Nemyslím, že to tak nechajú. Jednak tam boli asi traja čo to pílili a jednak dolu už bol nachystaný traktor na ťahanie. Takže si to asi narežú a stiahnu dolu ak nepríde väčšie sneženie. Toto čo tam je narezané je počítam za včera a dnes. Aj tak to sem dávam len tak pre info, lebo od Zdobinej, cez červík, anakondu, vretenicu aj tak nik na biku aktuálne nejazdí. Celkom som prekvapený, že sú fajn podmienky a stopa od bicykla žiadna.
Skúsim napísať sem, dva krát som stretol jedného chalana zo Žiliny, čo mal tiež Intense ako ja, tak snáď niekto bude vedieť, poznať, mať kontakt. Chcel by som objednávať nejaké veci z Intense tak či sa vieme spojiť, od nejakej sumy je pošta free, prípadne ak za menej si ju rozdeliť, ak nie nevadí objednám sám. Ďakujem.
Bajkeri a co tak na trailforks reporty davat? Polepsite sa! Hlavne v tomto neistom obdobi kazda rada dobra. Nehovorte, ze nejazdite! Vopred dakujem za kladne vybavenie mojej ziadosti 😁
TF - ja som tam tiez prispieval. dokonca mi dali 330 bodov za to . naplnili sme im databazu a potom šup basic member si uz cudzie gpx (pre motivaciu...) nestiahne. uz tam idem len 10x za rok mozno, aj aplikacia mi od isteho casu nahravala nezmysly, navyse s oneskorenym uploadom, tak uz ju nepouzivam.
Ono je to Matúš aj tým, že aktuálne tu v okolí ZA jazdí strašne málo ľudí. Väčšinou traily brúsim sám, alebo s Tomášom, Edo je v domovine už dlhší čas. Na TF celkom poctivo dá stav Tomáš, ja to používam len ako vrstvu v Garmine, ale na Strave mám hodne fotiek zo stavu trailov. Ale som v tom opatrný, lebo u nás v okolí vyčíňajú magori a na traily hádžu nástrahy v podobe priečnych stromov, konárov a aj kamene.
Kratky report z klasickej MF hrebenovky: Kunerad - Veterne - Mincol - Visnove. Da sa, ale je to miestami dost hrbolate (zmrznute pesiacke stopy). Ale inak pekny vylet. Sneh zacina cca od 1000 mnm. Spodne traily sa daju krasne jazdit.
Kratky report z klasickej MF hrebenovky: Kunerad - Veterne - Mincol - Visnove. Da sa, ale je to miestami dost hrbolate (zmrznute pesiacke stopy). Ale inak pekny vylet. Sneh zacina cca od 1000 mnm. Spodne traily sa daju krasne jazdit.
No jastne, ale na TF si report nepridal! Vodu kaze, pivo pije!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No jastne, ale na TF si report nepridal! Vodu kaze, pivo pije!