ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Sme OT, ale interpunkcia je problem, lebo ti vysvieti na cerveno vsetko. Cize potrebujem kontrolu ktora pozna slova bez interpunkcie a nepovazuje ich za chybne.
Konecne zaujimava rada, prijemna zmena po typickom miestnom nepi***** a jazdi. No co nemozem byt dokonaly, to by tu uz niektori spachali ritualnu samovrazdu, keby ma nemali za co "pochvalit". Nemyslim tym Astra, tomu samozrejme dakujem za upozornenie.
Nevie, ale rýchlo si to zistí na internete, a hneď bude z neho Štúr. Ešte nás on jedného dňa bude školiť v gramatike a štylistike, o tom nech nepanujú žiadne pochybnosti.
Mas pravdu, myslel som diakritiku.
scarinko Ani raz, presiel som do firefox ten tu kontrolu ma. Ale inak je nepouzitelny. Aspon vidis, ze rozdiel nie som ja a moje vedomosti, ale pouzity prehliadac. Proste nie som ochotny pouzivat mizerny SW, aby som urobil radost miestnym anal retentivom. Az skoncim tuto debatu, co je prave teraz, idem spat do avastu a pre vas pred Hodzovsko-hattalovsku reformu. Nech zije foneticka slovencina.
Su ludia ktorym sa cerovka paci aka je. Kazdy sme nejaky.
A keby sa zmenil jej charakter, tak by mi bolo smutno. Ako mi bolo smutno za tym rockgardenom.
S tym priebeznym trenovanim - Strava mi povedala, ze som tam bol tento rok 3x.
will Ja som isiel CD cca 8x za posledne 3 mesiace, z toho jeden den 2x (oba smery). Ako som napisal nemam problem s korenmi, ak to ma flow.
Ono to moze byt, ze som uz staromodny a mne preto vyhovuje takyto staromodny klasicky trail. A nejako mi nesedi ten trail, co stupa od troch jam dalej hore. Neviem ako sa vola. Ani BK1 neni pre mna ideal, je to uz na mna velmi zakrutene a klopene. Bluetrail sa mi nelubi, Driver8 mam rad.
A takto to je v nasom bikeparku. Kazdy mame nieco, co sa nam paci a co nie. A kazdemu sa paci nieco ine.
Na druhej strane, neviem či by tu bez Cerovky boli ostatné traily
To musim naozaj vyvracat uplne vsetko ?
Že na to máte energiu.
A že na to má Kenai vôbec gule rozprávať niekomu kto postavil jeden z prvých trailov v tejto lokalite a x rokov sa oňho stará, že ako by to malo byť.
Každý máme traily ktoré máme radšej a ktoré až tak moc nemusíme. Pamätám sa ako som ju išiel prvý krát ešte na starom HT s pevnou vidlou a ako som bol unesený.
Fúkanie lístia je vec názoru - niekto to má rád a niekto nie.
Za mňa milos21 ďakujem a len tak ďalej
takze zvaznica nad Cerovkou je popularnejsia, asfaltka pod nou tiez, otazka: chces Cerovku vyasfaltovat alebo rozsirit na 3 metre?
Tak ako nemám rád zničené cestičky umelými prekážkami, tak nemám rád zničené cesty ťažbou, oboje mi rovnako znepríjemní výlet. Inak Kenai tou mapkou ukazuješ ako CD pekne svieti?
Škoda, že keď som sa tento rok motal popod Cerovku, tak som si ju nedal na cesťáku, podľa niektorých fotiek už aj na cesťáku v pohode
Uz mám nahodené plášte do poriadneho blata, takže keď ešte poriadne poprší, bude ideálnô
Ked neakceptujes zavery a nie si schopny/ochotny vyhodnotit zdrojove data, je to tazka debata. Porovnavame tu singel zo singlom, nie asfaltu zo singlom. Pozri este raz a porovnaj s vydrou, alebo s krasnanskym, alebo patbojarom, alebo dva brody.... vlastne s cimkolvek porovnatelnym nie s asfaltom. A ak nevidis rozdiel v tom obrazku, tak ti uz fakt neviem pomoct. Opytaj sa niekoho, kto vie rozoznat farebny ton a hrubku ciary.
Tak ako nemám rád zničené cestičky umelými prekážkami, tak nemám rád zničené cesty ťažbou, oboje mi rovnako znepríjemní výlet. Inak Kenai tou mapkou ukazuješ ako CD pekne svieti?
Škoda, že keď som sa tento rok motal popod Cerovku, tak som si ju nedal na cesťáku, podľa niektorých fotiek už aj na cesťáku v pohode
Uz lutujem ze som nieco napisal. Takto je to vzdy. Napisem svoj nazor, ze by sa mohla cerovka nejako upravi,t aby bola bud naozaj modry trail (technickejsi po celej dlzke) alebo zeleny (lahky aj pre zaciatocnikov) a vysledok je, ze jeden ma obvini, ze chcem vsetko asfaltovat a ty ze chcem urobit z cerovky flow trail. Pises o vylete. Mam kamosku, ktora je vyletnik, ako sama o sebe hovori. Ale na CD sa boji. A ked uz so mnou ide, tak kopec miest prenasa. To je trail na vylety? Prenasat bike s taskami cez korene ? Trail na vylety je patbojar a na jazdenosti to vidiet.
Zhrniem to tak, kazdy si hlada vyzvu podla svojich schopnosti. Pre niekoho je vyzva asfalt hore kopcom, pre niekoho zvaznica pre niekoho sinhel po rovine, pre ioneho CD a kopec ludi potrebuje DH s 2m skokmi. Kazdy nech jazdi co mu vyhovuje, ja som si presiel vsetky tie etapy. Zacal som na ceste, boli casy ked som sa bal CD, dnes mi pride nudna na pravidelne jazdenie, raz mi mozno bude nudny aj CeRebro. Kazdy si predstavujeme cyklistiku inak a predstava sa este aj casom meni.
Napisem nazor, aby sa niekto kompetentny zamyslel, ci sa z toho nieco neda pouzit, ako ispiracia a hned sa tu niekto musi zacat do mna navazt, ze ako som na to prisiel a co by som tak chcle na rovine budovat.... Pritom dakujem by uplne stacilo. A ked sa mu snazim vysvetlit, ze to nevidim dogmaticky a ze sa tam urcite nieco urobit da (Nie musi, da. To je velky rozdiel) . tak to skonci tak, ze mi date razitko, ze chcem prerabat cerovku a ze ju nemam rad. Pritom opak je pravda, preto sa o nu zaujimam a pisem sem.
Realita je taka, ze jedine co som na nej prerabal, bolo ze som ju po burke presiel peso a pozbieral popadane konare. Ale ja som ten zly. Lebo niekto musi byt a to by inak nebolo internetove forum. Totiz cielom fora je konut si do niekoho co si dovli sa nejako prejavit.