Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-21% Endura Translite Baselayer II pánske tričko s krátkym rukávom biele
od 22,99 €
-21%
MOC 38,90 €
Výpredaj -33% icebreaker 125 ZoneKnit™ dámske tričko, Tang/Praline
53,99 €
-33%
MOC 89,99 €
-12% Isadore Merino Short Sleeve Baselayer dámske tričko, majolica blue
od 59,99 €
-12%
MOC 75 €
Výpredaj -38% Sportful Pro Baselayer dámske tričko, červená
od 36,99 €
-38%
MOC 69,99 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Je to stále dobrá kúpa, a akú veľkosť na výšku 183 cm? Predpokladám že L. Prípadne dajte nejaký black friday tip na niečo podobné
https://www.bike-discount.de/de/castelli-perfetto-ros-gore-tex-infinium-windstopper-windjacke
sobi20 ja som skusal(len v obchode) Perfetto Ros Convertible a XL(vid foto) sedelo ok. Moje miery 181cm, 83kg
Edit: Chvcel som teda napisat ze Sportful na moju postavu budu tiez XL,podobne ako Castelli.
no ja mam 184/84 , bral som XL a sedi mi dobre.
Bral som ich kvôli tomu, že som vedel že aj dole sú zakončené silikónovým pásikom. Čo mám momentálne doma majú tendenciu sa mi vyhrnať pod koleno, preto som chcel s pásikom aj dole. A nechcel som zbytočne hrubé.
Viem že Force nie je úplne top značka, niektorí si veci od nich pochvaľujú, iný nie.
Ale takýto šmejd som teda nečakal
Za návleky za 28€ v zľave (MOC 36€) som čakal, že to bude trocha kvalitnejšie. Jediné plus je, že ten materiál sa mi zdá byť fajn ale funkčné to neviem zhodnotiť lebo to idem vrátiť.
Ked to opisem na tychto, tak o 10cm kratsie z hora aj z dola by mi vyhovovalo, ale take uz clovek nekupi.
Ale hej robia tie návleky dosť dlhé.
Samotné návleky od nich mám a aj keď nie sú vyslovene teplé, tak majú nejaký windstopper a jazdil som s tým aj v mínuse a nebol problém (silikón na hornej strane)