Ahojte. Máte niekto skúsenosť s použitím tohto spreja na impregnáciu oblečenia ? Chcem použiť na Nortwave H2O bundu a Craft zimné gate. Píše, že na Tex materiály, ale nepoužívať na strečové materiály. Tak neviem. Radšej poraďte ako si mám **********ť --> veci )
TI co mate sietku Super Thermo, ktora varianta sa najviacej oplati? Myslim hlavne rukavy, ci kratke, dlhe, alebo bez?
Dlhy rukav na vacsiu zimu a bez rukavov by som si vedel predstavit na prechodne obdobie zima/jar, jesen/zima. Je v tom dost teplo, ked to spravne vrstvis.
ja som pisal ze mam s kratkym rukavom lebo ked obliekam brynje vzdy na to davam nieco s dlhym rukavom a ruky nemam tak citlive, zbytocne by mi na ne bolo teplo. jachmel ale pisal ze oblieka brynje s dlhym rukavom lebo nosi vestu - takze podla toho ako sa zvyknes obliekat
ja som nikdy takto nerozoberal veliciny, proste za 23 eur je to mega baterka a plus dve baterie k tomu v cene. henten reflektor za 450 eur je isto supa, ale to by mi ta baterka musela zarabat aby som si ju kupil
no ved ja som nevravel nic o tom, ze je zla, len som pozrel specs. a spravil nejaku kratku analyzu, ked uz si pisal,ze nevies posudit a teda su to cinske lumeny, ale tak to pozname . 450e za svetlo je nanic, ked viac nez dostatocne to iste splni 23e kusok. 450e svetlo by mi muselo vediet rano robit kavu a samo chodit svietit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
173 cm
78 kg
Asi akurat. Ak zhodim este 4 kg. Bude to asi idealne
Nemal od základnej školy
Dlhy rukav na vacsiu zimu a bez rukavov by som si vedel predstavit na prechodne obdobie zima/jar, jesen/zima. Je v tom dost teplo, ked to spravne vrstvis.
no ved ja som nevravel nic o tom, ze je zla, len som pozrel specs. a spravil nejaku kratku analyzu, ked uz si pisal,ze nevies posudit a teda su to cinske lumeny, ale tak to pozname