áno,páka je rovnaká ľavá aj pravá,odvzdušňovacie krutky sú z oboch strán
27.12.2021 - 11:40:42
10
RS asi nezoženieš. Osobitne sa nepredávajú, SRAM ich dodáva len ako OEM pre výrobcov. Takže RS sa predávajú len ako zhodené z bikov. A je to ako píšu, páka je symetrická, takže ide použiť na obe strany rajdov, t.j. ako pravá aj ľavá.

Inak po odjazdení sezóny môžem povedať, že som úplne spokojný s výmenou. Chlad im nevadí, výkon viac než dostatočný, neprehrievajú sa ani pri dlhých. strmých zjazdoch, dávkovateľnosť tiež fajn. Shimaná boli asi trošku silnejšie a hlavne ostrejšie od začiatku, ale nejak mi to nechýba. Pri silnejšom zatiahnutí páky sú kusavé tiež viac než dosť. Metaliky by mohli menej vrešťať, ale vrešťali aj Shimaná. Magury by boli možno ešte lepšie, ale tu hnusnú plastovú páku by som jednoducho neprekúsol a k značke nemám veľkú dôveru ešte od čias keď som na moto jazdil ich hydraulické spojky. A nákup Trickstuff si finančne odôvodniť neviem, za brzdy svoj skoro mesačný plat nedám.
27.12.2021 - 11:42:09
20
Ďakujem chalani dozvedel som sa všetko čo som potreboval a aj dačo navyše :) Moje vysnívané sú našťastie neni Trickstuff to by som musel predať ladvinu :tmi: a magury sa mi tiež absolútne vôbec nepáčia. Ja by som rád cura štvorky od formuly ale stále nikde nič, všade mi odpisovali že plánujú naskladnenie začiatkom novembra a stále nič :) Minerálny olej mi je sympatickejší ale tak čo narobím. Tak reku keď už tam mám tie code R. Nie sú márne ale zabíja ich prejav tej páky. Bude to nakoniec aj ekonomicky výhodnejšie, len by ma nasralo keby kúpim RSC páky a naskladnia formuly :D
27.12.2021 - 12:16:35
00
keyboard_arrow_up