Na tejto strane je teda z kazdeho rozka troska tak dovolim si pridat aj svoj inzerat na balancnu podlozku. Mozno sa niekto ulakomi alebo posunie ako darcek pod strom.
ľudia, predám svoje hodinky samsung S3 frontier . Kto ešte nemal inteligentné hodinky a chcel by niečo univerzálne (bežné nosenie a šport) tak ideálne
Cena pre aktívnych fóristov 75 aj s poštou _kompletny inzerat tu_
No ak je niekto na tom podbne ako ja - "carbon adict", mam tu mnou vyrobene sperky z uhlikovych vlakien kombinovanych so zlatom, striebrom a steampunk kolieskami z hodin... (nevyrabam to cielene, len vzdy zostane po laminovacke trocha zivice tak do toho zalejem nieco zaujimave).
Cena tu... po dvacke.
Zdravim Vas predam bike ctm caliber 2.0 vo velkosti M na 27,5 kolesach
Bol som na nom asi 5krat nikdy nepadnuti nema ziadne poskodenie ani skrabance ako novy.
V pripade zaujmu nafotim bike cena 6sto €
Zdravím zistujem predbežný záujem o túto vidlicu , offset 44mm , zamykanie dialkové prerobené na matchmaker sram ktorý pasuje aj na nové XT I-Spec EV , alebo na páčku manuálne z korunky , cena 380€
Ak má niekto záujem, mám nevyužitú čiernu Sunrace kazetu 11-46. Slúžila iba na otestovanie kompatibility. Má najazdené cca 100km. Ak by mal niekto záujem tak nech mi napíše SS.
No nie uplne inzercia, ale dotaz ci vobec.... starsi Pinarello Prince
Takze... v roku 2018 som dostal havarovany ram, opravil som ho, jazdil rok.. dalsi rok jazdila na nom jedna kamoska, skoro denne. Tento rok na jar som ho prerobil na Di2 a kotuce... Osadene vyborne brzdy TRP Hylex s Flat mount strmenmi. Bike som nechal v ciernej karbonovej "farbe". Osadene karbonove kolesa, galusky Vittroia 28mm... Velkost 56
Ma to vobec vyznam davat do inzercie? Ja uz 99 percent casu jazdim kolobezky a na bike sa dostanem 2 - 3 x za rok. Mam k tomu spickove aj zimne tetry c. 46. Je mi fakt luto nechat lezat ladom takyto legendarny bajk len tak v rohu v altanku. Druha vec je oprava a prerabka za ktoru rucim, ale aj tak je to trochu tenky lad davat nieco take do sveta. K predaju ma nic nenuti, riesenim by bolo aj rozobrat, rozpredat komponenty a ram si zavesit do izby ako dekoraciu ale to som to nemusel opravovat, ze...
Predal by som ho v podstate len za cenu komponentov ktore su na nom navesane.
Co vy na to cyklisti...??
No keďže to jazdila aj kámoška, tak predpokladám, že je to nejaká malá veľkosť. Čiže nič pre mňa cenu by si predstavoval akú, keď to všetko spočítaš? Nie každému vadí, že bol rám opravovaný, ak to bolo spravené dobre a cena to odzrkadľuje...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/bazar/cyklotrenazery/trenazery/4464163/woodboards-balance-board.html
https://www.alza.sk/sport/zanier-kirchberg-gtx-velkost-95-d6163929.htm
https://www.autobazar.eu/suzuki-swift-12-ac-violet-id20603470.html
Cena pre aktívnych fóristov 75 aj s poštou
_kompletny inzerat tu_
Cena tu... po dvacke.
Bol som na nom asi 5krat nikdy nepadnuti nema ziadne poskodenie ani skrabance ako novy.
V pripade zaujmu nafotim bike cena 6sto €
Takze... v roku 2018 som dostal havarovany ram, opravil som ho, jazdil rok.. dalsi rok jazdila na nom jedna kamoska, skoro denne. Tento rok na jar som ho prerobil na Di2 a kotuce... Osadene vyborne brzdy TRP Hylex s Flat mount strmenmi. Bike som nechal v ciernej karbonovej "farbe". Osadene karbonove kolesa, galusky Vittroia 28mm... Velkost 56
Ma to vobec vyznam davat do inzercie? Ja uz 99 percent casu jazdim kolobezky a na bike sa dostanem 2 - 3 x za rok. Mam k tomu spickove aj zimne tetry c. 46. Je mi fakt luto nechat lezat ladom takyto legendarny bajk len tak v rohu v altanku. Druha vec je oprava a prerabka za ktoru rucim, ale aj tak je to trochu tenky lad davat nieco take do sveta. K predaju ma nic nenuti, riesenim by bolo aj rozobrat, rozpredat komponenty a ram si zavesit do izby ako dekoraciu ale to som to nemusel opravovat, ze...
Predal by som ho v podstate len za cenu komponentov ktore su na nom navesane.
Co vy na to cyklisti...??