Okrem kovidu som na Vianoce ešte “dostal “ tieto boty pre kajšmentkov 😎 … predsa vo fivefingeroch mi je už na snehu zima . Takže , toto je im na zimné šúchtanie po snehu na feeling najbližšie 🥶 .
Rano mi doslo z MTBikera. Neviem co som to dostal za super napad, ale ze skusim, nech nie som na jar uplne mlandravy. Teraz som si dal na Zwifte to ich uvodne 10 km kolecko. Celkom som dupal a mam dost. Spoko
Esteze som nepredal tu GX kazetu, teraz sa mi hodi
Ale počul a hneď medzi prvými len som to neriešil a až teraz som sa rozhodol do toho ist je to môj prvý cyklo počítač a zavážilo že tam bol aj hrudak v cene za 130e
CraObs veď daj dačo vyskúšané … rád kúpim 😂. Mna na konkrétnom VBF zaujal tento zimný model , dobre zateplený , pekne spracovaný , podrážka drží aj na sneholade , zatiaľ sa zdá že aj kvalitne sú. Cena však na hranici môjho zváženia , bez predchádzajúcich skúsenosti , či “ zariskovať “ .
veď zlá volba to nie je, ale by som povedal že cena nezodpovedá kvalite, veľká časť je marketing.. v obdobnej cenovej relácii by som volil radšej wildling, xero alebo slovenské belenka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sigma Rox 11.1 evo HR Set
VIVOBAREFOOT TRACKER II FG MENS BOTANICAL GREEN⬇️
Esteze som nepredal tu GX kazetu, teraz sa mi hodi
Len nie nejakych smolkov a podobne 😁
FSA maju robustnejsi zamok sedla (hlinik, ocel), ktory ale aj nieco vydrzi. Jeho vymenou sa da usetrit cca 30g. Hliny v tom rozmere maju o 100 viac.
Nasiel som len bez ofsetu 178g-31.6-400- 100€
25ka ofset uz sa moc nerobí
Mal som hlinikovu wcsku co mama 220gs ofsetom