- dat si vyrobit taketo slnecne sportove okuliare dioptricke
- alebo pouzivat cocky s ktorymi nemam ziadne skusenosti zatial a kupit lacne bezne slnecne okuliare
Co je lepsie, vyhodnejsie alebo lacnejsie?
posledný komentár: 22. 3. 2025 o 9:22
posledný komentár: 22. 3. 2025 o 9:22
Ja som si dal robit Oakley Field jacket, posielali to do Prahy.
mam problem v pripade, ze v chladnom pocasi idem rychlejsie na biku v chladnom pocasi. zacnu mi slzit oci. Kedze mam dioptricke okuliare (sosoky nechcem) tak rozmyslam, ci existuju nejake okuliare, co by mi to poriesili. Teda ak neberiem lyziarske, ktore su ok, ale na ceste v tom clovek vyzera divne.
riesili ste niekto nieco podobne?
dakujem
https://www.aliexpress.com/item/32882195652.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.af414c4d7y7XDl
jedna nevyhoda je ze z 5-tich skiel su len jedny polarizacne
samozrejme ak mas neobmedzeny rozpocet, su urcite aj lepsie riesenia
Skla do klipu by ti v optike mali vyrobit bez problemov. Pouzivam cyklisticke okuliare Siroko a tiez klip do nich. V optike nepotrebuju predlohu, iba ten samotny klip. Na sklicka som par dni cakal, stalo to 60e. Material toho klipu je taka pruznejsia umelina, cize sklicko sa tam natlaci.
Cestou clipu nechcem ísť, ale potrebujem pomerne široký rám na môj glóbus.
Prípadne nejaké odporúčanie na rozumnú optiku v BA/NR?
Vďaka
Jazdíte niekto Oakley športové dioptrické okuliare bez klipu, napr. Splinter, Splinter 2, Trillbe X, Hyperlink?
Ako ste spokojní? Nepodfukujú? Ďakujem.
Plast 1,6 AR
Plastová dioptrická slnečná stenšená šošovka s tvrdením a antireflexnou úravou za zadnej strany šošovky. Farebné prevedenie : šedá,hnedá,zelená.