V minulú nedeľu ( to bol prvý deň po covide ) som bol lepšie ako včera aj dnes.
Očividne som o dosť slabší. Musel som pár krát normálne zastaviť a na chvíľu oddýchnuť aj včera aj dnes.
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
Dal som si 2 x Paralen Grip,po hodine zišla ledva na 37.
Stále trvajú záchvaty kašla,svalová sila kamsi odišla a trochu ma bolí hlava-ale jesť mi chutí,strata čuchu nenastala.
Dal som si 2 x Paralen Grip,po hodine zišla ledva na 37.
Stále trvajú záchvaty kašla,svalová sila kamsi odišla a trochu ma bolí hlava-ale jesť mi chutí,strata čuchu nenastala.
napiesto paralenu si kup Aspirin
teraz čo? ak bude aj PCR negatívny,ísť na 3-tiu dávku ? dovtedy vyzerá,že budem ok - dnes mi je ovela lepšie ako včera,možno to bola fakt len nejaká viróza ...
ak bude pozitívny,tak sa prekonanie berie rovnako ako očkovanie ?
ak budes pozitivny, tak zatial ofiko doporucuju 3 mesiace pockat a pride ti potvrdenie o prekonani, ktore plati 180 dni, nikde mi nic neprislo, ze sa to bere rovnako ako ockovanie... mam ockovanie 2 davkou, ktore plati zatial do konca juna, a potvrdenie o prekonani, ktore plati 180 dni
edit: doplnenie info o 2 tyzdnoch
Nepride to 'samo'
Príznaky boli ako z návodu na Covid,ale čo už-takže 14.1. šup šup na tretiu dávku,teraz Comirnaty od Pfizer/BioNTech (po 2 dávkach AZ)
Tu je mozne vysvetlenie https://www.osel.cz/12099-prelom-roku-v-novinkach-covid-19.html
Ale už som sa s tým zmieril že sa to nezlepší
Z mojho sirsieho okolia toto postihlo viac ludi - dlhodobo strata chuti a cuchu. Jeden z nich je vinar, cize o to neprijemnejsie. Pre dovcu v tatrach len tak for free by som mozno aj trochu simuloval tu stratu cuchu/chuti, ale nechcem si predstavit, ako to overuju
Na tieto senzoricke veci by som doporucil uzivat B12 a B komplex forte, kedze tam zrejme budu poskodene nervy.