Moje pôvodne fenix 5 sapphire išli na reklamaciu kvôli výškomeru ktorý ako som sa dozvedel bol poškodený navrhli mi teda v garmine vrátenie peňazí alebo doplatok za novší model. Ajtak som chcel upgrade na další rok a idu Vianoce. Treba si spraviť radost 😀
Pokial si to kupoval na SVK tak by ma zaujimala vyska doplatku, lebo mne ked z Conanu ponukali vymenu za novsi model, tak doplatok bol takmer rovnaky, ako bola cena noveho computera na bike24.com. Jednalo sa o Garmin Edge
vianoce z bike 24. Zial tretry asi pojdu naspat, XC9 44E su dost tesne. A na E uzke. Humvee kratasy sedia, ale manzelkine Singletrack sa mi pacia viac. Riaditka tazsie nez udavana hmotnost - maju 190g, ale to sa este da.
Pokial si to kupoval na SVK tak by ma zaujimala vyska doplatku, lebo mne ked z Conanu ponukali vymenu za novsi model, tak doplatok bol takmer rovnaky, ako bola cena noveho computera na bike24.com. Jednalo sa o Garmin Edge
Ja som za rozbity Edge 1030 dostal Edge 1030 plus za 320€ doplatok, Garmin obchod v ZA, myslim ze fajn deal
Áno, doplatok nebol úplne najmenší. Konkrétne 300€. Čo je pri cene modelu ktorú majú na stránke 800€ Celkom ok. Chcel som aby mi nacenili tri modely: fenix 5 plus, fenix 6 sapphire a fenix 6x sapphire. Pricom rozdiel ceny medzi fenix 6 a 6x bol iba 50€ tak som išiel do lepšieho modelu.
Ja som za rozbity Edge 1030 dostal Edge 1030 plus za 320€ doplatok, Garmin obchod v ZA, myslim ze fajn deal
len ja som pisal o uznanej reklamacii a nie vymene rozbiteho kusa. Mne vratili plnu sumu spat a za doplatok cca 50€ som mal novy model z nemecka. A k reklamaciam v nemecku. Reklamacie sa riesia cez garminservice.de, Garmin Deutschland GmbH, Parkring 35, 85748 Garching bei München. Tato firma zhodou okolnosti sidli v mestecku kde byva moja sestra. Tak mi vybavuje pripadne reklamacie osobne.
Ja domov a zabudol som na to. Zrazu volal kuriér, že je pred domom. Som ale z tých šťastných ľudí, čo to majú ani nie 5 minút do práce . Tiež chcú aby sme robili z domu, ale zatiaľ sa bránim ako to len ide. Moc mi to nevyhovuje. To čo tu spravím za 8 hodín mi doma trvá 10, neoplývam práve sebadisciplínou .
kedy ste objednavali ten garmin ? Mne pise az okolo 20. Decembra dorucenie :/ (amazon.de) Ja som to az v pondelok vecer, ale stihol som este tu cenu 160 eur. Budem rad ked vobec pride.
kedy ste objednavali ten garmin ? Mne pise az okolo 20. Decembra dorucenie :/ (amazon.de) Ja som to az v pondelok vecer, ale stihol som este tu cenu 160 eur. Budem rad ked vobec pride.
Ja som ho objednával 26.11., keď už ho nemali na sklade, ale ešte tiež za tú cenu 160€ a uvádzali doručenie medzi 14.-17.12., no a včera prišla správa, že by mal byť balík doručený medzi 6.-9.12. a už si aj stiahli peniaze z karty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Áno, doplatok nebol úplne najmenší. Konkrétne 300€. Čo je pri cene modelu ktorú majú na stránke 800€ Celkom ok. Chcel som aby mi nacenili tri modely: fenix 5 plus, fenix 6 sapphire a fenix 6x sapphire. Pricom rozdiel ceny medzi fenix 6 a 6x bol iba 50€ tak som išiel do lepšieho modelu.
len ja som pisal o uznanej reklamacii a nie vymene rozbiteho kusa. Mne vratili plnu sumu spat a za doplatok cca 50€ som mal novy model z nemecka. A k reklamaciam v nemecku. Reklamacie sa riesia cez garminservice.de, Garmin Deutschland GmbH, Parkring 35, 85748 Garching bei München. Tato firma zhodou okolnosti sidli v mestecku kde byva moja sestra. Tak mi vybavuje pripadne reklamacie osobne.
preco vsetci garminaci jazdite po bernal road...?
Tiez mi dnes prisiel. Pri objednavke som si zadal dorucenie do prace a medzitym sme zacali robit z domu. Tak ma caka v praci
Ja som ho objednával 26.11., keď už ho nemali na sklade, ale ešte tiež za tú cenu 160€ a uvádzali doručenie medzi 14.-17.12., no a včera prišla správa, že by mal byť balík doručený medzi 6.-9.12. a už si aj stiahli peniaze z karty.
tu redukciu mam na svojom HD4, dalsiu dokonca aj vzadu.
musim zaklopat na karbon ze zatial bez problemov
Vyzerajú parádne...... bližší popis?