V minulú nedeľu ( to bol prvý deň po covide ) som bol lepšie ako včera aj dnes.
Očividne som o dosť slabší. Musel som pár krát normálne zastaviť a na chvíľu oddýchnuť aj včera aj dnes.
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
Pred prvými príznakmi veľmi studené končatiny
(taktiez,aj po nastupe príznakov, horúčke)
Zaznamy mam, samozrejme nevedecke,IR technickym teplomerom z Lidlu...
Cize ak nahodou mate zrazu VELMI studene ruky alebo nohy (bez zjavnej príčiny), zacnite sa izolovat/sledovat...
ale mal by som otázočku, je nejaká definícia jednotlivých stupňov, že čo je ľahký - stredný - ťažký priebeh
Priemerné tepy tiež klesajú zo skoro 70 k 50 a hlavne stres úplne inde. Oveľa lepšie hodnoty ako v bežne pracovné dni 😂😂😂
Asi druhý deň karantény prišlo pozvanie na 3. dávku. A ešte som len šiesty deň doma a už som taký uležaná, že mám take blbe myšlienky že by som už aj do práce šiel. Len potom, čo sme sa nakazili cely náš kancel (5 ľudí) sa už HO asi nevyhneme. A to sme od začiatku odolávali 🤬. Aj keď teraz keď budeme prekonaní, tak by nás mohli chvíľu nechať na pokoji 😂
https://optimistminds.com/garmin-stress-score/
a včera večer odrazu návaly tepla,o 2 hodiny neskôr zimnica ... no cítim sa ako pri slušne silnej chrípke.Objednaný na PCR test zajtra ráno,som zvedavý,či to je len silné prechladnutie alebo
zelam lahky priebeh a skore uzdravenie
Tento piatok som mal AG negatívny, v sobotu som sa cítil, ako keby sa tá pôvodná choroba vracala, tak som išiel dnes na PCR, nech môžem ísť zajtra k obvodnej, nech sa na mňa pozrie. Môžeš 2x hádať - pozitívny a aj následne AG pozitívny (urobený zo zvedavosti)
Za mňa - akonáhle som chorý, tak idem na PCR test. Nech mám trochu vyššiu istotu, že aj keby som nakazil ľudí okolo mňa, tak aspoň tuším čím.