Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Ja takéto blbé miesta riešim tak, ze tam nejako počas výjazdu prídem a peso/ na biku a len "vstupim"-staci aj 1m do štvorca. Tým aplikácia zaznamená, že v štvorici bola aktivita a vyfarbi sa...
no už ma to prešlo asi, som pozeral, že ľahko viem rozšíriť modrý štvorec ... až som došiel po dlaždicu vo vojenskom obvode turecký vrch
Takéto nepristupné miesta (napr. vojenské) sa dajú nahlásiť a statshunters ich bude pri tvorbe max štvorca ignorovať ako keby boli prejdené.
Potom je ešte dobré vedieť, že statshunters sťahuje zo Stravy na prvú len zjednodušený náhľad trasy. Preto aj ide trasa krajom alebo rohom štvorca, tak pri zjednodušení ich môže minúť , takže je dobré dlhé a komplikované výjazdy v statshunters ešte manuálne aktualizovať bez zjednodušenia.
ja hlavne nechápem ako som bez toho mohol žiť ... už sa mi ani nechce jazdiť tento rok, radšej by som skitúroval ... ale teraz proste musím obsadiť nejaký ten prázdny štvorec
to s tym obsadenim ma hned napadlo, ze ako ked ma strava tie srandicky s local legends , ze casom by mohli mat taku feature, ze ked obsadis biely stvorec, ale dojde ti nan inych X-bikerov /nejake podmienky/, tak ho stratis a musis tam znovu
no už ma to prešlo asi, som pozeral, že ľahko viem rozšíriť modrý štvorec ... až som došiel po dlaždicu vo vojenskom obvode turecký vrch
to je lahke, ako pise volodaj "4 okolo neho musia byť už navštívené" .. míny si urcite uz hral
skoda, ze za davnejsich dob som s gpskom v MK prakticky vobec nejazdil, takto je to veru blbe
kedy ides na tu vapenicu? ta mi blokuje posun z 9x9 na 12x12 a potom niekde pod kecku a bude 14
Vapenicu som bol naposledy omrknúť, keď som šiel Šturec. Dá sa tam dostať vpohode, odbocis na začiatku Harmanca do ľava do kopca a potom lesnou zvaznicou cca 200m '' nakuknut'' do toho štvorca. Aj mne to blokuje ďalšie zväčšenie a nesmierne ma to irituje😂
Ešte pred útokom som si upravil iné resty. Stále som bol smutný, že v mapách nemám výjazdy z rokov 2010-2017 kedy som GPS záznam nepoznal. Tak som si vyklikal (na Strava route a pridal časovú stopu s nulovým časom, nech neberem niekomu KOMy ) najdôležitejšie výjazdy v okolí Martina (kde som jazdil počas štúdii), v okolí Čierneho nad Topľou (kde som bol skoro každé leto) a Starej Ľubovne (kde som tiež pár krát bol). Mapa hned chytila iný ráz. Ešte mi ostávajú doplniť expedičné výjazdy v okolí Sniny (vrátane Polonin a znovu Vihorlat a Šimonka), v okolí Rožňavy (vrátanie krasu a Muráňu, Koprášskeho tunela) a nakoniec niektoré VKL/VKŽ r. 2017 ktoré tak skoro asi nebudem opakovať.
Už smutný nebudem, dôležité výjazdy už budem mať aj v heatmaps aj v tiles
Noooo mne tiez chybaju na strave jazdy ba-bb par krat, okolo neziderskeho, prechody malymi karpatami, na cestaku okolo malych karpat, bajkom z BB na kralovu holu a podobne za tie roky … dokonca by som mozno k tomu povacine nasiel vzdialenost, cas, prevysenie a ma
Ja si hlavne dopĺňam výjazdy, ktoré tak skoro (ak vôbec) ani zčasti nezopakujem. Ak by som mal v pláne ďalšiu expedičnú dovolenku, tak by som šiel najskôr úplne inde. Ja som si len v Strave route vyklikal trasu, exportoval GPS, hromadne vo writeri/worde doplil k bodom časový a nejaký dátumový údaj (bez toho na Stravu GPS neuploaduješ). Zatiaľ neplánujem dopĺňať len maratony, tých mám tiež dosť, ale to mi netreba (možno časom niektoré, kde som už nikdy nejazdil)…
To mi je zbytočné, KOMy takto zbierať nechcem, aj tak ich mám medzi private. V Strave to rýchlo vyklikám lebo ju poznám a ďalšia úprava je len na pár sekund na jednu trasu Ale dik, kedysi som dumal či sa to na nejakej stránke nedá aj s časmy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Viď napr screen mojeje aktivity
A až tam začína skutočne dobrodružstvo a objavovanie 😂😂😂
Najbližší útok pripravujem cez záhorakov pekne od chrbta
Takéto nepristupné miesta (napr. vojenské) sa dajú nahlásiť a statshunters ich bude pri tvorbe max štvorca ignorovať ako keby boli prejdené.
Potom je ešte dobré vedieť, že statshunters sťahuje zo Stravy na prvú len zjednodušený náhľad trasy. Preto aj ide trasa krajom alebo rohom štvorca, tak pri zjednodušení ich môže minúť , takže je dobré dlhé a komplikované výjazdy v statshunters ešte manuálne aktualizovať bez zjednodušenia.
to s tym obsadenim ma hned napadlo, ze ako ked ma strava tie srandicky s local legends , ze casom by mohli mat taku feature, ze ked obsadis biely stvorec, ale dojde ti nan inych X-bikerov /nejake podmienky/, tak ho stratis a musis tam znovu
to je lahke, ako pise volodaj "4 okolo neho musia byť už navštívené" .. míny si urcite uz hral
skoda, ze za davnejsich dob som s gpskom v MK prakticky vobec nejazdil, takto je to veru blbe
cez piskove duny dufam
Ja mam velku tarantulu s malinkymi pavucikmi 😁
Viď napr screen mojeje aktivity
kedy ides na tu vapenicu? ta mi blokuje posun z 9x9 na 12x12
Vapenicu som bol naposledy omrknúť, keď som šiel Šturec. Dá sa tam dostať vpohode, odbocis na začiatku Harmanca do ľava do kopca a potom lesnou zvaznicou cca 200m '' nakuknut'' do toho štvorca. Aj mne to blokuje ďalšie zväčšenie a nesmierne ma to irituje😂
Ešte pred útokom som si upravil iné resty. Stále som bol smutný, že v mapách nemám výjazdy z rokov 2010-2017 kedy som GPS záznam nepoznal. Tak som si vyklikal (na Strava route a pridal časovú stopu s nulovým časom, nech neberem niekomu KOMy
Už smutný nebudem, dôležité výjazdy už budem mať aj v heatmaps aj v tiles