Prícucníky na bike z Ali (cez PL), teda bez problémov s finančákmi. Využitá akcia v ktorej nosič vyšiel pod 100 € aj s dopravou. ( z PL 3-5 dní)
Už som jeden prícucok odskúšal na kachličke v kúpeľni. Udržal ma visiaceho.
Uz rok mam tento Rockbros, ale 3-pricucnik. Funguje dobre, spolahlivo, s troma bajkami aj do rychlosti 140km/h. Najskor som skusal postupne a priebezne kontroloval, ale pri spravnej uvodnej instalacii nie je ziaden problem.
Prícucníky na bike z Ali (cez PL), teda bez problémov s finančákmi. Využitá akcia v ktorej nosič vyšiel pod 100 € aj s dopravou. ( z PL 3-5 dní)
To co mas v kupelni oblozeny aj trop? Len pozor na to akeho si mal obkladaca, lebo keby si mal takeho ako ja, tak po nom by si hentakou prisavkou strhol pol steny
No bolo to pricucnutné na bočnom obklade, Priznám sa, mal som obavu ale udržal prícucník a aj obkladačka. (mám len 70 kg) Testoval som to len na jednu prísavku.
To bude asi nieco podobne ako ma HZS. Som videl fotky zo zasahu v noci, ako svietili niekde na bralo, aby niekoho nasli. Nenormalny vykon a to este fotka v noci dost skresluje.
https://cree-led.com/products/xhp-family-leds/xhp-leds .. max. 4124lm pri 4.8A/6V, ak to je schopny dodat akumulator a driver. A skoro 5A nedokaze dat barsjaky aku. Stratovy vykon 29W, co je na malu plochu pekelne teplo. Druha vec je osvetlenie na plochu /a vzdialenost/. Plosne osvetlenie su luxy a zalezi aj na optike. Polovicny lumenovy vykon moze byt podstatne silnejsi v osvetleni ako dvojnasobny vykon, pokial osvetli desatinovu plochu Aj preto je osidne porovnavat intenzitu osvetlenia, ked nie je presne rovnaka plocha.
Porovnat sa to da, ked sa nasvieti jednym svetlom , druhe sa nastavi na podobnu plochu a nasvieti na to iste miesto. Ak je viditelne presvietenie, tak je silnejsie.
ja som nikdy takto nerozoberal veliciny, proste za 23 eur je to mega baterka a plus dve baterie k tomu v cene. henten reflektor za 450 eur je isto supa, ale to by mi ta baterka musela zarabat aby som si ju kupil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ináč fakt... To je tiež brutal mental...
To co mas v kupelni oblozeny aj trop? Len pozor na to akeho si mal obkladaca, lebo keby si mal takeho ako ja, tak po nom by si hentakou prisavkou strhol pol steny
To bude asi nieco podobne ako ma HZS. Som videl fotky zo zasahu v noci, ako svietili niekde na bralo, aby niekoho nasli. Nenormalny vykon a to este fotka v noci dost skresluje.
Co ides polovat v noci?
neviem posudit tych 9000lm, ale co mam malu baterku 1200lm tak toto je pocitovo aspon 5x silnejsie, takze sa to moze blizit tym 9000lm.
Porovnat sa to da, ked sa nasvieti jednym svetlom , druhe sa nastavi na podobnu plochu a nasvieti na to iste miesto. Ak je viditelne presvietenie, tak je silnejsie.