Napisal som, dohodli sme sa, poslal, do tohoto momentu vsetko OK. Po doruceni a vybaleni nebola v krabici inzerovana GX XG-1150, ale polkilove zavazie PG 1130, toto som mu bezprostredne reklamoval a odvtedy uz ziadna odpoved ( od 15.11 ) a hra sa na mrtveho. Pokusal som sa s nim normalne dohodnut ( zaslane 4 spravy, kt. si precital), dostal moznost, ze mu to poslem, vrati financnu kompenzaciu, alebo doda povodne inzerovanu kazetu.
Dajte si pozor pri nakupe od neho, ked bude predavat Fox vidlicu, mozno posle RST-cku
Este otazka, balik prisiel, odosielatel nebol sukr. osoba, ale firma ( islo o elektronicky podaj, takze predpokladam, ze firemny profil registrovany na posta.sk vr. firemneho cisla uctu), v tom pripade som k tomu nedostal fakturu, ak islo o sukr. predaj bez faktury, tak by nemal byt odosielatel firma, mylim sa?
Mikelle1981 ak to chces doriesit ako normalny clovek, daj vediet.
Tuto kolega sa po mojej otazke radsej premenoval na pouzivatela Pancucha
Úplne nič v zlom ale v tom inzeráte je taká zlá fotka, že málokoho zaujme. Skus tam dať normálnu fotku bicykla a nie kríkov s výhľadom a možno niekoho zaujme lebo ak si vyberám bicykel za dve kilá tak asi bude hlavné lákadlo že aha pekný je
Uzair Manzoor je slovak jak repa v 100% pripadov si staci rozkliknut odosielatela, teda email adresu a je to jasne. Ale verim ze vela ludi nepozera kto im posiela email, vidia len email Alias a beru to ako fakt.
Zdravim. Mam podozrenie na neferove jednanie predajcu XMatekX M Kovacovic v bazare tohto fora.
Kupil som od neho ram ghost, po jeho tvrdeni ze je bez poskodenia (dokaz je v jeho bazari).
Ram dosiel 29.12. Po rozbaleni som nasiel na nom prasklinu v pokrocilom stave a ohnutu petku smerom von. Predajca sposiatku tvrdil ze da to muselo stat pri preprave, ze si to mam reklamovat na poste.
(Dufam ze sa mi tu podari pridat foto)
Ale toto nieje cerstva prasklina (podla usuchanej farby) na tejto praskline sa jazdilo.
Tak sme sa s XMarekX dohodli na kompenzacii 60€, ze mi ich posle na ucet. Este v ten den napisal ze posiela.
Do 31.12. peniaze neboli na mojom ucte.
Po mojej urgencii mailom 31.12 mi napisal za peniaze poslal prave dnes (31.12). Neveril som mu, tak som ziadal potvrdenie z internetbankingu, ktore neposkytol. Ze mam pockat do 03.01.
Len natahuje cas.
Ako sa mozem branit proti takym to ludom?
Mozem ziadat admina o zrusenie konta XMarekX ?
som ani nevedel ze takyto hňup je u nas v Piešťanoch čo klame ludí... veď sadni do auta, adresa na balíku je chod mu to vratiť / ak to neni velka dialka/
1708 inzerátov v archive to urcite predáva zbytkove diely z garaze
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napisal som, dohodli sme sa, poslal, do tohoto momentu vsetko OK. Po doruceni a vybaleni nebola v krabici inzerovana GX XG-1150, ale polkilove zavazie PG 1130, toto som mu bezprostredne reklamoval a odvtedy uz ziadna odpoved ( od 15.11 ) a hra sa na mrtveho. Pokusal som sa s nim normalne dohodnut ( zaslane 4 spravy, kt. si precital), dostal moznost, ze mu to poslem, vrati financnu kompenzaciu, alebo doda povodne inzerovanu kazetu.
Dajte si pozor pri nakupe od neho, ked bude predavat Fox vidlicu, mozno posle RST-cku
Zopar jeho inzeratov je napr. tu https://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail=445057&idphone=123004&jmeno=Mikelle na mtbiker ich uz preventivne vymazal.
Este otazka, balik prisiel, odosielatel nebol sukr. osoba, ale firma ( islo o elektronicky podaj, takze predpokladam, ze firemny profil registrovany na posta.sk vr. firemneho cisla uctu), v tom pripade som k tomu nedostal fakturu, ak islo o sukr. predaj bez faktury, tak by nemal byt odosielatel firma, mylim sa?
Mikelle1981 ak to chces doriesit ako normalny clovek, daj vediet.
Tuto kolega sa po mojej otazke radsej premenoval na pouzivatela Pancucha
ak na toto niekto skoci tak musi byt fakt hlupy
Akurát odosielateľ bol nejaký podozrivý
Kupil som od neho ram ghost, po jeho tvrdeni ze je bez poskodenia (dokaz je v jeho bazari).
Ram dosiel 29.12. Po rozbaleni som nasiel na nom prasklinu v pokrocilom stave a ohnutu petku smerom von. Predajca sposiatku tvrdil ze da to muselo stat pri preprave, ze si to mam reklamovat na poste.
(Dufam ze sa mi tu podari pridat foto)
Ale toto nieje cerstva prasklina (podla usuchanej farby) na tejto praskline sa jazdilo.
Tak sme sa s XMarekX dohodli na kompenzacii 60€, ze mi ich posle na ucet. Este v ten den napisal ze posiela.
Do 31.12. peniaze neboli na mojom ucte.
Po mojej urgencii mailom 31.12 mi napisal za peniaze poslal prave dnes (31.12). Neveril som mu, tak som ziadal potvrdenie z internetbankingu, ktore neposkytol. Ze mam pockat do 03.01.
Len natahuje cas.
Ako sa mozem branit proti takym to ludom?
Mozem ziadat admina o zrusenie konta XMarekX ?
1708 inzerátov v archive
Pockam do pondelka a potom to budem riesit.
Vsak budem mat cestu cez piestany, adresu mam.