To je úžasné! Ešte nie sú definitívne potvrdené účinky vakcín, ale mudrci vedia, že sú likvidačné. A plebs to zdiela, už ked nič iné nedokážu, tak sú presvedčení, že práce im sa otvorila studnica nekonečných informácií a všetkých možných sprisahaní.
Vedel som ze niektorým tu ujde podstata a chytia sa hlavne toho veľmi hlúpeho argumentu čo povedala teta “ze nemala cas” ( áno, každému je jasne ze mala času habadej…keby chcela ). Za mna osobne mala Austrália a vedenie AO jasne povedat ze bud budeš zaockovany, alebo si tento rok ani nekupuj letenky…problém vyriešený. A nie hrať nejaké hry na výnimky ktoré v spleti byrokracie ( vedenie AO, ministerstvo zdravotníctva štátu Victoria, imigračné, colník, minister atd… ) si každý dokáže vyložiť po svojom. Nás stat, nase pravidla! Ale nech sú jasne definovane…
ved hej, mna len pobavil ten argument ze nebol cas , rok sa da ockovat a ona nema 2 dni cas, asi nonstop buchala do lopticky lebo inak si to neviem vysvetlit
a ked im tak strasne zalezalo na AO, tak preco nesli na istotu a nedali sa zaockovat ale spekulovali s obskurnymi vynimkami? To mi nejako nevychadza...
V tomto respektujem Peta, lebo tiez (prirodzene) nema doktorat a niekedy prestreli, vid to zadrzanie a pokuta vo FR. Ale ticho zaplatil, ked sa to prevalilo verejne sa ospravedlnil a ideme dalej. Vsetci robime chyby a nesieme nasledky. Nerobi zo seba majstra sveta, naopak on tym skutocnym, trojnasobnym uz je, aj mimo biku. Fakt respekt.
A teraz si to porovnajme s velkohubym Novaxom, ktory odmieta respektovat pravidla, schovava sa za vynimky a este si ich chce vybojovat s bandou pravnikov. Ubohe.
Novak Djoković bol deň po pozitívnom teste na koronavírus na mládežníckom športovom podujatí v Belehrade. 17. decembra srbský tenista odovzdával trofeje najlepším mladým hráčom v roku 2021. Jeho právnici tvrdia, že Djoković mal pozitívny test 16. decembra.
Na viacerých fotografiách z tejto akcie sú pritom všetci účastníci bez rúšok.
Djoković pricestoval do Austrálie v stredu, aby sa zúčastnil na Australian Open a pokúsil sa tak získať rekordný 21. grandslamový titul. Po prílete ho však úrady umiestnili do imigračného ubytovacieho zariadenia v Melbourne, keďže mu neuznali výnimku z očkovania na základe víz.
Srba čaká v pondelok súd, ktorý rozhodne, či môže v krajine zostať a nastúpiť na turnaji, ktorý začína 17. januára. (tasr)
ako tenista je dobrý,ale nemôže si robiť čo chce. Srbi sú zvláštny ľudia,minule som pozeral dokument o vojne v jugoske a sa mi aj žalúdok pri niektorých záberoch obrátil...ten ich nacionalizmus je fakt chorý.
Vybabraval so systemom a teraz system vybabral s nim.
Miliony Australcanov sedeli doma, kym si on zil ako chcel. Oni sa obmedzovat mohli, riskovat mohli, ale on nemusel. Aka je len ta Australia nespravodliva k nemu.
A co ma on s nimi ? Nech si to vybavia s AUS ludmi ktori mu dali vynimku , alebo s politikmi, ktori si na nom prihrievaju volebnu polievku, ked sa im daco nepaci ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.idnes.cz/sport/tenis/renata-voracova-australie-izolace-viza.A220107_171825_tenis_rou
Neměla jsem čas.
Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/renata-voracova-australie-izolace-viza.A220107_171825_tenis_rou
https://mediweb.hnonline.sk/spravy/18036143-podakovanie-zachranarom-kto-si-chce-udriet-do-cervenej-uniformy-sliape-po-vsetkom-ludskom-a-aj-po-tom-s-cim-sa-uz-naozaj-zahravat-nema
Neměla jsem čas.
Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/renata-voracova-australie-izolace-viza.A220107_171825_tenis_rou
Pokracovalo to aj dalej, tusim v zmysle ze nechcela narusit trenigy pred AO a chcela sa dat po sezone... tenistka
Neměla jsem čas.
Ale na toto som vôbec tým linkom nepoukazoval
Vedel som ze niektorým tu ujde podstata a chytia sa hlavne toho veľmi hlúpeho argumentu čo povedala teta “ze nemala cas” ( áno, každému je jasne ze mala času habadej…keby chcela ). Za mna osobne mala Austrália a vedenie AO jasne povedat ze bud budeš zaockovany, alebo si tento rok ani nekupuj letenky…problém vyriešený. A nie hrať nejaké hry na výnimky ktoré v spleti byrokracie ( vedenie AO, ministerstvo zdravotníctva štátu Victoria, imigračné, colník, minister atd… ) si každý dokáže vyložiť po svojom. Nás stat, nase pravidla! Ale nech sú jasne definovane…
https://www.idnes.cz/sport/tenis/novak-djokovic-ockovani-vyjimka-australian-open-pravnici-covid.A220108_091545_tenis_ikuc
Každý sleduje vlastné záujmy - vedenie AO, hráči,....
A teraz si to porovnajme s velkohubym Novaxom, ktory odmieta respektovat pravidla, schovava sa za vynimky a este si ich chce vybojovat s bandou pravnikov. Ubohe.
Na viacerých fotografiách z tejto akcie sú pritom všetci účastníci bez rúšok.
Djoković pricestoval do Austrálie v stredu, aby sa zúčastnil na Australian Open a pokúsil sa tak získať rekordný 21. grandslamový titul. Po prílete ho však úrady umiestnili do imigračného ubytovacieho zariadenia v Melbourne, keďže mu neuznali výnimku z očkovania na základe víz.
Srba čaká v pondelok súd, ktorý rozhodne, či môže v krajine zostať a nastúpiť na turnaji, ktorý začína 17. januára. (tasr)
ako tenista je dobrý,ale nemôže si robiť čo chce. Srbi sú zvláštny ľudia,minule som pozeral dokument o vojne v jugoske a sa mi aj žalúdok pri niektorých záberoch obrátil...ten ich nacionalizmus je fakt chorý.
Miliony Australcanov sedeli doma, kym si on zil ako chcel. Oni sa obmedzovat mohli, riskovat mohli, ale on nemusel. Aka je len ta Australia nespravodliva k nemu.
Klasicky hnup je to. Aj s jeho pravnikmi.
Ak by bola medzi pospolitnym ludom taka zaockovanost ako medzi vrcholovymi sportovcami, tak uz davno mame po pandemii.