Ano to s tym ze su nerovnosti pod snehom je pravda. Ale tiez je vacsinou vyslapany uzky chodnicek z ktoreho ked vyjdes tak rychlo stratis flow. A to sasto staci len prijst k okraju ktory sa "utrhne". V tomto je lepsi cerstvy prasan, vtedy je to dole kopcom ako na lyziach - parada. Sneh sa prasi od kolies, luxusne sa v tom zataca nahnutim biku a zatlacenim patami a ked clovek zvoli vhodny svah k vyske snehu tak nemusi ani slapat ani brzdit.
A teda zime snehom som este bike nenosil, to musi byt horsie ako slapat zlabom s lyzami na chrbte.
Duck1980 Ci uz mas maximum 140 alebo 210 tak mat viac o 25-30 tepov je strasne vela. To je taky rozdiel ze sam musis pocitovo vediet cim to je.
jj v zime su len dva druhy snehu dobre na bike - prachovy v rozumnej hrubke a siroky utlaceny chodnik, vtedy je to parada a radost jazdit - vsetko ostatne je trapenie.
Ja mám rád úzky utlačený keď sa musím ísť tak akonje vychodený. Keď je široký taj je to nuda. Len rovno dole.
Takto keď je to ako v tej strednej pasáži je to sen. Zmena smeru jazdy podchvíľou…. Jaaaj aj 100km by som tak išiel 😋
Najlepsie je random kluckovanie lesom v prasanku, potom trailik v prasanku, potom jedna vyjazdena utlacena stopa od bajku v ktorej drzia kolesa a az potom utlaceny vychodeny chodnik od ludi - podla mna. Siroka udupana cesta je dobra len na slapanie, inak je to nuda.
Vždy keď idem jazdiť, vyhľadávam miesta, kde nejazdí úplne každý. Mám rád miesta, ktoré sú technicky náročné.
Ak jazdím z kopca, kde sú úseky ktoré prejdem bez toho, že by som sa musel moc snažiť, tak ma to jednoducho nebaví. To nie je nič pre mňa.
Ale toto miesto určite nepatrí do tejto kategórie....
Práveže ak si pri takýchto veciach nie som úplne istý tak neskúšam. Skôr sa na ľahkých veciach vyvaľam, keď si myslím že sa mi nemôže nič stať.
Čo som mal urazy vždy na miestach kde jazdí úplne každý…
Ale môže sa stať hocičo hocikde. Kamoš si zo mňa srandu robil keď som mal nejaký úraz, ze on nič nerobí a nemôže sa mu nič stať a dolámal sa keď vybehol v papučiach z bytu do schránky po letáky…
To bola kľúčová časť celého zjazdu. Vždy keď som tadiaľ prešiel, tak som vedel že najhoršie mám už za sebou. Ale keď som tade išiel s bicyklom na pleci…. a pozeral sa na to, kadiaľ vlastne idem….
Ale zo skúsenosti viem, že na takéto veci sa nemôžem pozerať ako človek ktorý tam stojí na nohách, ale musím sa na to pozerať ako jazdec z kokpitu bicykla. A vtedy, keď držím rajdy, stojím v pedáloch a som na 100% sústredený čo idem urobiť, je to oveľa jednoduchšie...
Skalu v Bel Ej som kvôli záberom do videa #SKALA musel zjazdiť niekoľko krát. Tu si môžeš pozrieť jednu z tých jázd z GoPro na prilbe a sem tam prestrih z GoPro ktorú som mal na hrudi…
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A teda zime snehom som este bike nenosil, to musi byt horsie ako slapat zlabom s lyzami na chrbte.
Duck1980 Ci uz mas maximum 140 alebo 210 tak mat viac o 25-30 tepov je strasne vela. To je taky rozdiel ze sam musis pocitovo vediet cim to je.
Takto keď je to ako v tej strednej pasáži je to sen. Zmena smeru jazdy podchvíľou…. Jaaaj aj 100km by som tak išiel 😋
https://youtu.be/dOdPMiUB0-c
Ak jazdím z kopca, kde sú úseky ktoré prejdem bez toho, že by som sa musel moc snažiť, tak ma to jednoducho nebaví. To nie je nič pre mňa.
Ale toto miesto určite nepatrí do tejto kategórie....
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ale neriskujes uz trosku moc?
Čo som mal urazy vždy na miestach kde jazdí úplne každý…
Ale môže sa stať hocičo hocikde. Kamoš si zo mňa srandu robil keď som mal nejaký úraz, ze on nič nerobí a nemôže sa mu nič stať a dolámal sa keď vybehol v papučiach z bytu do schránky po letáky…
Ale zo skúsenosti viem, že na takéto veci sa nemôžem pozerať ako človek ktorý tam stojí na nohách, ale musím sa na to pozerať ako jazdec z kokpitu bicykla. A vtedy, keď držím rajdy, stojím v pedáloch a som na 100% sústredený čo idem urobiť, je to oveľa jednoduchšie...
A vďaka 🙏🏻
0:30-0:40 ..... chcel by som dnes vidiet zavodnikov takto prekonavat prekazky