Posilnený zemiakovým šalátom som sa rozhodol meniť ložiská. Asi únava materiálu, každopádne ak by niekto mal takúto skrutku na Giant, budem veľmi vďačný.
na hentake hlinikove skrutky s jemnym stupanim davam mozno 8-10Nm... 25 je masaker....
este vacsi masaker je 54 Nm na klukach... dava sa to dole bezne dole s 1,5m tycou....skoro mi praskol imbusak...
s momentakom mi pride ze niekedy viac uskodis ako si pomozes.... treba s citom.... a radsej pouzivat loctite a vazelinu, podla druhu skrutky a materialov....
tie dva posty sa navzajom vylucuju
myslim dotahovanie s citom a potom potreba 1.5m tyce
tiez mam na klukach 48-54 dotiahnutych momentakom a tym istym 45cm momentakom ich dam aj dole bez namahy
Yogi zle si to pochopil... na klukach to je 54Nm "od vyroby"...pri prvom servise som to na dvoch bikoch daval dole s 1,5m tycou...
Momentak nepouzivam... s citom a ako som pisal....
caute, mate niekto skusenosti so zalepenim podrazky na tretrach, mam zimne force prvu verziu nejake 4 roky urcite a zacala sa mi na patach odliepat podrazka, kazdym vyjazdom viac a viac...oplati sa to lepit alebo ani nie a nebude to drzat?
pytam sa aj na realne skusenosti,ci to aj realne podrzi, nerad by som ostal v zime niekde bez podrazky, kamosovi sa to stalo na letnych tretrach po zalepeni, lepil si to ale sam
vokalvokal tak mne to urobili tak, že za dva roky som to dal do toho istého obuvníctva opraviť. Podľa mňa v pohode, tretry sú už dávno "morálne zastaralé" a napriek tomu slúžia.
vokalvokal ja som lepil pred rokom na topánkach na bežky podrážku na š***** podobne oddelenú od topánky dvojzložkovým epoxidom a drží to (zatiaľ).
Ako píše zihadlo 5 zalepiť, stiahnuť svorkami do tepla (na radiátor) na 1 - 2 dni.
chmeliak... neviem ci ja som prave ten odbornik cez lepidla...
ale ano suhlasim so srsnom ze pevna podrazka znesie aj dvojzlozkove... zvlast ked niektore netuhnu na uplny kamen ale zostavaju mierne pruzne... treba odskusat vopred.
Ak chemopren, tak urcite dvojzlozkovy profi...
A ja pouzivam na pruzne spoje speci lepidlo od Akson... Adekit cierna a zlta pasta.. nieco podbne vyrabalo kedysi Kablo Ba na zalievanie koncoviek kablov
caute, mate niekto skusenosti so zalepenim podrazky na tretrach, mam zimne force prvu verziu nejake 4 roky urcite a zacala sa mi na patach odliepat podrazka, kazdym vyjazdom viac a viac...oplati sa to lepit alebo ani nie a nebude to drzat?
Ahoj presne to sa mi na nich tiež stalo po 4rokoch dal som dvojzložkový epoxid a držia lepšie ako nové. Nalepil som to a neako som zabudol a o 10minut uz som to nevedel stiahnuť prebytočný epoxid tak ostalo tam toho vytlačené
Treba doplnit k fotografiam aj komentar od Sterbu aby bolo jasne ako to vzniklo.
Přišel starší pán na servis s tímto. A praví: Je mi 70 let a jezdím 20 000 km ročně. Mám endoprotézu. Ty kliky jsou "lehce" proleštěné.
A nastala ona pověstná chvíle nechápavého ticha!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este vacsi masaker je 54 Nm na klukach... dava sa to dole bezne dole s 1,5m tycou....skoro mi praskol imbusak...
tie dva posty sa navzajom vylucuju
myslim dotahovanie s citom a potom potreba 1.5m tyce
tiez mam na klukach 48-54 dotiahnutych momentakom a tym istym 45cm momentakom ich dam aj dole bez namahy
Momentak nepouzivam... s citom a ako som pisal....
https://www.hudysport.sk/freesoletm
Ako píše zihadlo 5 zalepiť, stiahnuť svorkami do tepla (na radiátor) na 1 - 2 dni.
ale ano suhlasim so srsnom ze pevna podrazka znesie aj dvojzlozkove... zvlast ked niektore netuhnu na uplny kamen ale zostavaju mierne pruzne... treba odskusat vopred.
Ak chemopren, tak urcite dvojzlozkovy profi...
A ja pouzivam na pruzne spoje speci lepidlo od Akson... Adekit cierna a zlta pasta.. nieco podbne vyrabalo kedysi Kablo Ba na zalievanie koncoviek kablov
Ahoj presne to sa mi na nich tiež stalo po 4rokoch dal som dvojzložkový epoxid a držia lepšie ako nové. Nalepil som to a neako som zabudol a o 10minut uz som to nevedel stiahnuť prebytočný epoxid tak ostalo tam toho vytlačené
Přišel starší pán na servis s tímto. A praví: Je mi 70 let a jezdím 20 000 km ročně. Mám endoprotézu. Ty kliky jsou "lehce" proleštěné.
A nastala ona pověstná chvíle nechápavého ticha!