Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Navyše Focus RS je na každý deň príliš nepohodlný. Keby si mám osobne vyberať HH(čo budem asi budúci rok), šiel by som do i30Nka, páči sa mi, ako má dôležité časti predimenzované a urobené poctivo na výdrž a veľký fun faktor. Ak ti prišiel interiér v i30n “ako-tak”, v megane to nebude oveľa lepšie... Ak ti ide prioritne o zábavu za volantom, skús sa previezť na BRZ alebo dvojičke GT86
No pozrel som tu STI, od 47k vyššie, 4kolka síce, to by možno ešte šlo.. ale M140i v použiteľnej konfigurácii od 50k a to už je moc.. Supafly666 mal som 2 Celicy, Toyota mi je veľmi blízka, od januára máme C-HR v hybride, ... aj som pozeral GT86, ale to už nie je HH. Chýba tam tá praktičnosť, ešte tie staré Celicy mali veľké kufre a bolo to super kupé, veľmi všestranné, no toto už je vyslovene tretie auto (aspoň ja ho tak vnímam). Ak ho nájdem u niektorého predajcu, pôjdem sa povoziť (aj keď ten motor mi nikdy nesedel).
Mne sa z aktuálnych HH pozdáva N30 alebo Megane RS (TypeR je už moc za čiarou), keby som na to mal, tak idem do nich. Ale pre fun faktor jedine Miatu vo výbave Revolution, auto na zábavu nemôže mať viac ako tonu (dobre, aj keď má trošičku viac)
Ja by som bral HH, ale samozrejme nie v najvyššej možnej nezmyselnej motorizácii a najtvrdším podvozkom (ak by bola taká možnosť). Za 1) na okruhy s tým nepôjdem, za 2) na okruhy s tým nepôjdem a za 3) na okruhy s tým nepôjdem. Čiže možno by stačili nejaké R lajny (niečo málo pod HH) s výkonom okolo/do 150kW.
Pol prečo cez čiaru? Veď pôvodná definícia HH bola: hatchback, odvodený od nejakého malého rodinného auta, väčšinou predokolka s motorom vpredu. Všetky tieto typy ako N30, Golf GTI, MeganeRS, Fiesta ST alebo 308GTI to sú typickí predstavitelia HH. Kde je u teba tá čiara? Veď Swift nemá ani 100k a to už aj pôvodný Golf GTI mal viac. Mne ten Swift nepripadá veľmi "hot".
swift sport ma 140koni a hmotnost pod 1t....0-100 8,1s...a hlavne ma vysoky funfaktor (sice som jazdil len starsi atmosfericky ale zabava v zatackach to bola slusna ) ....spomenute HH maju 1,5t, kolko mal prvy golf gti? nevravim ze su to zle auta, len si myslim ze povodna myslienka HH sa uz trosku straca...napr ked si vezmem mercedes A amg cena uplne mimo...HH ma byt pre kazdeho...
Cez čiaru, z môjho pohľadu, je TypeR dizajnom, proti technickým parametrom nič nemám, myslím, že je to najlepšie Hrubé Hovno súčasnosti A tiež som fanúšikom skôr malých áut, hlavne typu roadster. Gramáriť treba aj v automobilizme.
Pol tak to je potom iné auto. Na ofiko Suzuki stránke mi to ponúklo len 100k motor. To súhlasím že 1.5t je uz dost. Zas a45 a podobne auta (RS3, M2) uz podľa mna nie sú HH ani omylom.
Este že vyrábajú toľko rôznych aút, že si každý môže vybrať.
Uz ked vyuzivas potencial toho 130 k Swifta, je to k*rva nebezpecne.Chces ho drtit v cervenom a za apexom mu povolit, nech si hodi zadkom...Ale zaroven nemozes byt vasnivy cyklista a pritom jazdit ako prasa.. hodil som na to bobek a vozim sa v 1.2
Mama má Giuliettu Quadrofoglioverde 235hp, je to auto fakt pre fanúšika značky (resp. komu sa páči jeho vzhľad), nakoľko trpí klasickou talianskou náladovosťou Navyše to nie je konkurencia pre autá, z ktorých sa vyberá vyššie...
S Porsche mám osobnú skúsenosť, jedno máme doma zhodou okolností. Jazdil som všetky aktuálne modely aj na okruhu aj v terénne, aj s riadenou zadnou nápravou aj bez nej. Na Megane som ešte nejazdil, ale info mám od ľudí, čo jazdia a testujú autá. A áno, čo som napísal, tak si za tým stojím. Natáčaná zadná náprava má hlavný prínos pri malej rýchlosti, keď sa zadné kolesá natáčajú protichodne a zmenšujú polomer otáčania. Pri vysokej rýchlosti je to skôr placebo, ako nejaký reálny prínos. Takéto osočovanie si nechaj pre niekoho iného
Hm, na Megane v race móde to natáčanie máš až do 100km/h, je to ladené špeciálne na MeganeRS, ja mám zas info od predajcu čo to jazdili, že je to dosť cítiť a auto sa správa inak. Aj v recenziách na YT to vychvaluje Rasťo Chvála a Maroš Čabák, ale nechám to na osobnú skúsenosť a dám vedieť či to bude cítiť. Budem mať auto na pár dni, tak hádam sa to prejaví nielen na parkovisku
S Alfou nemám žiadne skúsenosti a mám obavu že akonáhle sadnem do i30 alebo toho Megana tak budem mat jasno čo chcem .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Supafly666 mal som 2 Celicy, Toyota mi je veľmi blízka, od januára máme C-HR v hybride, ... aj som pozeral GT86, ale to už nie je HH. Chýba tam tá praktičnosť, ešte tie staré Celicy mali veľké kufre a bolo to super kupé, veľmi všestranné, no toto už je vyslovene tretie auto (aspoň ja ho tak vnímam). Ak ho nájdem u niektorého predajcu, pôjdem sa povoziť (aj keď ten motor mi nikdy nesedel).
Este že vyrábajú toľko rôznych aút, že si každý môže vybrať.
Alfa Romeo Giulietta Veloce - 240k od 32tisic €
Jj preto to ma napr. Porsche, aby sa lepsie jazdilo po parkovisku... To mam rad tieto reci jedna pani povedala.
S Alfou nemám žiadne skúsenosti a mám obavu že akonáhle sadnem do i30 alebo toho Megana tak budem mat jasno čo chcem