Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
No tak to sa začínam tešiť...kedy ťa odtiaľ s týmto poslali preč? Mňa rok a pol dozadu otočili za to že som nemal strednú opierku hlavy zadných sedadiel. V aute ju nevozievam lebo nevozievam 5 osôb. Je pravda že na STK ju tam vždy dám no tento krát som ju zabudol v garáži, takže moja chyba. Skúšal som ho ukecať že za 5 minút ju tam mám ale žiaľ dali mi opakovačku
No tak to sa začínam tešiť...kedy ťa odtiaľ s týmto poslali preč? Mňa rok a pol dozadu otočili za to že som nemal strednú opierku hlavy zadných sedadiel. V aute ju nevozievam lebo nevozievam 5 osôb. Je pravda že na STK ju tam vždy dám no tento krát som ju zabudol v garáži, takže moja chyba. Skúšal som ho ukecať že za 5 minút ju tam mám ale žiaľ dali mi opakovačku
Toto bohužiaľ není ľahká závada, mňa na to upozornili policajti pri kontrole, našťastie som ju mal v aute a dole bola iba kôli tomu abyala videla dopredu zozadu....
Ja som bol prekvapený, že ma pustil za vypálenu žiarovku na osvetlení značky že stačí aby jedna svietila
ale teraz je otazka co to ma spolocne s technickym stavom vozidla aby kvoli chybajucej opierke nebolo sposobile na premavku na pozemnych komunikaciach? ja neviem,kto vie nech mi to vysvetli budem vdacny dakujem
pod pojmom stanica technickej kontroly si predstavujem ze mi skontroluju technicky stav vozidla,čiže ci mi spravne funguju brzdy, svieti mi vonkajsie osvetlenie vozidla,ci stierace stieraju,ci su capy a tlmice v poriadku a funguje stahovanie soferovho okna to je podla mna technicka kontrola, ale buzerovat za vypalene vnutorne ziarovky chybajucu opirku hlavy mi pride fakt len buzeracia a tahanie penazi za nic
odkedy majú na STK kamery,sa dejú veci-chodím roky kamošovi,čo ten stvára,to je už skoro na smiech-napr. prídem mojím autom,prvé čo sa deje,vytiahne lekárničku,trojuholník,vestu a ukazuje ju na kameru ...
potom vyskúša všetky okná,či idú stiahnuť aj vytiahnuť-elektrické aj obyčajné-potom poťahá pásy,či sa dajú poťahať úplne ma dostalo,keď začal dávať dole špinavé puklice,a potom dôležito počítal,či má každé koleso všetky skrutky fakt si nerobím srandu-žiarovky musia svietiť úplne všetky,ktoré na aute sú-to kontroluje ešte pred vjazdom do haly-ak nejaká nejde,ani ma nepustí ďalej
opierky musia byť na každom sedadle,samozrejme emisie a brzdy musia byť tiež ok
preč sú časy,keď prešiel každý polovrak,kde stačilo,že má kolesá-už som menil pár zákazníkom prepálený katalyzátor a Lambda sondy,ak chceli na aute ešte jazdiť ...
ale teraz je otazka co to ma spolocne s technickym stavom vozidla aby kvoli chybajucej opierke nebolo sposobile na premavku na pozemnych komunikaciach? ja neviem,kto vie nech mi to vysvetli budem vdacny dakujem
Bezpecnostny prvok, aby si si nezlomil krk, keď ťa rachnu zozadu..
Je to ako pás, v aute kde nebol, tak na STK nemusí byť, ale ak ňom raz auto bolo vybavené, musí tam byť. Máš to to isté ako keby si si odrezal pásy vzadu... Tiež ti auto bude bez nich jazdiť, ale auto s nimi vyrobili, tak tam majú byť a funkcne
Tak to som obisiel fest dobre teda. Aj ked mam vsetko, tak si myslim, ze by aj tak nasiel nieco. Btw, ked mam 2 funkcne koncovky vyfukov, ma sa dat sonda do oboch, ci len jednej?
Mňa "vyhodil" zato, že som nemal nálepku pod fóliou na menšom okienku na dverách. Áno, musí byť na každej samostatnej ploche, na ktorej je fólia, aj keď je úplne jasné, že nikto by si to nelepil osobitne a s iným (čítaj necertifikovanym) typom fólie no nenormalna chyba, s ktorou som neskutočne ohrozoval bezpečnosť cestnej premávky. Ale že ani ostrekovače nevyskusal, to mu nevadilo. Ešte mu vadila nemecká lekárnička, ktorá bola bordovej farby, ale kartu prvej pomoci som mal slovenskú.
Potom som bol v tej istej stk minulý rok (s dolepenou nálepkou), keď sa nedalo ísť dnu s technikom a za 20 minút mi auto doniesol, že všetko v poriadku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto bohužiaľ není ľahká závada, mňa na to upozornili policajti pri kontrole, našťastie som ju mal v aute a dole bola iba kôli tomu abyala videla dopredu zozadu....
Ja som bol prekvapený, že ma pustil za vypálenu žiarovku na osvetlení značky
potom vyskúša všetky okná,či idú stiahnuť aj vytiahnuť-elektrické aj obyčajné-potom poťahá pásy,či sa dajú poťahať
opierky musia byť na každom sedadle,samozrejme emisie a brzdy musia byť tiež ok
preč sú časy,keď prešiel každý polovrak,kde stačilo,že má kolesá-už som menil pár zákazníkom prepálený katalyzátor a Lambda sondy,ak chceli na aute ešte jazdiť ...
Bezpecnostny prvok, aby si si nezlomil krk, keď ťa rachnu zozadu..
Je to ako pás, v aute kde nebol, tak na STK nemusí byť, ale ak ňom raz auto bolo vybavené, musí tam byť. Máš to to isté ako keby si si odrezal pásy vzadu... Tiež ti auto bude bez nich jazdiť, ale auto s nimi vyrobili, tak tam majú byť a funkcne
Potom som bol v tej istej stk minulý rok (s dolepenou nálepkou), keď sa nedalo ísť dnu s technikom a za 20 minút mi auto doniesol, že všetko v poriadku.
A to ako na STK MY.dobre alebo zle? Idem tam 24.1