Prosim vas ti ktori sa viac vyznate, existuju riadne klinicke studie (III. faza), kde sa podavala 1. a 2. davka AstraZeneca a Pfizer/Moderna ako booster ?
Druha otazka: Nieco som kedysi zachytil, ze AstraZeneca rokuje s EMA o schvalenie AstraZenecy ako booster davky, nemate blizsie info?
Na Janssen sa moc nespoliehajte . Ja by som volil booster mRNA určite po dvoch mesiacoch . iron.hide platí pre teba , bo vieme že si ňou bol vakcinovany …
V GB bežali na jar testy kombinácie 1. a 2. dávky rôznych výrobcov, čím sa chcela dosiahnuť lepšia účinnosť tým, že dostaneš síce to isté (všetky vakcíny 1. generácie používajú ako jediný antigén spike proteín alebo nejakú jeho časť) ale inak naservírované (čo je rozumný predpoklad). Tretia dávka sa v podstate spúšťa až teraz, sledovať sa to iste bude, ale na výsledky si ešte počkáš.
Čo už vieme, že jarní nadávači na neskorú dostupnosť druhej dávky (porovnanie GB vs Izrael) v skutočnosti vyhrali, lebo dlhší odstup 1. a 2. dávky značne odďaľuje pokles účinnosti.
kazda vakcina ma nejaku ucinnost, jedna mozno lepsia v tom, druha v inom. hladat najeka tip top riesenie nehrozi. to sa ukaze az neskor. proste vsetko sa optimalizuje za behu... kazdopadne najhorsie co moze kto spravit, je ze si nakoniec neda nic...
Áno , nalejme si čistého vina … či dnes toľko precenovaneho ivermektinu . Táto tretia vlna u nás je pandemia nezaočkovanych . Další dôkaz Košičanov “ s názorom “ tvoriacich 95% všetkých pozitívne testovaných . ⬇️
ramon ramon, ty si typicky dezolat, len z druheho brehu ... ale co cakat od dochtora, ze bude statistikam rozumiet ? nie, on ich bude len demagogicky interpretovat ...
vdsak kolko % ma byt pozitivnych ockovanych, ked drviva testovanych su neockovany ? testovaní netvoria nahodny vyber, aby sa z toho dalo cokkolvek vyvodzovat ... a keby aj, vakcina predsa nechrani pred nakazenim, ale ochorenim ...
On je jak kovid automat. Pandemická situácia si ide svoje /zhoršuje sa/ a kovid automat tiež svoje len opačným smerom. Ubúdajú čierne okresy a situácia sa podla neho zlepšuje.
ramon ramon, ty si typicky dezolat, len z druheho brehu ... ale co cakat od dochtora, ze bude statistikam rozumiet ? nie, on ich bude len demagogicky interpretovat ...
vdsak kolko % ma byt pozitivnych ockovanych, ked drviva testovanych su neockovany ? testovaní netvoria nahodny vyber, aby sa z toho dalo cokkolvek vyvodzovat ... a keby aj, vakcina predsa nechrani pred nakazenim, ale ochorenim ...
A ty keby si nebol debil , ktorý nenávidí Ramóna , ale videl do “ toho “ kto kazdi je testovani nevypisoval by si tu ch*iny a nebol za ? … to máš odkiaľ , z akej “ psej matere “ si vytiahol , že sú pcr testovaní len neočkovaní ?! staci jeden ty “štaťik” pozitívny v aj očkovanej rodine a idu na pcr všetci !!! A čo myslis koľkí budú taki pozitívne testovaní v očkovanej a koľkí v neočkovanej rodine ?! Príklad : dieťa nakazené od otca v synovej triede . Všetci po pcr pozitívne testovaní a karantenizovani . Príklad 2.: kamarat komplet očkovaní doma tiež štyria . Dcera 16-ročná nakazená v klube športovom . Doma karantenizovaná / usporiadania domu to umožňuje / . Nemala Takmer žiadne problémy . Zostávajúci traja bez zdravotných problémov isli po 4-5 dňoch na pcr - vysledok negatívny !!! Láskavo nechaj nech toto tu už riadia nie politici a dajaki tretotriedni štatistici , ale kompetentní !
Aké sprísnené opatrení? Nič sa zase nezmení. Toto vôbec nezlepší situáciu. Ľudia v robote, deti v škole, všetko sa bude premorovať tak ako doteraz...
