No vidim, ze budem musiet prist i ja... Ked uz tam idete tak silna zostava... A zaroven by som chcel podporit usilie organizatorov, ktori to tento rok nemaju lahke... Tych stromov je popadnych dost... bude s tym dost roboty, najma za patbojarskym chodnikom smerom na Peknu cestu... tam je dokonca oznam od Mestskych lesov, ze jetam Vstup zakazany, hrozi uraz... Vynimocne s nimi suhlasim, lebo s bikom tam je prejst obtiazne i na peso...
No, a zaroven by som rad vsetkych potom pozval i na Greenbike Tour 2008, ktory bude 23.8.2008...Ale o tom sa pobavime v Stupave...dufam, ze Vas pride hojne...nech je veselo...
A organizatorom drzim palce, aby vsetko stihli tak, aby sme my vsetci boli spokojni...Tak v Stupave sa vidime...
Super!
Dalsi znamy z MTBiker.....Sme sa stretli na Sv.Jurskom, sme kecali v ciely
Na Greenbike tour sa uz velmi tesim...Uz som otravoval chalanov v Greenbiku v polke juna, ze sa chcem prihlasit, no este nemali ani formulare na to....
Snad tam zbehnem cez tyzden.
Velmi ti drzim paste (palce) aby toto podujatie zalozilo tradiciu maratonov startujucich z hlavneho mesta - bol by tak aspon jeden
porto, maratony startujuce v BA tu funguju / fungovali uz peknych par rokov (Karpatsky vlk, RC&P) a pokial som v obraze, tak Green bike tour priamo nadväzuje na Vlka, takze je to viac pokracovanie v tradicii nez zakladanie novej.
porto, maratony startujuce v BA tu funguju / fungovali uz peknych par rokov (Karpatsky vlk, RC&P) a pokial som v obraze, tak Green bike tour priamo nadväzuje na Vlka, takze je to viac pokracovanie v tradicii nez zakladanie novej.
Jezus nemylis sa...ale v jednom je rozdiel... Kellys GreenBike Tour nema uz nic spolocne s Karpatskym vlkom... Trat, ktora sa isla minuly rok, je moj vytvor, kedze Zochova chata bola pre niekoho nemenovaneho velky problem...
Takze radsej hovorme o novom cyklomaratone Kellys GreenBike Tour, nie som rad, ak sa spomina v suvislosti s Karpatskym vlkom...
A dufam, ze sa vsetci budete na Kellys Greenbike Tour citit ako doma, a ze zacneme spolu dalsiu etapu cyklomaratonu v Bratislave a okoli...
Takze tesim sa na Vas 23.8. na Partizanskej luke...
tak takto nejako som to myslel v mojom predchádzajúcom príspevku.
Takto nejako to u nás vyzerá, keď my čístíme naše obľúbené trate okolo Sitna po zime. Prajem veľa šťastia a chuti do práce, nech už to máte prečistené všetko.
Mám vždy z toho dobrý pocit, keď mi u nás sprejazdníme nejaký úsek naších tratí a na druhý deň tadiaľ bezpečne bez prenášania biku prefrčíme na bikoch.
no ja by som aj isiel v nedelu ale mozno budem v CR na 24hodinovke... ale ak by som nebol tak by som isiel lebo aj ja si chcem zopar krat krejst trasu este pred maratonom.
...no pozeral som dnes ako su porezane tie polomy smerom od maleho slavina,ale podla mna ten jeden vyvaleny buk pod ktorym sa da teraz prejst zo skrcenou hlavou je asi nedostatocny...ja teda maraton nejdem,ale videl som,ze je to tadial oznacene a ked sa to pojde opacne cize z kopca tak je to dost nebezpecne...
ešte by sa pár podobne vtipných stromov našlo, jeden som stretol medzi B. krížom a Kozím chrbtom, plus jeden veselý mostík ktorý treba radšej brodiť
prvýkrát som šiel z Kozieho chrbta dolu po zelenej a trochu ma to zaskočilo (ten umelý mostík a hneď za ním vidlolam, he he)
zjazd do Borinky je dobrá výživa
Ak má niekto záujem ísť zajtra na maratón a zatiaľ nie je prihlásený môžem mu poskytnúť svoju prihlášku. Ja totiž tento maratón nebudem môcť absolvovať. Je to plnohodnotná prihláška so suvenírom - tričko Giant L. Viac cez SS.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jasne!
Dame si pansku jazdu, pohoda klidek, tabacek (alebo pivko?).
Aspon ta spoznam, mozno sa stretavame v Karpatoch a ani o tom nevieme
No, a zaroven by som rad vsetkych potom pozval i na Greenbike Tour 2008, ktory bude 23.8.2008...Ale o tom sa pobavime v Stupave...dufam, ze Vas pride hojne...nech je veselo...
A organizatorom drzim palce, aby vsetko stihli tak, aby sme my vsetci boli spokojni...Tak v Stupave sa vidime...
Super!
Dalsi znamy z MTBiker.....Sme sa stretli na Sv.Jurskom, sme kecali v ciely
Na Greenbike tour sa uz velmi tesim...Uz som otravoval chalanov v Greenbiku v polke juna, ze sa chcem prihlasit, no este nemali ani formulare na to....
Snad tam zbehnem cez tyzden.
Velmi ti drzim paste (palce) aby toto podujatie zalozilo tradiciu maratonov startujucich z hlavneho mesta - bol by tak aspon jeden
Asi som sa predtym pomylil, je to az za Bystrickym.
...problem je vyrieseny...
Ano myslim ten. Preto som pisal v minulom case.
v kazdom pripade my mistake
Jezus nemylis sa...ale v jednom je rozdiel... Kellys GreenBike Tour nema uz nic spolocne s Karpatskym vlkom... Trat, ktora sa isla minuly rok, je moj vytvor, kedze Zochova chata bola pre niekoho nemenovaneho velky problem...
Takze radsej hovorme o novom cyklomaratone Kellys GreenBike Tour, nie som rad, ak sa spomina v suvislosti s Karpatskym vlkom...
A dufam, ze sa vsetci budete na Kellys Greenbike Tour citit ako doma, a ze zacneme spolu dalsiu etapu cyklomaratonu v Bratislave a okoli...
Takze tesim sa na Vas 23.8. na Partizanskej luke...
tak takto nejako som to myslel v mojom predchádzajúcom príspevku.
Takto nejako to u nás vyzerá, keď my čístíme naše obľúbené trate okolo Sitna po zime.
Anna..
aha ale cez tyzden zrejme .. ak pracovne zatazenie dovol
prvýkrát som šiel z Kozieho chrbta dolu po zelenej a trochu ma to
zjazd do Borinky je dobrá výživa
Lebo ja som sa ju snazil prejst ale spravne som presiel len 70%
Ak ju niekto presiel tak bol by som mu vdacny ak by sem hodil nejaky subor