Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Jo Dano mal som tu česť stať pritom a vidieť ako sa to montuje aj kontroloval piestik čo tlačí na to cerpadlo že aj ten sa zvykne vybehať a potom je to také hlučné klopkanie , našťastie umňa to bolo ok .
Ahojte,
ponukam na predaj Skodu Superb 2.0 TDI 140 kW DSG Ambition, r.v. 2015 s nizkym najazdom (aktualne 97.800 km). Auto je vo velmi peknom stave, treba vidiet. Sice je to nizsia vybava Ambition, ale je tam vsetko nutne co treba Ja mam napr radsej textilne calunenie sedaciek ako kozene. Auto je vhodne aj ako rodinne, ma fakt obrovsky kufor. Cena 15.400e + dohoda. https://www.autobazar.eu/skoda-superb-20-tdi-ambition-140-kw-190-k-dsg-id18527943.html
Chcel som vyskúšať niečo nové, Nokiany zatiaľ jazdím len ako zimné a veľká spokojnosť, viem že letné Z Line mali dobré hodnotenia, tak som dal šancu ich nástupcom. S1 Evo3 mali tuším 73db, čo je oproti 69db viac ako raz taký hluk.
ja som so zimnými nokianmi dosť snespokojný, držali priemerne, ale už som zrušil 3tiu gumu, odolnosť slabá. na zadnom kole má vajco a hadze mi zadkom v malej rýchlosti.
predne som najprv na parkovisku rezol hranu na štrku a potom druhu na struske.... tam šlo mišaky alpin 6 tie su tak na BA zimu.. v hlbšom snehu nemali zaber...
za mesiac hodím letne a toto pojde všetko do koša o 3 sezonach
Mňa prehovoril známy na SEBRING Snow.
Za málo peňazí hodne muziky.
Neviem ako by si počínali v Oravskej zime ale tu sú za ( 240€ set štyroch kolies v rozmere 205 x 55 R16 * 91H ) super
MADE IN Serbia vraj licencia MICHELIN
matko001 Michelin primacy. Žiaľ stále sú o jeden krok v predu pred vsetkymi. Vyvazena pneumatika.
Ak ti prídu drahé, supply ma predbehol s Goodyear effenciengrip,popr sa poobzeraj po ich koncernovych bratoch Fulda ci sava.
Supafly666 ten Nokian je z rady premium, Michelin pilot sport a hankook s1evo 3 sú športové pneu . Len malo pneumatik sú tichsie ako z line. Ro,hodil si sa pre vyvazene vlastnosti,predtým si šiel do vykonu.
zihadlo 5 to je presne problem nokianov, testuju sa v.tych najtvrdsich podmienkach Finska kde exceluju a prídu k nám do mierneho pasma a guma na srot s mizernou trakciou v týchto našich miernych zimach.
Ja jazdím zimne fuldy a celé nemecko so mnou.nemecka technologia a americka zmes
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak si neviem celkom dobre predstaviť, ako môže byť čerpadlo hnané piestom od vačky...
Jednoduché riešenie,zlyháva utesnenie toho piestiku,tam vidím problém-utesniť horúci benzín pod vysokým tlakom ...
takto to vyzerá:
https://e-cat.sk/autodiely/vw/golf-vi-kabriolet/1.2-tsi-77kw/priprava-paliva/priprava-zmesi/vstrekovacie-cerpadlo-paliva-vysokotlake-cerpadlo?productId=3493363
ponukam na predaj Skodu Superb 2.0 TDI 140 kW DSG Ambition, r.v. 2015 s nizkym najazdom (aktualne 97.800 km). Auto je vo velmi peknom stave, treba vidiet. Sice je to nizsia vybava Ambition, ale je tam vsetko nutne co treba
https://www.autobazar.eu/skoda-superb-20-tdi-ambition-140-kw-190-k-dsg-id18527943.html
Keď ti vo wrc vytkli trojvalec ako konkurencnu vyhodu, ktorú roky prezentovali ako nevyhodu a tak ta don ani nepustia
V rally svete ho nazvali: "posledné svojho druhu"
predne som najprv na parkovisku rezol hranu na štrku a potom druhu na struske.... tam šlo mišaky alpin 6 tie su tak na BA zimu.. v hlbšom snehu nemali zaber...
za mesiac hodím letne a toto pojde všetko do koša o 3 sezonach
Za málo peňazí hodne muziky.
Neviem ako by si počínali v Oravskej zime ale tu sú za ( 240€ set štyroch kolies v rozmere 205 x 55 R16 * 91H ) super
MADE IN Serbia vraj licencia MICHELIN
Hankook (tiež neviem presne ktoré) mám teraz a za dve sezóny sú predné na vyhodenie a to ešte jedna z toho bola corona sezóna.
valecek: čo by si doporučil na Galaxy? Je to 235/45 18 a auto jazdí veľa diaľnic s odmedzením na 100km/h (do práce to mám diaľničných 65km)
nie obyč. 205-55 r16
matko001 ak máš veľký ročný nájazd a nechceš kupovať každé dva roky nové pneu, pozri sa na Goodyear Efficientgrip Pergormance 2
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ak ti prídu drahé, supply ma predbehol s Goodyear effenciengrip,popr sa poobzeraj po ich koncernovych bratoch Fulda ci sava.
Supafly666 ten Nokian je z rady premium, Michelin pilot sport a hankook s1evo 3 sú športové pneu . Len malo pneumatik sú tichsie ako z line. Ro,hodil si sa pre vyvazene vlastnosti,predtým si šiel do vykonu.
zihadlo 5 to je presne problem nokianov, testuju sa v.tych najtvrdsich podmienkach Finska kde exceluju a prídu k nám do mierneho pasma a guma na srot s mizernou trakciou v týchto našich miernych zimach.
Ja jazdím zimne fuldy a celé nemecko so mnou.nemecka technologia a americka zmes
Ale dik, pozriem a uvidím - u mňa vstupuje do hry aj to, že mám raz až dva krát ročne defekt. Aj keď včera som mal šťastie