Nedavno som zazil ohromnu vec. Boli sme na vyjazde na Havrane pri Piestanoch (smer 3 Obrazky), mierny zjazdik po lesnej cesticke a zrazu len zozadu pocujem praskot listia tiahnuci sa dopredu asi 15 m od cesty. Myslel som, ze spolubiker iduci za mnou zvolil novu skratku... Zastal som, cakam, pozeram a asi 10 m pred nami si to sekli cez chodnik 2 jeleniska a 1 srna. Kua ale dupali, az strach (uz sa aj stmievalo). Kebyze nezastanem, tak som sa mohol vozit v jelenich parohoch : D
No, oni su tu aj na jar aj v lete (o par sto metrov dalej, roznymi smermi odtial, jednotlive kusky som videl osobne a oraniska po rozryti asi takouto skupinkou su na viacerych miestach)
tusim vas to tam zachvilku zacne pozierat robte si tam stym dole poriadky, dost ze sa mi sem seru medvede so severu a stredu - este sa mi tu zacnu motat daniele a prasata popod nohy
predvcerom som si chcel tak odfotit. kym som vytiahol telefon jedna zacala bezat ku mne - mala to do kopca v hlbokom snehu, zacal som kricat, tlieskat a ziadna zmena - tak som si pobehol aj ja
No, to veru .. ale pozrel som ten clanok a vcelku jasne, o com tam ide "Spoločnosť PETA požiadala o súdny príkaz, aby spravovala akékoľvek výnosy získané za fotografiu v mene opice s tým, že ich použije na ochranu tohto druhu. To aj napriek tomu, že nemá žiadne predchádzajúce aktivity zamerané na tento druh opíc". Ak dotycna rodina nema moc penazi/majetku, tak snad nikto nebude pokusat .. leda ten papagaj
edit: ale este je v hre fakt, ze to bolo natocene na kradnutej kamere, tak to potom moze byt inak
@yojo Wow, tak tento druh som u nás zatiaľ nestretol (aj keď posúdiť správnosť určenia neviem). Každopádne asi to bola návšteva niekde z ďaleka, keď sa vôbec nebál
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.tvnoviny.sk/domace/2050165_video-netradicny-pohlad-z-bratislavskej-bytovky-po-chodniku-sa-prechadzala-crieda-diviakov
Tak diviaky sa cez zimu stahuju do miest, a ja sa potom marne divim kam zmizli z lesov
https://fb.watch/a_0uqXCWU1/
https://fb.watch/a_0uqXCWU1/
To sú kamoši, majú rochnisko priamo pod mojím oknom v robote.
To zas bude reci o autorskych pravach a PETA dristov a odmene za zverejnenie(ako bolo s tou o*****u).
edit: ale este je v hre fakt, ze to bolo natocene na kradnutej kamere, tak to potom moze byt inak
Taky radoby vtip (leso)ochranarsky
Otvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down