tak to je inac sila ze si urobia clanok o niekom, pouziju jeho data a fotky a ani sa neopytaju ci mozu...Biker mi nikdy "nevonal", no po tomto su na najnizsom dne.
tak to cumim - fotky miznu z netu v tejto dobe jedna radost, tu odklikavam do zbesnenia ze fotky co pridavam su moje a biker si bez opytania flusne fotky do verejneho clanku len tak tak toto by ma nenapadlo veru
Už im ide web, čítam čo napísali... Ale zase uvádzajú že "povedal v rozhovore pre Mtbiker", alebo "napísal v komentári pod aktivitou na Strave", takže to nie je až tak zlé. PS: štichov bolo nakoniec len 6
Ako tu pozerám, už je bežné, že si ľudia zaratúvajú aj trenažér medzi najazdené km. Nedávno sa to rátalo len ako odtrénované hodiny. Km sa rátali len na bicykli odjazdené vonku, takisto aj výškové.
Ako tu pozerám, už je bežné, že si ľudia zaratúvajú aj trenažér medzi najazdené km. Nedávno sa to rátalo len ako odtrénované hodiny. Km sa rátali len na bicykli odjazdené vonku, takisto aj výškové.
Doba ide dopredu.
Keď to ráta strava tak sa to počíta. ✌️
Ja ked som jazdil zwift tak som aspon v garmin apke nuloval km. Jazdili sme workouty kde sa islo podla wattov ktore sa museli drzat. Profil nas nezaujimal a preto boli km irelevantne. Ale ak niekto jazdi realne podla profilu tak preco nie.
To naozaj do toho rátate aj trenažér? To tu už nikto nič negarantuje, ani jazdu vonku za každého počasia so všetkými nástrahami na ceste a mimo cestu?
A neargumentujte že na trenažéri je to rovnako ťažké ak nie ťažšie, lebo rovnako ťažko ak nie ťažšie si môžeš dať do tela aj vonku, stačí sa neflákať...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prvé veštenie tohto roka si u Teba objednávam ja
A teraz pozerám, že článok z netu už stiahli
Maju nejaky celkovy problem s webom, DNS?,
https://diva.aktuality.sk/clanok/qx0yh0f/horuca-foto-uprostred-zimy-nasa-znama-spevacka-previedla-sexy-postavu-tvrda-drina-sa-vyplaca/
https://diva.aktuality.sk/clanok/qx0yh0f/horuca-foto-uprostred-zimy-nasa-znama-spevacka-previedla-sexy-postavu-tvrda-drina-sa-vyplaca/
Tak to už nech ma radšej šupnú na web časopisu Urob si sám
A sme mimo tému
Doba ide dopredu.
V Strave si vieš prepnúť na " Virtual Ride"
Tak to samozrejme mám.
Ráta to stále to progresu a aj do súťaži
A neargumentujte že na trenažéri je to rovnako ťažké ak nie ťažšie, lebo rovnako ťažko ak nie ťažšie si môžeš dať do tela aj vonku, stačí sa neflákať...