Rezeň stačí do trojobalu ale trblietky nesmú chýbať ☝️ najkrajšie sa trbliece "alobal" na hrdle pivovej fľašky 😁 takže dokonalé Vianoce =rezeň a pivo 🥰 už mám aj adventný kalendár 🧐
ja som mal aj podomacky vyrobenu kusu z dreva, gumicky a stipca. Ako sip bola spajdla, ale nie s prisavkou, ako dnes v obchodoch, no s pripevnenym spendlikom. Niekedy sa fakt cudujem, ako sa mi vobec podarilo vyviaznut z detstva bez zdravotnej ujmy
gumicku na tuto fundu /tak sme to volali/ sme si robili tak ze sme namocili do teplej vody trenirkovu gumu a potom povytahovali jednotlive gumicky. obcas sa nejaka roztrhla pri strielani, ale dali sa doplnat. na kazdu stranu sme dali cca 5-10.
na prak z dreva sme si davali gumu zo skrtidla. skrtidlo sme rozstrihli na 4 pasy a dali po 2 na kazdu stranu ej to boli casy. luk som mal z laminatovej tycky ktora sa davala na kravske ohradniky
Pamätáte si na tie umelohmotné šípky? Tak s tými sme dostali ako deti skvelý nápad vyhadzovať ich kolmo hore a chytať ich. Dodnes mám pred očami obraz kamaráta ako sa s vyvalenými očami pokúša zaostriť na šípku zapichnutú presne do stredu čela. Ja som takú šípku schytal do píšťaly, celý ten hrot bol v kosti a keď som to páčil von tak to vydalo taký škrípavý zvuk, že nie od bolesti, ale z toho zvuku mi prišlo nevoľno.
Mne keď mi začala karanténa hovorí najprv moja doktorka a potom pán z hygieny, že dobre 12.12 ste boli na testoch, tak 23. môžete ísť späť do práce. Tak určitéééééé na ten jeden deň sa tam budem hrabať
iron.hide tiez mam v plane
minuly rok som do 10 spal, ranajky, okolo obeda sa vytrepal von, prisiel za sera, zral, chlastal, pozeral filmy a okolo 11 siel spat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na prak z dreva sme si davali gumu zo skrtidla. skrtidlo sme rozstrihli na 4 pasy a dali po 2 na kazdu stranu
A ani neviem co budem vlastne robit, asi len spat, zrat a jazdit
minuly rok som do 10 spal, ranajky, okolo obeda sa vytrepal von, prisiel za sera, zral, chlastal, pozeral filmy a okolo 11 siel spat