Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
A začneš chodiť do fitka, alebo budeš len doma dvíhať nohy podľa popisu v tom článku? Si mi dal teraz chrobáka do hlavy a zvažujem nejakú permanentku do fitka, aby som spravil niečo viac pre svoje telo, nie len zábava na kolobežke. Vraj sa budem lepšie cítiť potom v starobe, ak dožijem, keď budem v mladosti rovnomerne používať všetky svaly...som niekde čítal.
Vzdy sa mi pacili tvoje dizajny, ci uz zeriavy, alebo tie "plosniky". Ale toto uz je zase raz ina liga, nadhera ! Modelari (a mozno aj dospeli piloti) hovoria, ze pekne lietadlo nemoze lietat zle. V tom pripade toto musi ist jak blaznive
Všetkým všetko dobré do Nového roku prajem.
V prvom rade chcem poďakovať za rady ohľadom oblečenia do chladného počasia. Nasmerovali ste ma správnym smerom a tak do mojej výbavy pribudla bunda na bežky - má zateplenú hrudnú časť. Nie je to windstoper, ale spolu s tenkou fliskou a ako spodna vrstva merino tričko, sa mi to veľmi osvedčilo.
Ale potrebujem ďalšiu radu, od niekoho, kto má Mibo skladačku. Pri poslednom výjazde (alebo výbehu?) sa začali z Mastra "linout zvuky záhadné". Prvotný nápad, ohnutý predný blatník nebol správny. Ozýva sa také vŕzganie zo skladacieho pántu. Len pri zhúpnutí sa na stupátku. Pri vezení sa je tam ticho.
Prosím vás, čo s tým? Ako to spraviť aby tento otravný zvuk zmizol? A kolobežka bola v poriadku.
Na posledny ram U11 som len tak z hecu nahodil najlahsie kolesa co mam, klasicku brzdy a ajhla... plne funknca a relativne pevna kolobezka s celkovou hmotnostou 3955 gr. Moj osobny rekord.
no scarinko, vidim ze si prenikol aj sem medzi kolobezky.... a nemusis sa vooobec obavat... vcera som dal tridsat kilakov bez najmensieho zavahania ramu, a to mam 86kg.
Kolobka je k dispozicii na odskusanie, pretoze SEDIET pri sporte je uz teraz uplne "out"....
Kolobezkari, poradte - na lepsi pocit z jazdy - je nejaky zasadny rozdiel medzi skladacou s malymi kolesami a uzsimi riaditkami a neskladacou s vacsimi a sirsimi riadidlami?
Tými skladacími s malými kolesami myslíte hrkalky s PU kolieskami? A tými skladacími s väčšími a širšími riadidlami myslíte veľké kolobežky s veľkými nafukovacími kolesami?
Tými skladacími s malými kolesami myslíte hrkalky s PU kolieskami? A tými skladacími s väčšími a širšími riadidlami myslíte veľké kolobežky s veľkými nafukovacími kolesami?
jo jo🙂 ale trosku som popozeral a dospievam asi k presvedceniu, ze asi hocijaka s nafukovacimi kolesami bude lepsia ako tie male PU
Jednoznačne áno. Hrkalky majú malé kolieska, ktoré zapadnú do hocijakej malej jamky. Tie sú navyše tvrdé, takže aj keď niektoré majú odpruženie, o komforte nemôže byť reč. Hrkalky sú dobré len na perfektnom asfalte. Ale aj tam sú oveľa lepšie kolobežky s nafukovacími kolesami. Sú pohodlnejšie a vďaka väčším kolesám aj rýchlejšie. Jedinou výhodou hrkaliek je skladnosť. Ak sa rozhodnete pre vveľkú kolobežku, treba sa rozhodnúť, či chcete menšie (16, 20 palcové) alebo väčšie (26, 28 palcové). Každá veľkosť má svoje výhody a nevýhody. Mimochodom, dá sa kúpiť aj skladacia kolobežka s nafukovacími kolesami. V mojom profile sa môžete pozrieť, na akých kolobežkách jazdím ja.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
V prvom rade chcem poďakovať za rady ohľadom oblečenia do chladného počasia. Nasmerovali ste ma správnym smerom a tak do mojej výbavy pribudla bunda na bežky - má zateplenú hrudnú časť. Nie je to windstoper, ale spolu s tenkou fliskou a ako spodna vrstva merino tričko, sa mi to veľmi osvedčilo.
Ale potrebujem ďalšiu radu, od niekoho, kto má Mibo skladačku. Pri poslednom výjazde (alebo výbehu?) sa začali z Mastra "linout zvuky záhadné". Prvotný nápad, ohnutý predný blatník nebol správny. Ozýva sa také vŕzganie zo skladacieho pántu. Len pri zhúpnutí sa na stupátku. Pri vezení sa je tam ticho.
Prosím vás, čo s tým? Ako to spraviť aby tento otravný zvuk zmizol? A kolobežka bola v poriadku.
Ďakujem za radu.
Kolobka je k dispozicii na odskusanie, pretoze SEDIET pri sporte je uz teraz uplne "out"....
jo jo🙂 ale trosku som popozeral a dospievam asi k presvedceniu, ze asi hocijaka s nafukovacimi kolesami bude lepsia ako tie male PU