966/silikonovy-olej-insportline?gclid=CjwKCAjw2vOLBhBPEiwAjEeK9vdGRZK6y0zEQ3uJ81LzlwbFbpWRBAEa2dnL86iMzD_yqaTEP4XYehoCa4QQAvD_BwE
DebonAir+ is built to strike the perfect balance of what riders really want: butter-like small bump feel, increased support throughout the travel, and higher overall ride height for more confidence when things get steep.
https://bikerumor.com/2021/10/05/sram-flight-attendant-auto-pilots-your-suspension-with-wireless-electronic-damping-adjustments/
Ten medzikrok/downgrade na C1 si mohli v RS odpustiť a vyriešiť to hneď.
Alebo sa len niekto riadil heslom : Je to síce dál, ale za to horší cesta.
Hm, toto som už niekde videl.
Ešte by mohlo RS na modely 2023 potom vyrobiť obtokové kanály ako to majú aktuálne FOXky