Chlapi ( aj iné pohlavia ) čo máte za sebou tú hnusobu, tiež pozorujete zníženie výkonnosti teraz s odstupom času?
V minulú nedeľu ( to bol prvý deň po covide ) som bol lepšie ako včera aj dnes.
Očividne som o dosť slabší. Musel som pár krát normálne zastaviť a na chvíľu oddýchnuť aj včera aj dnes.
nezhorsili sa niekomu pocas alebo po kovide stare zranenia? mam problemy s patou nejaky mesiac, ale aspon chodenie bolo v pohode... a od kedy sme chytili hnusobu, tak sa mi to zhorsuje, vcera som uz ledva chodil a stupal na tu nohu... a neni som si vedomy, ze by som to niekde nejak moc namahal...
Covid každého človeka djbe na najslabšom mieste . Chrbtičiarov bolia chrbtice , kardiakov srdcia , hxpertonikom sa rozladi liečba a majú hypertenzne krízy , reumatikom do aktivizuje reumu , atopikom sa zhorší eczema atd … áno toto robí kovid .
U niektorých aj mesiace . No poväčšine týždne . Pozvoľna to však ustupuje , veľmi pozvoľna . Aj keď bolesť chrbta prejde rýchlo , zvykne sa to v miernejšej obdobe vraciat
Covid každého človeka djbe na najslabšom mieste . Chrbtičiarov bolia chrbtice , kardiakov srdcia , hxpertonikom sa rozladi liečba a majú hypertenzne krízy , reumatikom do aktivizuje reumu , atopikom sa zhorší eczema atd … áno toto robí kovid .
Este dodam ze na psychicky vycerpanych (napr.z narocnej stresujuce prace) mozu prist uzkosti a pod. O tom sa moc nehovori, bacha na to, viem o com hovorim.
ze by ma lizol covid bez priznakov? ja mam psychiku nahnutu dlhodobo - strasne stavy mam posledne dni a citim divnu unavu. ked sadnem na bike alebo si idem pocvicit tak v pohode ziaden znacny pokles vykonu.
Gusto0 to nemusi byt uz len covidom priamo, ale celkovou tou situaciu co zijeme poslednu dobu. Stresy, lokdany, zakazy, prikazy, nikto to necakal a tak to ja vyzera.. Zavislosti, nasilie, depky, vselejake veci zacinaju sa odkryvat
Jordi okrem dlhotrvajucej únavy sa aj u mňa objavili úzkosti a šialená nespavosť. A ako celoživotný boj s obzerstvom som sa samozrejme začal prejedat. Šport a príchod leta a dlhších dní to zlepšilo. Najhoršie že sa ide do krátkych. Dní :/
Napriek tej únave , hraničiacou až do kvázi depresívnych stavov prudko doporucujem ostat aktívny ! Prekonaj únavu a chod na bike , prechádzku , pocvic si . Vyplavené endorfíny akoby pozitívne vplývali na zmenenú psychiku s demaskovanymi poprípade akcelerovanymi psychickými obtiažami u jedincov u ktorých boli v akejsi latentnej skrytej forme . Zachvaty agresivity , paniky , “ kovidovej hmly “ , nevysvetliteľnej únavy až depresie typu “ jbem na všetko “ sú pomerne časté … mesiace som trpel nespavosťou . Poškodenie hypofýzy a vylučovanie hormónov s diurnalnym rytmom . Je to komplexný a zložitý stav zmien človeka po prekonaní ochorenia … ale všetko Časom na 90-95% prejde , to je pozitívna správa .
ze by predsa - postupne sa to zhorsovalo uz par dni (neviem ci som mal covid, moznost kontaktu mesiac dozadu) - rano az pocit na triasku - akoby som sa niecoho bal - nebol ziaden dovod, lebo momentalne je vsetko v poradecku - klidek pohoda - som zostal zaskoceny sam sebou - aj ked som ako tak vyspaty, tak po ranajkach unava na pocit lahnut do postele, keby som lahol tak nezaspim.
v praci problem sustredit sa - take som tiez este nemal - stacila mensia vrava a nic - neschopnost rozmyslat - pritom nikdy mi to nevadilo. to trva uz tyzden.
a pohyb ano - tym som vzdy "liecil" rozne stavy aj v minulosti. aj dnes zabralo
ze by ma lizol covid bez priznakov? ja mam psychiku nahnutu dlhodobo - strasne stavy mam posledne dni a citim divnu unavu. ked sadnem na bike alebo si idem pocvicit tak v pohode ziaden znacny pokles vykonu.
Ak to nebude prechadzat a nebodaj zhorsovat, povedz to svojej doktorke, budete to riesit. Ak budes tlacit na pilu dalej, moze ta slusne odpalit na par tyzdnov...
Toto možem potvrdiť veru je to tak po covide sa vynarali veci na ktore som už dávno zabúdol
24 dni od prvych priznakov sa kondicka vracia spat. Dnes double Pyramida https://www.strava.com/activities/6361825076. Uz mi ich do stovky chyba len 4. Ale na bajk von asi uz tuto zimu nepojdem
Pod za mna robit. Budes nasraty kazdu chvilu a tlak bude v pohode 😁
Skusal si to overit tlakomerom na biceps?
Tie zapastne byvaju niekedy nespolahlive.
Nebude to prepalenim? Unava po prehnanom vykone, prispevok vyssie. To hore bez bolo iba pozovanie alebo pocas celeho behu/chodze? Koncim s otazkami, nema to zmysel. Mali by nastupit (vychodni/zapadni) naozajstni lekari.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inac, zena bola vcera na RTG, pluca ciste a dnes sa jaj uz konecne zacalo po 6 dnoch polepsovat
Este dodam ze na psychicky vycerpanych (napr.z narocnej stresujuce prace) mozu prist uzkosti a pod. O tom sa moc nehovori, bacha na to, viem o com hovorim.
v praci problem sustredit sa - take som tiez este nemal - stacila mensia vrava a nic - neschopnost rozmyslat - pritom nikdy mi to nevadilo. to trva uz tyzden.
a pohyb ano - tym som vzdy "liecil" rozne stavy aj v minulosti. aj dnes zabralo
Ak to nebude prechadzat a nebodaj zhorsovat, povedz to svojej doktorke, budete to riesit. Ak budes tlacit na pilu dalej, moze ta slusne odpalit na par tyzdnov...
Toto možem potvrdiť veru je to tak po covide sa vynarali veci na ktore som už dávno zabúdol
Skusal si to overit tlakomerom na biceps?
Tie zapastne byvaju niekedy nespolahlive.