Paráda, som skúšal len chvíľu tú trail verziu a to sa nedá so Shimanom ani inými brzdami čo som mal vôbec porovnať. Aj modulácia a aj sila, to bola pecka. Ale tak to bol len taký rýchly test, ale rozhodne na mňa zapôsobili. Možno si raz tiež doprajem
Little OT, ale keď sme pri Magure - vždy si spomeniem ako som niekde okolo 1995 prvýkrát dostal do ruky bike TREK na Magurách (vtedy ľúbivé neónové "lámače ráfov" HS33)... V BB, z Nám. SNP dolu Kapitulskou (no nech ma šeci luďá vidia, ni?) a pred križovatkou pri Pamätníku čo som spravil? No ako sa na cantilleveroch patrilo? Všetkými prstami davaj het na doraz... Nuž a - šeci luďá videli, ako bajk zastal na mieste a iba ja som pokračoval...
Little OT, ale keď sme pri Magure - vždy si spomeniem ako som niekde okolo 1995 prvýkrát dostal do ruky bike TREK na Magurách (vtedy ľúbivé neónové "lámače ráfov" HS33)... V BB, z Nám. SNP dolu Kapitulskou (no nech ma šeci luďá vidia, ni?) a pred križovatkou pri Pamätníku čo som spravil? No ako sa na cantilleveroch patrilo? Všetkými prstami davaj het na doraz... Nuž a - šeci luďá videli, ako bajk zastal na mieste a iba ja som pokračoval...
to bola normalna feature, kedze stare magury mali len mod ON a OFF
daj pozor na utahovanie srobkov na obímke, stačí kustik viac ako dva prsty a je zavit v plaste v prd...eli..... to ma na magurach nekutočne vytočilo, jak z blata,a dalšie bolo príšerne odvzdusnovanie.... a pri položenom biku na zemi nikdy nestlač pačku
daj pozor na utahovanie srobkov na obímke, stačí kustik viac ako dva prsty a je zavit v plaste v prd...eli..... to ma na magurach nekutočne vytočilo, jak z blata,a dalšie bolo príšerne odvzdusnovanie.... a pri položenom biku na zemi nikdy nestlač pačku
to prve je problem obsluhy, mas to jasne nakreslene v navode
odvzdusnovanie mi neprislo komplikovanejse ako shimano/sram
a ta paka na zemi je uplna blbost
prve- za viac ako 20r s MTB to bola jediná paka, kde je to ako blato.... za ziadnej z brzd sa mi to predtým ani potom nestalo.
no ja som mal obe brzdy odvzdušnené , na maratone som stlačil paku na zemi a 50km som brzdil už len prednou
učinok bol dobrý, skusil som si pomočkaj tu novu MT7 pecka, až na tu paku preto sa robí šigura.
Tiez nezdielam az take nadsenie s Magurami, vyskusali sme v time rok a stacilo...az ma napadla kacirska otazka ci mal valecek v tych Code brzdach aj platnicky?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiež som bral Fénixy. Ešte neprišli
Z roznych obchodov, roznymi kuriermi
stale to má tu plastovú pačku? ktorá sa deformuje ked ju stlačíš?
to bola normalna feature, kedze stare magury mali len mod ON a OFF
má, a kopu ďalších vychytávok s tým spojených
prve- za viac ako 20r s MTB to bola jediná paka, kde je to ako blato.... za ziadnej z brzd sa mi to predtým ani potom nestalo.
no ja som mal obe brzdy odvzdušnené , na maratone som stlačil paku na zemi a 50km som brzdil už len prednou
učinok bol dobrý, skusil som si pomočkaj tu novu MT7 pecka, až na tu paku