Zavedení lockdownů ve společnosti se zdá opticky výhodné, protože se snižují počty pozitivně testovaných. Ve své podstatě ale toto opatření jen odsouvá problém montáže dvou nohou naší „české židle“ do budoucna za cenu obrovských ekonomických ztrát.
Antivaxerkovia si myslia, že zdravotne poistovne maju "oslíka potras sa" a sú v hlbokom omyle, že do nich budu cpat nejake novovyvinute tabletky spoza velkej mlaky.
Otázkou na očkování některé pacienty zjevně obtěžuje. Pro představu – dvě dávky vakcíny stojí zdravotnictví asi tisíc korun, jedna dávka monoklonárních protilátek 50 tisíc korun.
Mna z toho klamára hrajúceho “ o čas dožitia pred obžalovaním “ normálne napína 🤮 … toto klamstvo a účelne zavádzanie vo svoj prospech je už tak priehľadné , že to aj slepý vidí .
ako vždy len vystrájajú somariny a dlhodobo nič neriešia
Presne tak. Mali kopu času - mesiace - pripraviť sa na tretiu vlnu, ale veď načo by to riešili v predstihu? Takisto to bolo pri predchádzajúcich vlnách, ale nepoučili sa. Ak ani toto nesvedčí o neschopnosti vlády, tak už naozaj neviem čo iné. Hľadia len na svoje preferencie a ako si získať / nerozhnevať voličov. Aby sa zjednotili a snažili sa spoločne nájsť riešenie pre ochranu zdravia všetkých občanov, to nie. Len sa navzájom osočovať a kritizovať. Som zvedavý, kam to až dospeje.
Ak chcete niekomu nieco vysvetlovat, tak sa najprv musite zamysliet, ci je to ten clovek schopny pochopit, inak je to zbytocne.
Ako by ste napr. viedli debatu s tymito? Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/lockdown-covid-pandemie-komentar-vlada-opatreni.A211121_224509_domaci_mkop&h=790FE68027D00E6D78AF445B6A29B3D3
Lapají po dechu a prosí o pomoc. A ta není. Reportáž z covidového oddělení.
No v tejto krajine, kde nikto nič nedodržuje to nema vyznam.
Antivaxerkovia si myslia, že zdravotne poistovne maju "oslíka potras sa" a sú v hlbokom omyle, že do nich budu cpat nejake novovyvinute tabletky spoza velkej mlaky.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Presne tak. Mali kopu času - mesiace - pripraviť sa na tretiu vlnu, ale veď načo by to riešili v predstihu? Takisto to bolo pri predchádzajúcich vlnách, ale nepoučili sa. Ak ani toto nesvedčí o neschopnosti vlády, tak už naozaj neviem čo iné. Hľadia len na svoje preferencie a ako si získať / nerozhnevať voličov. Aby sa zjednotili a snažili sa spoločne nájsť riešenie pre ochranu zdravia všetkých občanov, to nie. Len sa navzájom osočovať a kritizovať. Som zvedavý, kam to až dospeje.
len tak dalej... a aspon aby sa testovali 3x za hodinu idealne... biznis jak svina.
a podte do mna, nechajme ich vsetky tiez napichat... nestaci ze to je8eme do dospelych...
o 3, 2, 1 podte do mna ze: "som antiwqx3r"
dajme testy na protilatky, ak ich ma clovek dost, dajme mu ziacku knizku ze je OPp a mame pokoj...
kto chce(r@mon) nech si pichne kazdy den, kto nechce nech sa testuje, kto ma dost protilatok nech ma svaty pokoj a klud...
a ak ich mam dost, naco si budem nieco nechavat pichat?
Ako by ste napr. viedli debatu s tymito?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down