Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Mam pocit, ze dnes bolo v Bratislavskom lesoparku (Ohnavsky jarok, Maly Bukvovy jarok, Krasnansky trail, Patbojar, Stefanikova cyklomagistrala, trail popri Vydrici, akosi malo cyklistov a pritom boli idealne podmienky. Nic na tom nezmenil ani pribudajuci sneh.
dnes kratky okruh okolo nasich lokalnych smolenickych velhor
kratko po zaciatku vyjazdu okolo 13tej sa celkom rozsnezilo, ale onedlho aj prestalo, takze padol taky centimetrovy poprasok
Dnes ráno skvelé zimné podmienky...snehu tak pól deci🤣...prašanu...a klobúk dolu👍👍👍 za tie drevené skrinky (LIMBACH on tour), ktoré sa objavili, dnes som ich videl na Zlatej studničke, na Somárovy, a na 3KK...a na Somárovy bola "slušne zásobená"🥂🥃🍾...žiaľ už na obed opäť jar🤣
SCHROJF mozem otazku zo zvedavosti?
Naco ti ja tom biku tolko cyklopocitacov a tasiek, ked predpokladam ze nechodis minimalne teraz v zime viacdnove vyjazdy? Co tam preboha nosis?
SCHROJF o podobnu schranku som sa snazil na Troch kamennych kopcoch v ramci jednej sutaze aj ja este s mojou ex... bohuzial schranka nevydrzala s plnym obsahom ani mesiac a uz z neho iba ubudalo.... este sa ju niekto snazil doplnit ak som dobre videl... ale nic z toho uz.... tak uvidime aku zivotnost budu mat tieto schranky... ale som skepticky....
Dik za info, inak sobotu som na DK stretol uz po zotmeni 5 polovnikov, nastastie mi nic skarede nevraveli bolo to na tej sirokej okruznej ceste, cca pod Psimi skalami.
A ked sme uz pritom - uz dost davno som nestretol ziadnu svinku, a to ani na nocnych singloch. Neviem ci sa niekde cez zimu specialne skryvaju, alebo ich uz tolko ubudlo
Dnes po praci som sa vybral pozriet ako je to so snehom v MK, a vyzera to celkom OK. Uz nad amfikom v Knizkovej doline od poldra je na ceste suvisla vrstva, a vyssie je sneh aj v lese. Na okrajovke neboli ani vyjazdene kolaje od aut, to az na asfaltke za Cervenym krizom ale nesmykalo sa. Od BK som isiel najprv po cervenej TZ a potom Malym vietnamom a bobrim trailom smerom dole, a potom hore na Somar. Zapad slnka som prepasol asi o 5 minut. Naspet na BK cez serpentiny pod Somarom a cyklocestou na hruby vyvoz, odtial po cervenej TZ. Pocitovo celkom chladno, hlavne ked fukalo.
drzi to paradne ale hore je celkom kosa . najrpv som chcel ist na cely den, ale potom som si povedal ze v tomto mraze mi bude stacit aj pol dna. Najprv na BK, potom na Pezinsku babu. Fukal poriadny severak, ani do kopca som sa nemusel rozopinat. Potom Secret trail, naspet na Konske hlavy ktore som poctivo vytlacil, na Somarovi som stihol zapad slnka, a z BK potme trail Svaty vrch. Cestou domov pri kvapkavej studnicke (pod Vypaleniskom) bol cca 1-2m ladu ale myslel som si ze vdaka hybnosti to prekonam. V polovici mi presmyklo zadne koleso, zastal som, noha ktorou som sa chcel opriet sa smykla tiez, lahol som na zem a spolu s bikom som sa smykal dole kopcom a mal som dojem ze srnky co stali vedla cesty sa mi smeju.
Namiesto 'pacika' dam text,Sv.Juliusa sa ako zvycajne oplati precitat, zabava,vdaka, prosim bacha na material,zivy aj nezivy, nech mame len pozitivne info.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kratko po zaciatku vyjazdu okolo 13tej sa celkom rozsnezilo, ale onedlho aj prestalo, takze padol taky centimetrovy poprasok
Naco ti ja tom biku tolko cyklopocitacov a tasiek, ked predpokladam ze nechodis minimalne teraz v zime viacdnove vyjazdy? Co tam preboha nosis?
https://sk-sk.facebook.com/BicyklomPoSlovensku/posts/990611270989737/
Dik za info, inak sobotu som na DK stretol uz po zotmeni 5 polovnikov, nastastie mi nic skarede nevraveli
A ked sme uz pritom - uz dost davno som nestretol ziadnu svinku, a to ani na nocnych singloch. Neviem ci sa niekde cez zimu specialne skryvaju, alebo ich uz tolko ubudlo