V minulú nedeľu ( to bol prvý deň po covide ) som bol lepšie ako včera aj dnes.
Očividne som o dosť slabší. Musel som pár krát normálne zastaviť a na chvíľu oddýchnuť aj včera aj dnes.
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
skus sa ukludnit, toto bola starsia (takmer imobilna) osoba, ktora by mozno rada niekde isla, ale nevie
Rád by som tak učinil, zisťoval som možnosti, ale očkovanie boosterom po skôr ako 6 mesiacoch od druhej dávky AZ nie je možné ani s registráciou, ani bez nej, takže momentálne treba čakať na uplynutie 6 mesačnej lehoty. Tak prajem všetkým pevné zdravie a dožitie v kondícii do uplynutia lehoty. A potom samozrejme tiež
Nesúhlasím - je to silne individuálne a nedá sa to takto všeobecne paušalizovať.
Kolegyňa z práce bola očkovaná Sputnikom V (je maďarka) už niekedy vo ferbruári. Teraz pár týždňov dozadu dostala 3. dávku do Pfizeru, ale predtým ako ju očkovali (v AT) jej dali test na protilátky a vyšli jej stále dobré, že by podľa ich vtedajšej legislatívy bola braná ako prekonaná.
Moja žena bola očkovaná Pfizerom tiež vo februári (výhoda práce na ÚVZSR
Ja sám mám AZ, (bola v ponuke skôr ako Sputnik V, ktorý som preferoval), takže buď si dám 3. dávku po pol roku (január/ferbrár) alebo až po lete podľa situácie s covidom v nemocniciach. Zatiaľ som si nechal vpichnúť očkovanie proti chrípke minulý týďeň - mesto Viedeň ponúka všetkým obyvateľom a ľuďom tam pracujúcim vakcínu zadarmo tak ako minulý rok, tak prečo nie.
Syna (12) dám zaočkovať Novavax-om niekedy v lete, len dúfam, že jej bude dosť a sprístupnia ho aj pre jeho vekovú kategóriu.
Ako mi moja mama (všeobecná lekárka s vyše 30-ročnou praxou) hovorila pre deti sú najlepšie vakcíny založené na klasickom postupe - znefunčkený vírus (čo je práve Novavax, ktorú už schaľuje EMA a čínske, síce používané v HU, ale v EU nepovolené).
bez kontaktu s inym clovekom to nemas ako chytit
sme mimo temy uz
je koronovirus tema
Uričte to išlo cez FB.
Hej, vsak to mi je jasne. Len je rozdiel, ked niekto chodi po diskotekach a baroch a pokusa osud a niekto so slabsou imunitou to naozaj schyti od postara
Kolegyňa z práce bola očkovaná Sputnikom V (je maďarka) už niekedy vo ferbruári. Teraz pár týždňov dozadu dostala 3. dávku do Pfizeru, ale predtým ako ju očkovali (v AT) jej dali test na protilátky a vyšli jej stále dobré, že by podľa ich vtedajšej legislatívy bola braná ako prekonaná.
Moja žena bola očkovaná Pfizerom tiež vo februári (výhoda práce na ÚVZSR
Ja sám mám AZ, (bola v ponuke skôr ako Sputnik V, ktorý som preferoval), takže buď si dám 3. dávku po pol roku (január/ferbrár) alebo až po lete podľa situácie s covidom v nemocniciach. Zatiaľ som si nechal vpichnúť očkovanie proti chrípke minulý týďeň - mesto Viedeň ponúka všetkým obyvateľom a ľuďom tam pracujúcim vakcínu zadarmo tak ako minulý rok, tak prečo nie.
Syna (12) dám zaočkovať Novavax-om niekedy v lete, len dúfam, že jej bude dosť a sprístupnia ho aj pre jeho vekovú kategóriu.
Ako mi moja mama (všeobecná lekárka s vyše 30-ročnou praxou) hovorila pre deti sú najlepšie vakcíny založené na klasickom postupe - znefunčkený vírus (čo je práve Novavax, ktorú už schaľuje EMA a čínske, síce používané v HU, ale v EU nepovolené).
Akože s čím nesúhlasíš ?
sme mimo temy uz
je koronovirus tema
No nežijeme osamote na Mesiaci , ale v spoločenstve a tým interakciam sa nemáš šancu vyhnúť . Takze, musíš rátať s tým že vírus si dá na čas a nájde každého z nás …
Sak jasne, uvidím jak sa budem po tréningu cítiť. 17 dni bez pohybu. Už mi z toho …..
Nie su fitka nahodou zatvorene?
jasne ze su, ale garaze su otvorene
dnes uz nadcha mensia, ale zato mam dost silny suchy kasel a telo stale unavene... tak dufam, ze to za par dni odoznie...
asi mala doniesla zo skoly, mala teplotu nedela, pondelok, ale antigen negat.
Čo si to len ten fašistický trenažér dovolil!?
Výkon bol v zóne 1, tep v trojke 🤣