to fakt chcete ist do Brezovej akurat cez Stupavu? ....
Toto je inac najhorsi konflikt - ked si clovek musi vybrat z dvoch pozitivnych veci. Ale ja nie som zial na 100% isty ani na tu hrebenovku, lebo teoreticky hrozi, ze budem 18.07. vecer cestovat mimo SR a to uz je konflikt 3 pozitivnych veci - bikovacka vo Francuzskych Alpach vs. hrebenovka vs. Stupavsky maraton. Takze uvidime...
To marecej: Takto veru macicka odo mna pivecko za Dubnicak mat nebudes. Kto netrenuje, neda Klasik pod 5 hodin. Takze sup sup na Stupavu.
Inak my sme to sli v roku 2006 s kamosmi tak, ze sme prisli na bikoch na start, odbikovali a zase na bikoch domov, takze startoval som s 20 km v nohach a celkovo som mal na tachaci doma nejakych 90 km (vtedy bola trasa dlha cca 53 km) a bolo to celkom v pohode. Takze dopravu riesit netreba ak clovek nejde na vysledok...
porto: z MH na Zbojníčku? a kade? tade mimoxodom trať nejde, po zjazde k Slivovi ide po ľ. brehu (orograficky, z tvojho pohľadu ale po p.) Vydrice až k odbočke zelenej značky a po nej na žltú smer Biely kríž. Mapu máš na stránke usporiadateľa, tak nevnášaj paniku . Potom po salaš to posledne bolo čisté, zjazd na Kláštorisko a smer Borinka už neviem. Úsek od križovatky červená/žltá nad Borinkou po Malý Slavín čistý, Malinský - Sekyl neviem ale to je široká cesta po skoro rovine, Sekyl - Kačín čistý, zjazd na Snežienku neviem, výšľap Snežienka - Chlmec je asfaltka a ten singloušek povedľa č. značky čo sa na ňu pred Máriiným prm. pripojí netuším - šiel som po červenej, tá je čistá (takže možnosť použiť ak by bol zatrieskaný ten singláč).
Nejaký stromček som síce, ak si spomínam, obchádzal na žltej pod B. krížom, ale nebolo to asi nič hrozné, keď mám na to len hmlistú spomienku. Okolo Vydrice som nešiel, na fotke to vyzerá dosť blbo, ale po žltej od Zbojníčky cez Pánovu lúku na Malý Slavín bolo zjazdno. Ale to už je mimo trať (išiel som tade 18.6.).
JoKo to už som bol na conference a po ťažkej o***** mal plenárku premáhajúc nutkanie zatancovať nejakú kreáciu na Arama Chačaturjana
šéfstvo by meglo keby sa dozvedeli že tú prednášku som napísal v noci medzi tou o*****u (koniec akcie 01.00) a prednáškou (08.30)
fakt je že tam v noci búrkovalo (Modra) ale odvtedy som už nemal čas vyšvihnúť sa na kvoňa
Jezus dobre hovoríš, keby som tak povedal ja, Turbi or dijck by to pririekli konzumácii vyššieho množstva kvalitnej rybaciny bude to také cyklokrosoidné
Z medenych pod Draci hradok, odtial po zelenej TZ (krizuje zltu na BK) az na Stefanikovu magistralu (Cervena) - odtial k Zbojnicke. Na tur. tabuliach je to znacene ako zelena na Zbojnicku....preto som to tak napisal.
A ak hovoris ze tade trat nejde, tak super
porto BK myslíš nie to miesto nadájania na hrebeňovke ale na žltej?
ak je to tam zasekané tak to je nie dobré (v podstate je to úsek ktorý sa ide v smere od Slivu okolo Vydrice a po tej zelenej na žltú, po nej na Biely kríž
porto BK myslíš nie to miesto nadájania na hrebeňovke ale na žltej?
ak je to tam zasekané tak to je nie dobré (v podstate je to úsek ktorý sa ide v smere od Slivu okolo Vydrice a po tej zelenej na žltú, po nej na Biely kríž
Zdá sa, že si už trochu (ale len trochu) vytrezvel...
cafte, som jeden z organizatorov a citam tu vase nazory, zatial este nie je co kritizovat ved maraton je pred nami.....co sa tyka trate v sobotu ideme na to, poopravujeme co bude v nasich silach...
cafte, som jeden z organizatorov a citam tu vase nazory, zatial este nie je co kritizovat ved maraton je pred nami.....co sa tyka trate v sobotu ideme na to, poopravujeme co bude v nasich silach...
