Novým majstrom sveta sa stal Roel Paulissen, avšak až po rozhodnutí jury, keď ako prvý preťal cieľovú pásku Christoph Sauser a Paulissen došiel hneď za ním. Dôvodom bola kolízia oboch v cieľovej rovinke, pri ktorej obaja spadli a vinníkom bol údajne Sauser....Inak tradičná Swiss dominancia, 2 na bedni, 5 v prvej desine
hmmm, škoda toho videa, zmizlo skôr než som si ho stačil pozrieť
inak, na druhý deň po MS, v nedeľu, sa šiel klasický Dolomiti Superbike maratón - 120 km 3800 m prevýšenie a vyhral ho Urs Huber zo Švajcu meno nič nepovie, ale deň predtým bol na MS na tej istej trati 3-tí
pekná bilancia: 2 dni - 240 km - 7400 m prevýšenie
tak a tu je to videjko pre tých čo ho ešte nevideli, inak nechápem na aké zábery sa díval rozhodca, ale podľa mňa Sauser išiel priamo, bol vpredu, čiže ak sa tam Paulissen natlačil, nič iné ako pád nemohlo nasledovať...
Zas dedka z neho nerob. V 2005 o tolko mladsi nebol a bol 1. Aspon na bednu sa mohol dostat, ale zas ked pozeram casy, tak uz vidno, ze za mladsimi zaostava.
tak a tu je to videjko pre tých čo ho ešte nevideli, inak nechápem na aké zábery sa díval rozhodca, ale podľa mňa Sauser išiel priamo, bol vpredu, čiže ak sa tam Paulissen natlačil, nič iné ako pád nemohlo nasledovať...
Videl som uz to video od staxa a tiez nechapem to ich rozhodnutie - Sauser bol vpredu a urcoval si stopu, takze podla mna je na vine Paulissen kedze siel prave z tej strany kde nebolo miesto. Vobec to nechapem...
P.S. A nedivim sa, ze hned po vyhlaseni Sauser z podia zmizol a sampanske ani neriesil. Podla mna by mal podat protest. Abo mi nieco uniklo?
Sauser zavrel Paulissena, nedodržal priamy smer jazdy, tlačil ho do bariéry a ešte preventívne vytrčil lakeť. Rozhodcovia mali určite lepšie postavenú kameru.
Ve zprávě o délce tří řádek, kterou UCI rozeslala po závodě novinářům předseda komisařů oznamuje, že po shlédnutí obrazového materiálu sprintu obou závodníků posunují na první místo Roela Paulissena a Christoph Sauser je druhý. Odvolávají se na pravidlo UCI 10.2.1.
Ač jsem se po závodě dostal do televizní střižny k profesionálnímu videu, které bylo dokonale zpomalené a koukal na něj společně s Christophem, nic nedovoleného jsme na něm najít nemohli. Sauser jen mlčky kroutil hlavou a beznadějně rozhodil rukama. Spíše to vypadá jako nešťastná souhra pohybů obou závodníků. Jeho tým poslal stížnost přimo do rukou šéfa UCI a čeká se na jeho vyjádření. Přeci jen jde o mistrovství světa, ale v nějaké zásadní rozhodnutí a vracení medaile a dresu asi čeká málokdo. Bývalí kolegové z týmu Siemens Cannondale, kde tou dobou působil i náš Jaroslav Kulhavý se nakonec udobřili a Paulissen se omluvil za své chování v cíli, které bylo jak sám řekl momentálním zkratem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak, na druhý deň po MS, v nedeľu, sa šiel klasický Dolomiti Superbike maratón - 120 km 3800 m prevýšenie a vyhral ho Urs Huber zo Švajcu
pekná bilancia: 2 dni - 240 km - 7400 m prevýšenie
tam už ide rozum stranou....
http://www.youtube.com/watch?v=VZttczYXNTQ
http://www.youtube.com/watch?v=VZttczYXNTQ
Videl som uz to video od staxa a tiez nechapem to ich rozhodnutie - Sauser bol vpredu a urcoval si stopu, takze podla mna je na vine Paulissen kedze siel prave z tej strany kde nebolo miesto. Vobec to nechapem...
P.S. A nedivim sa, ze hned po vyhlaseni Sauser z podia zmizol a sampanske ani neriesil. Podla mna by mal podat protest. Abo mi nieco uniklo?
necelu minutku za Rybarikom.........
http://www.freecaster.tv/1000006_1005142
necelu minutku za Rybarikom.........
... a traja slováci, čo povzbudzovali po celej trati
a Michal ani nezamával...
bol gdo ? No Ja! (a teda ešte dvaja)
Ve zprávě o délce tří řádek, kterou UCI rozeslala po závodě novinářům předseda komisařů oznamuje, že po shlédnutí obrazového materiálu sprintu obou závodníků posunují na první místo Roela Paulissena a Christoph Sauser je druhý. Odvolávají se na pravidlo UCI 10.2.1.
Ač jsem se po závodě dostal do televizní střižny k profesionálnímu videu, které bylo dokonale zpomalené a koukal na něj společně s Christophem, nic nedovoleného jsme na něm najít nemohli. Sauser jen mlčky kroutil hlavou a beznadějně rozhodil rukama. Spíše to vypadá jako nešťastná souhra pohybů obou závodníků. Jeho tým poslal stížnost přimo do rukou šéfa UCI a čeká se na jeho vyjádření. Přeci jen jde o mistrovství světa, ale v nějaké zásadní rozhodnutí a vracení medaile a dresu asi čeká málokdo. Bývalí kolegové z týmu Siemens Cannondale, kde tou dobou působil i náš Jaroslav Kulhavý se nakonec udobřili a Paulissen se omluvil za své chování v cíli, které bylo jak sám řekl momentálním zkratem.
http://www.uci.ch/Modules/BUILTIN/getOb ... &id=34611&