Ako som písal. Premori sa to , a tomu už nic nezabráni . Jedine ak by sme sa zatvorili na dva mesiace komplet a preočkovali každého ktorý ešte nemal kovid za posledné 180 dni , toho kto vôbec nie je a zároveň jbnuť každému tretiu dávku , kto to aspoň ako tak spĺňa . Janssen po dvoch mesiacoch … toto by pomohlo . Nic viac nic menej . Už je neskoro …dovi a dopo
Ramon, ale podľa vládných stránok sa očkovaný nemajú testovať ani po úzkom kontakte s pozitívnym. Takže koľko je takých čo sa takto netestuje a tak sa ani nedozvedia, že prekonali covid? To potom skresľuje štatistiky. https://korona.gov.sk/co-mam-robit-ak-som-bol-v-uzkom-kontakte-s-covid/
Ospravedlnujem sa za svoju ockovanu rodinu, ze vam kazime statistiky. Sme sice ockovani, ale ked mame silnejsie priznaky alebo sme boli v kontakte, sli sme na testy. Uz ani neviem kolko krat. Naposledy dnes s deckom, ktore malo v skolke pozitivnu ucitelku (zatial xy nasich testov negativnych, sry).
A kupil som aj ag testy v lekarni, aby som nemusel chodit s kazdym soplom.
PS: V nemocniciach na covid lozkach lezi vyse 80% neockovanych. Asi ani tam netestuju dostatocne reprezentativnu vzorku, vsak :-*
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mimochodom Kaliňåk je zaočkovaný. Vyjadril sa v nejakom videu že je militantný vaxer.
Prosim vas ti ktori sa viac vyznate, existuju riadne klinicke studie (III. faza), kde sa podavala 1. a 2. davka AstraZeneca a Pfizer/Moderna ako booster ?
Druha otazka: Nieco som kedysi zachytil, ze AstraZeneca rokuje s EMA o schvalenie AstraZenecy ako booster davky, nemate blizsie info?
Dik
🔓 : https://dennikn.sk/2620466/v-cesku-skratia-interval-pred-posilnujucou-davkou-imunolog-jesenak-by-preockoval-po-dvoch-mesiacoch-ak-sa-podal-janssen/?cst=9b28b74163c0659672fa5147cea3adb4dc5c98fc
Čo už vieme, že jarní nadávači na neskorú dostupnosť druhej dávky (porovnanie GB vs Izrael) v skutočnosti vyhrali, lebo dlhší odstup 1. a 2. dávky značne odďaľuje pokles účinnosti.
Chystá sa taka light verzia lockdownu ⬇️
🔓: https://dennikn.sk/2621539/lockdown-na-dva-tyzdne-a-ulavy-pre-ockovanych-koalicia-smeruje-k-dohode/?cst=4f22450705bf4a1bb645bb926e81364e8ba21f3f
https://www.kosice.sk/clanok/vyse-95-percent-kosicanov-pozitivnych-na-covid-19-nie-je-ockovanych
e to *****
e to *****
on má vlastný - jednoduchý svet...
On je jak kovid automat. Pandemická situácia si ide svoje /zhoršuje sa/ a kovid automat tiež svoje len opačným smerom. Ubúdajú čierne okresy a situácia sa podla neho zlepšuje.
Hej to je tá, čo jej starý radšej umrel ako by mal s ňou žiť
A ty keby si nebol debil , ktorý nenávidí Ramóna , ale videl do “ toho “ kto kazdi je testovani nevypisoval by si tu ch*iny a nebol za ? … to máš odkiaľ , z akej “ psej matere “ si vytiahol , že sú pcr testovaní len neočkovaní ?! staci jeden ty “štaťik” pozitívny v aj očkovanej rodine a idu na pcr všetci !!! A čo myslis koľkí budú taki pozitívne testovaní v očkovanej a koľkí v neočkovanej rodine ?! Príklad : dieťa nakazené od otca v synovej triede . Všetci po pcr pozitívne testovaní a karantenizovani . Príklad 2.: kamarat komplet očkovaní doma tiež štyria . Dcera 16-ročná nakazená v klube športovom . Doma karantenizovaná / usporiadania domu to umožňuje / . Nemala Takmer žiadne problémy . Zostávajúci traja bez zdravotných problémov isli po 4-5 dňoch na pcr - vysledok negatívny !!! Láskavo nechaj nech toto tu už riadia nie politici a dajaki tretotriedni štatistici , ale kompetentní !
Ako som písal. Premori sa to , a tomu už nic nezabráni . Jedine ak by sme sa zatvorili na dva mesiace komplet a preočkovali každého ktorý ešte nemal kovid za posledné 180 dni , toho kto vôbec nie je a zároveň jbnuť každému tretiu dávku , kto to aspoň ako tak spĺňa . Janssen po dvoch mesiacoch … toto by pomohlo . Nic viac nic menej . Už je neskoro …dovi a dopo
https://korona.gov.sk/co-mam-robit-ak-som-bol-v-uzkom-kontakte-s-covid/
A kupil som aj ag testy v lekarni, aby som nemusel chodit s kazdym soplom.
PS: V nemocniciach na covid lozkach lezi vyse 80% neockovanych. Asi ani tam netestuju dostatocne reprezentativnu vzorku, vsak :-*