Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
posledný komentár: 14. 9. 2025 o 8:53
na loctite klikne momentak skor / vazelina neskor a teda realne dotahujes suciastku/ komponent viac to je pravda. momentak stale cita rovnaky moment ale to ako silno je utiahnuta suciastka napr v objimke/predstavci….je rozdielne podla toho co pouzijes ale vyrobca s tym pocita a vie ze na kluky das vazelinu a na skrutku predstavca skor stredny loctite…..
Ale ano do kriza na volante a postupne utahovat.Pri povolovani tiez postupne.
kde má bicykel takuto súčiasthu ?
https://www.google.com/search?q=volant&rlz=1C1GGRV_enSK751SK751&sxsrf=AOaemvI3LcG1YAMyvAklR_l30cad6O5KYg:1638213348188&source=lnms&tbm=isch&
kormidlo je toto:
a jazykovedci , vyližte si .....
Podobné platí pre sedlovú objímku a karbonovú sedlovku. Objímka môže mať max uťahovací moment vyšší ako karbonová sedlovka.
kormidlo je toto:
rajdy sú toto:
a jazykovedci , vyližte si .....
Jazykovědci všech zemí, vyližte si prdel...
... občas sa oplatí čítať návod
Tie iné majú medzeru hore aj dolu.