No vidim, ze budem musiet prist i ja... Ked uz tam idete tak silna zostava... A zaroven by som chcel podporit usilie organizatorov, ktori to tento rok nemaju lahke... Tych stromov je popadnych dost... bude s tym dost roboty, najma za patbojarskym chodnikom smerom na Peknu cestu... tam je dokonca oznam od Mestskych lesov, ze jetam Vstup zakazany, hrozi uraz... Vynimocne s nimi suhlasim, lebo s bikom tam je prejst obtiazne i na peso...
No, a zaroven by som rad vsetkych potom pozval i na Greenbike Tour 2008, ktory bude 23.8.2008...Ale o tom sa pobavime v Stupave...dufam, ze Vas pride hojne...nech je veselo...
A organizatorom drzim palce, aby vsetko stihli tak, aby sme my vsetci boli spokojni...Tak v Stupave sa vidime...
Mne osobne popadane stromy az tak nevadia... prenasat sa da ale nech je to potom riadne oznacene ze je tam nieco padnute. Aby sa nestalo nieco neprijemne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to fakt chcete ist do Brezovej akurat cez Stupavu? ....
Podla mna sa len bojis, ze tam budu dalsie Ellsy Trusy a to by si uz neprezil
Prid.....neser sa
no program je napechovany, pred tym Salz, potom Zvolen...
Mačka neser ma. Ideš!
Toto je inac najhorsi konflikt - ked si clovek musi vybrat z dvoch pozitivnych veci. Ale ja nie som zial na 100% isty ani na tu hrebenovku, lebo teoreticky hrozi, ze budem 18.07. vecer cestovat mimo SR a to uz je konflikt 3 pozitivnych veci - bikovacka vo Francuzskych Alpach vs. hrebenovka vs. Stupavsky maraton. Takze uvidime...
To marecej: Takto veru macicka odo mna pivecko za Dubnicak mat nebudes. Kto netrenuje, neda Klasik pod 5 hodin. Takze sup sup na Stupavu.
Inak my sme to sli v roku 2006 s kamosmi tak, ze sme prisli na bikoch na start, odbikovali a zase na bikoch domov, takze startoval som s 20 km v nohach a celkovo som mal na tachaci doma nejakych 90 km (vtedy bola trasa dlha cca 53 km) a bolo to celkom v pohode. Takze dopravu riesit netreba ak clovek nejde na vysledok...
Nejaký stromček som síce, ak si spomínam, obchádzal na žltej pod B. krížom, ale nebolo to asi nič hrozné, keď mám na to len hmlistú spomienku. Okolo Vydrice som nešiel, na fotke to vyzerá dosť blbo, ale po žltej od Zbojníčky cez Pánovu lúku na Malý Slavín bolo zjazdno. Ale to už je mimo trať (išiel som tade 18.6.).
šéfstvo by meglo keby sa dozvedeli že tú prednášku som napísal v noci medzi tou o*****u (koniec akcie 01.00) a prednáškou (08.30)
fakt je že tam v noci búrkovalo (Modra) ale odvtedy som už nemal čas vyšvihnúť sa na kvoňa
Jezus dobre hovoríš, keby som tak povedal ja, Turbi or dijck by to pririekli konzumácii vyššieho množstva kvalitnej rybaciny
Z medenych pod Draci hradok, odtial po zelenej TZ (krizuje zltu na BK) az na Stefanikovu magistralu (Cervena) - odtial k Zbojnicke. Na tur. tabuliach je to znacene ako zelena na Zbojnicku....preto som to tak napisal.
A ak hovoris ze tade trat nejde, tak super
Asi som sa predtym pomylil, je to az za Bystrickym.
Zdá sa, že si už trochu (ale len trochu) vytrezvel...
Veď preto...
Dufem ze ides aj ty!
A zober aj Ivku, aspon si priradim nicky znamych ludi z fora ku tvaram
Snad aj pocasie vyde a stromy budu popilene....teda tie co zavadzaju1
Dufem ze ides aj ty!
A zober aj Ivku, aspon si priradim nicky znamych ludi z fora ku tvaram
Snad aj pocasie vyde a stromy budu popilene....teda tie co zavadzaju1
Ivka bude strážiť deti
No, a zaroven by som rad vsetkych potom pozval i na Greenbike Tour 2008, ktory bude 23.8.2008...Ale o tom sa pobavime v Stupave...dufam, ze Vas pride hojne...nech je veselo...
A organizatorom drzim palce, aby vsetko stihli tak, aby sme my vsetci boli spokojni...Tak v Stupave sa vidime...
Nekritizujeme, upozorňujeme...